Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι δωρεάν προληπτικοί έλεγχοι για την οστεοπόρωση στο Δήμο Ξηρόμερου

Ημερομηνία 11-9-2023ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι δωρεάν προληπτικοί έλεγχοι για την οστεοπόρωση στο Δήμο Ξηρόμερου
Γ. Πατούλης: ‘’Με καθημερινές και στοχευμένες δράσεις προσυμπτωματικού ελέγχου συνεχίζουμε να συμβάλλουμε στη πρόληψη και την προστασία της υγείας των πολιτών μας.
διαβαστε περισσοτερα

ΚΑΡΔΙΤΣΑ.Φτώχεια και Πείνα | Η 100 Ετών Γιαγιά Ευτυχία Αποκαλύπτει(Βίντεο)

Στο ορεινό χωριό Μάραθο Καρδίτσας, σε αυτό τον μικρό παράδεισο της φύσης, συναντήσαμε την 100 ετών γιαγιά Ευτυχία. Η συνάντησή μας άνοιξε ένα παράθυρο στο παρελθόν, στην εποχή όπου η ανθρώπινη αντοχή και η ανθρωπιά υπερίσχυαν.
διαβαστε περισσοτερα

Λαϊκή Συσπείρωση ΑΚΤΙΟΥ - ΒΟΝΙΤΣΑΣ: Ανακοίνωση για την νέα σχολική χρονιά

Λαϊκή Συσπείρωση ΑΚΤΙΟΥ - ΒΟΝΙΤΣΑΣ: Ανακοίνωση για την νέα σχολική χρονιά
Ευχόμαστε σε όλους τους μαθητές, τους γονείς, τους καθηγητές μια καλή σχολική χρονιά. Στους μαθητές που θέλουν να βρουν απαντήσεις στα μεγάλα «γιατί;» της εποχής μας. Στους γονείς που θέλουν τα παιδιά τους να βάζουν φιλόδοξους στόχους και να τους παλεύουν. Στους καθηγητές που θέλουν να τιμήσουν τον ρόλο τους, να διαπαιδαγωγήσουν τη νέα γενιά με τις αξίες της γνώσης, της αλήθειας και της αλληλεγγύης.
διαβαστε περισσοτερα

ΚΝΕ_49ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ_Πετυχημένες οι κεντρικές εκδηλώσεις στο Αγρίνιο

Τομεακή ΟργάνωσηΑιτωλοακαρνανίαςΙ. Σταΐκου 2 ,30100  ΑΓΡΙΝΙΟ,τηλ. :2641057875, Fax:2641026654,e-mail : kke_ne_aitnias@yahoo.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ49o ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ – ΟΔΗΓΗΤΗΕπιτυχημένες και με μαζικότητα οι κεντρικές εκδηλώσεις στο ΑγρίνιοΔημ. Αρβανιτάκης: «Από παντού αποδεικνύεται ότι απέναντί μας έχουμε ένα κράτος εχθρικό, επιλεκτικά ανίκανο όταν πρόκειται για τις ανάγκες μας»
διαβαστε περισσοτερα

Η υποψηφιότητα του Κωνσταντή Στράτου για Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ξηρομέρου

Αγαπητοί συμπολίτες μου, στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές στις 8 Οκτωβρίου, αποφάσισα να συμμετέχω ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον συνδυασμό ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ με τον Δήμαρχό μας Γιάννη Τριανταφυλλάκη.
διαβαστε περισσοτερα

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ''ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ''

Πρόγραμμα
Με μεγάλη χαρά παρουσιάζουμε στους δημότες, το Πλαίσιο των Βασικών μας Προγραμματικών Θέσεων, όπου τοποθετούμαστε προγραμματικά στα θέματα που απασχολούν του πολίτες του Δήμου Ξηρομέρου. Μέσα στο Πρόγραμμα μας υπάρχουν οι απαντήσεις μας για το όραμα και το στρατηγικό μας σχέδιο για το μέλλον του Δήμου Ξηρομέρου, το οποίο μας δεσμεύει απέναντι στους δημότες.
Σε λίγες ημέρες, το Πλαίσιο των Βασικών μας Προγραμματικών Θέσεων, θα κυκλοφορήσει και σε έντυπη μορφή, σε ένα πολύ απλό, εικονογραφημένο και καλαίσθητο φορμάτ εφημερίδας, ώστε να έρθει στα χέρια κάθε δημότη και να το μελετήσει.
Δείτε εδώ σε μορφή pdf το κείμενο του Πλαισίου των Βασικών μας Προγραμματικών Θέσεων.
διαβαστε περισσοτερα

