Κουβαράς-Μπαμπίνη «Στους δρόμους του ΕΣΠΑ» χιλιόμετρο και χρόνος…

Οκτώ περίπου χρόνια μετά την ένταξή τους στο ΕΣΠΑ, κοντά στο προσεχές Πάσχα αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί τα 9,2 χιλιόμετρα του οδικού άξονα από τον Κουβαράς έως την Μπαμπίνη του έργου «Βελτίωση οδού Κουβαράς – Φυτείες – Αστακός και Φυτείες – Κατούνα – Μύτικας (Α’ φάση)».
διαβαστε περισσοτερα

Παρουσίαση του βιβλίου «ΔΗΜΟΣ ΕΧΙΝΟΥ ιστορικές ιχνηλασίες στα 1821» στο ΑΓΡΙΝΙΟ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στην κατάμεστη Αίθουσα του κτιρίου της Τράπεζας της Ελλάδος στο Αγρίνιο, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018 από το Δήμο Αγρινίου και την Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ξηρομέρου (Ο.Π.ΣΥ.Ξ.), η παρουσίαση του βιβλίου «ΔΗΜΟΣ ΕΧΙΝΟΥ ιστορικές ιχνηλασίες στα 1821», του Νίκου Θ. Μήτση, έκδοσης της Ο.Π.ΣΥ.Ξ.
διαβαστε περισσοτερα

Το ΚΚΕ Κατέθεσε ΑΝΑΦΟΡΑ την επιστολή του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας σχετικά με την κατάργηση του καταστήματος της τράπεζας Πειραιώς που λειτουργεί στην Κατούνα.

Οι βουλευτές Νίκος Μωραΐτης και Νίκος Καραθανασόπουλος

Κατέθεσαν ΑΝΑΦΟΡΑ την επιστολή του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας σχετικά με την κατάργηση του καταστήματος της τράπεζας Πειραιώς που λειτουργεί στην Κατούνα.
διαβαστε περισσοτερα

Αύριο στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου θα τελεστεί η Θεία Λειτουργία για την εορτή των Τριών Ιεραρχών

Η Μπαμπίνη  τιμά τους Τρεις Ιεράρχες. ( προστάτες των γραμμάτων)  θα τελεστεί η Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Με την ονομασία Τρεις Ιεράρχες αναφέρονται Τρεις Επιφανείς Άγιοι και Θεολόγοι της Ορθόδοξης Χριστιανικής Θρησκείας, προστάτες των γραμμάτων και των μαθητών, ο Ιωάννης ο Χρυσόστομος, ο Βασίλειος ο Μέγας και ο Γρηγόριος ο Ναζιανζηνός ή Θεολόγος.

διαβαστε περισσοτερα

ΤΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ: ΤΟΥ ΆΡΗ ΜΠΙΤΣΩΡΗ

ΑΝΤΑΜΩΜΑ
Πράγματι η κρίση, χωριανοί μας έμπηξε μαχαίρια δεν πρέπει, όμως, να ράψουμε ρούχο μας τη μιζέρια.
Αλλοίμονο αν μας κλείσουνε μέσα σ’ ένα καβούκι, μόνοι δε ζούνε οι άνθρωποι αλλά μονάχα οι κούκοι.
διαβαστε περισσοτερα

ΣΤΟ ΧΟΡΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΑΝΙΑΤΩΝ: Τόσος κόσμος δεν ξανάγινε! (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Με γλέντι, τραγούδι, χορό, φαγητό και ποτό και σε μια κατάμεστη αίθουσα στο κέντρο VOICE, στην Αθήνα, πραγματοποίησε χθες βράδυ Σάββατο 27.1.2018, τον ετήσιο χορό του, ο Σύλλογος Εν Αθήναις και Απανταχού Στανιατών «Άγιος Δημήτριος». Η εκδήλωση ήταν η μεγαλύτερη του φετινού χειμώνα και ο κόσμος που παραβρέθηκε ήταν πολύς και διασκέδασε μέχρι αργά το πρωί με τους Γιώργο Βελισσάρη, Γιώτα Γρίβα και στο κλαρίνο τον Πάνο Πλαστήρα......

ΒΙΝΤΕΟ...
             Την πίτα ευλόγησε ο αξιοσέβαστος ιερέας, ο παπα-Βασίλης Πόπης, ο οποίος ευχήθηκε καλή και ευλογημένη χρονιά και με επιτυχίες για το Σύλλογο........


       Στην αρχή πήρε το λόγο ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Σπύρος Καραδήμας, ο οποίος ευχαρίστησε όλους τους χωριανούς και καλεσμένους για την καθολική ανταπόκριση στο κάλεσμα του συλλόγου και στάθηκε ιδιαίτερα στον πρόεδρο της Τ.Κ Στάνου Θωμά Ζαρκάδα  και τα παιδιά που ήρθαν από το χωριό για το χορό του συλλόγου. Μετά πήρε το λόγο ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Μπακοδήμος ο οποίος ευχαρίστησε τους παρευρισκόμ…
διαβαστε περισσοτερα

Καστράκι Αγρινίου (video Ανδρέας Κουτσοθανάσης)

Ένα video με υπέροχες λήψεις του Ανδρέα Κουτσοθανάση ...Καστράκι Αγρινίου
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................