ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΡΚΑΔΟΥΛΑΣ-ΠΡΟΕΔΡΟΣ Τ/Κ ΒΛΥΖΙΑΝΩΝ -Είναι έτοιμη η μελέτη για το δρόμο ΒΛΥΖΙΑΝΑ-ΑΕΤΟΣ

Είναι έτοιμη η μελέτη για το δρόμο ΒΛΥΖΙΑΝΑ-ΑΕΤΟΣ ευχαριστούμε τον Δήμαρχο και τους αρμόδιους Μηχανικούς.ΔΡΟΜΟΣ ΒΛΥΖΙΑΝΑ-ΑΕΤΟΣ (φωτο αρχείου ΜπαμπίνηΙΝ)
διαβαστε περισσοτερα
Πιστοποίηση 18 παιδικών χαρών για πρώτη φορά στον Δήμο Ξηρομέρου.

Πιστοποίηση 18 παιδικών χαρών για πρώτη φορά στον Δήμο Ξηρομέρου.

https://www.dimosxiromerou.gr/nea
Ημερομηνία, 15.6.2023 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ανακοινώνουμε στους πολίτες του Δήμου Ξηρομέρου, ότι πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στον Δήμο Ξηρομέρου, η πιστοποίηση 18 παιδικών χαρών, μετά από πολύ δουλειά και μετά από μία πολύ επίπονη διαδικασία και τα επίσημα έγγραφα (εκθέσεις επιθεώρησης, βεβαιώσεις ελέγχου) έχουν έρθει στον Δήμο Ξηρομέρου. Εκκρεμεί η τοποθέτηση του σήματος όπως προβλέπεται από την νομοθεσία, που θα γίνει στο επόμενο χρονικό διάστημα (έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες).
διαβαστε περισσοτερα

ΚΚΕ_ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΥΓΕΚΝΤΡΩΣΕΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΗ Τομεακή Οργάνωση Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ λόγω του πολύνεκρου ναυαγίου στα ανοιχτά της Πύλου αναβάλλει τις παρακάτω προγραμματισμένες συγκεντρώσεις της.Συγκεκριμένα, αναβάλλονται:
διαβαστε περισσοτερα

Ο Γιάννης Κυριαζής επέστρεψε και δημιούργησε μέσα από τις εμφανίσεις του υψηλές προσδοκίες για το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο Γιάννης Κυριαζής σε προσπάθεια στους Εαρινούς Αγώνες (ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI)ΠΗΓΗ.https://www.segas.gr/Μόλις στην έκτη του βολή στο σύνολο των δύο αγώνων κατάφερε να στείλει το ακόντιο στα 82,17 μ. και να ανέβει στην έκτη θέση της Ευρώπης για το 2023. Ο αθλητής του Θωμά Κυριαζή δεν είναι ακόμη στην κατάσταση που θέλει, καθώς προέρχεται από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Παράλληλα μέσα από τους αγώνες θέλει να διορθώσει την τεχνική του και να βρει τον αγωνιστικό του ρυθμό.
διαβαστε περισσοτερα

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (11/2023) που εκδόθηκε σήμερα, Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023, από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) και δημοσιοποιήθηκε από τη Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας, ασταθείς αέριες μάζες από τα βορειοδυτικά Βαλκάνια σε συνδυασμό με αβαθές χαμηλό κινούμενο από τις ακτές της Αφρικής προς το Αιγαίο θα προκαλέσουν επιδείνωση του καιρού στη χώρα μας από αύριο Παρασκευή (16-06-2023) έως και την Κυριακή (18-06- 2023).
διαβαστε περισσοτερα

Συμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας σε δράσεις ευαισθητοποίησης μαθητών για την προστασία του περιβάλλοντος και την προσαρμογή στην κλιματική αλλαγή

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος στις 5 Ιουνίου 2023 και με στόχο την αφύπνιση και την ευαισθητοποίηση των μικρών μαθητών, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας  σε συνεργασία με την Α.Μ.Κ.Ε. «Αγριωνίς Γαία» Πολιτιστικών και Αθλητικών Συλλόγων Δήμου Αγρινίου και με την ενεργό στήριξη της Α’ Βάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας (Αγρίνιο), πραγματοποίησε σε δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης μαθητών δημοτικών σχολείων της περιοχής του Αγρινίου.Παράλληλα διένειμε παιδαγωγικά βιβλία με περιβαλλοντικό περιεχόμενο ώστε να εμπλουτιστούν και οι σχολικές βιβλιοθήκες των αντίστοιχων εκπαιδευτικών μονάδων.
διαβαστε περισσοτερα

ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16/6 ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 18/6, ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟΠΙΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΝΕΣ.

https://www.dimosxiromerou.gr/neaΑστακός, 15.6.2023ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ Ταχ. Δ/νση: Αστακός Αιτ/νίας T.K. 300 06 Τηλ.: 26463 60500 /46 Fax: 2646042531 e - mail: info@dimosxiromerou.gr ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ενημερώνουμε και εφιστούμε την προσοχή στους πολίτες του Δήμου Ξηρομέρου, ότι εκδόθηκε σήμερα Πέμπτη 15 Ιουνίου, κατεπείγον Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), το οποίο έχει δημοσιευτεί στον ιστότοπο της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.
διαβαστε περισσοτερα

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ 4Ο ΛΑΪΚΟ ΑΓΩΝΑ ΑΣΤΑΚΟΥ «ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΡΑΣΕΒΔΑΣ».

https://www.dimosxiromerou.gr/nea
Ημερομηνία 15-6-2023ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο Δήμος Ξηρομέρου, η Περιφερειακή Ένωση Δήμων, η Κοινότητα Αστακού και ο Σύλλογος Γυναικών Αστακού, συνδιοργανώνουν στις 13/08/2023, ημέρα Κυριακή, τον 4ο Λαϊκό Αγώνα Αστακού «Παντελής Καρασεβδάς» στην πόλη του Αστακού.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................