Συνδρομή Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στην περισυλλογή των νεκρών ζώων στην Θεσσαλία

Συνδρομή Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στην περισυλλογή των νεκρών ζώων στην ΘεσσαλίαΗ Διεύθυνση Κτηνιατρικής ανακοινώνει ότι την τρέχουσα εβδομάδα (11/9 έως 17/9), η εταιρεία KAFSIS που έχει αναλάβει για λογαριασμό της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας την περισυλλογή των νεκρών ζώων θα καλύπτει τις ανάγκες της περιοχής με μικρότερο αριθμό φορτηγών, καθότι θα γίνει χρήση φορτηγών της εταιρείας για την κάλυψη των μεγάλων αναγκών που υπάρχουν για διαχείριση των νεκρών ζώων της πληγείσας από τις φονικές πλημμύρες Περιφέρειας Θεσσαλίας.
διαβαστε περισσοτερα

Το Καλειδοσκόπιο εύχεται σε όλα τα παιδιά καλή σχολική χρονιά!

Το Καλειδοσκόπιο εύχεται σε όλα τα παιδιά καλή σχολική χρονιά!Ευχόμαστε φέτος στα θρανία τα παιδιά μας να διδαχθούν περισσότερες ηθικές αξίες, ανθρωπισμό, αποδοχή στη διαφορετικότητα κι οι δάσκαλοι μας να εμπλουτίσουν με γνώσεις τα μυαλουδάκια τους. Μακάρι και το φετινό εκπαιδευτικό ταξίδι να είναι εποικοδομητικό και δημιουργικό κι όσες δυσκολίες παρουσιαστούν να αντιμετωπιστούν με σύνεση απ όλους όσους συμβάλλουν στην πρόοδο των παιδιών. Καλή δύναμη σε όλους
Ελένη Τσακαλογιάννη Ειρήνη Τσακαλογιάννη

https://www.facebook.com/kaleidoskopio
διαβαστε περισσοτερα

Στον Πύργο ο Κώστας Καρπέτας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
11/09/2023
Στον Πύργο ο Κώστας Καρπέτας
Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Κώστας Καρπέτας, στο πλαίσιο των επαφών του με τους πολίτες της Δυτικής Ελλάδας, θα επισκεφθεί τον Πύργο την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023. Ο επικεφαλής της παράταξης «Μαζί Αλλάζουμε - Δυτική Ελλάδα» συνοδευόμενος από υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού στην Π.Ε. Ηλείας, στις 11 το πρωί θα έχει συνάντηση με τον Σύλλογο Εργαζομένων της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας, στις 11.45 θα περιοδεύσει στις Υπηρεσίες της Π.Ε. Ηλείας και στις 13.00 θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης στο ισόγειο του Διοικητηρίου. 
διαβαστε περισσοτερα

ΔΩΡΕΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΟΛΥΖΟΥ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ‘’ΣΚΕΠΗ’’

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΩΡΕΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΟΛΥΖΟΥ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ‘’ΣΚΕΠΗ’’

Ανακοίνωση Συλλόγου Κοινωνικής Αλληλεγγύης :
Το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου  εν όψει της έναρξης της σχολικής χρονιάς μας επισκέφθηκε ο κύριος Αλέξανδρος Πολύζος ανακοινώνοντας την δωρεά σχολικών ειδών που θα πραγματοποιούσε στο σύλλογο μας. Εν μέσω ενός πρωτοφανούς κύματος ακρίβειας η ξεχωριστή αυτή πρωτοβουλία δίνει μία μεγάλη οικονομική ανακούφιση σε πολλές οικογένειες που έχουν ανάγκη !
διαβαστε περισσοτερα

Ο υπ.Δήμαρχος Ναυπακτίας Τάκης Λουκόπουλος στον Αγιασμό των σχολείων σε Γαλατά και Γαβρολίμνη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΟ υπ.Δήμαρχος Ναυπακτίας Τάκης Λουκόπουλος στον Αγιασμό των σχολείων σε Γαλατά και Γαβρολίμνη
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπακτίας Τάκης Λουκόπουλος παρευρέθηκε με στελέχη της Ενωτικής Πρωτοβουλίας στον Αγιασμό των δημοτικών σχολείων Γαλατά και Γαβρολίμνης και ευχήθηκε σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς, καλή και δημιουργική σχολική χρονιά.
διαβαστε περισσοτερα

''ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ'' ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ

διαβαστε περισσοτερα

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΓΕΙΣΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ

https://www.dimosxiromerou.gr/neaΗμερομηνία 11-9-2023ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Συγκέντρωση βοήθειας για τις πληγείσες περιοχές στη Θεσσαλία. Ο Βόλος, η Λάρισα, η Καρδίτσα, τα Τρίκαλα και πολλές ακόμα περιοχές στη Θεσσαλία έχουν πληγεί σκληρά από τη σφοδρή κακοκαιρία των τελευταίων 48 ωρών. Πολίτες έχουν χάσει τα σπίτια τους από το νερό και τη λάσπη, πόλεις ολόκληρες έχουν μείνει χωρίς πόσιμο νερό.
διαβαστε περισσοτερα

ΜΠΑΖΑ ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΝΙΓΟΥΝ.... ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ;Γράφει-Σχολιάζει-Αποκαλύπτει Ο ΘΩΜΑΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ

Για πολλοστή φορά, τα τελευταία χρόνια, θέτω το πρόβλημα των σκουπιδιών στο Ξηρόμερο. Όμως τίποτα δεν αλλάζει προς το καλύτερο, αλλά, αντίθετα, η κατάσταση βαίνει από το κακό στο χειρότερο....
διαβαστε περισσοτερα

Απολογισμός τουριστικής καμπάνιας "OLYMPIAN LAND"

διαβαστε περισσοτερα

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ: ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΕΩΣ 31-10-2023.

https://www.dimosxiromerou.gr/neaΗμερομηνία 11.9.2023ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Σας γνωρίζουμε ότι η διάρκεια της Αντιπυρικής Περιόδου είναι από 1η Μαΐου 2023 έως 31η Οκτωβρίου 2023. Έχουμε εντοπίσει ότι κάποιοι συμπολίτες μας ανάβουν φωτιά για να κάψουν κλαδιά και χόρτα, κάτι το οποίο απαγορεύεται αυστηρά και είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο όταν φυσάνε ισχυροί άνεμοι, σαν αυτούς που έχουμε τις τελευταίες πολλές ημέρες. Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι
διαβαστε περισσοτερα

ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΑΠΡΑΝΤΖΗ.

Αστακός 10.9.2023
https://www.dimosxiromerou.gr/nea
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Εύχομαι σε όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές καλή πρόοδο, υγεία και δύναμη στη νέα σχολική χρονιά που ξεκινά. Μία νέα σχολική χρονιά ξεκινάει με όνειρα, φιλοδοξίες, με προοπτικές προόδου και επιτυχίας. Εύχομαι σε κάθε εκπαιδευτικό και σε κάθε γονέα και κηδεμόνα να εφοδιαστούν με ψυχική δύναμη, υπομονή αλλά και πίστη για την επίτευξη των στόχων των μαθητών. Εμείς θα είμαστε δίπλα σας για να διασφαλίσουμε τις καλύτερες συνθήκες για τα παιδιά μας. Καλή σχολική χρονιά με υγεία. Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΤΑΠΡΑΝΤΖΗ-ΠΕΤΤΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................