Αποκατάσταση βλαβών από φυσικές καταστροφές και αντιμετώπιση απροβλέπτων προβλημάτων οδικής ασφάλειας στην ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας

Δύο σημαντικά έργα για την περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας δρομολογούνται, έπειτα από τις αντίστοιχες συμβάσεις με τους αναδόχους που υπέγραψε σήμερα Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης.
διαβαστε περισσοτερα

Ο Σύλλογος Μαχαιριωτών γλεντάει στο CABANA Live stage την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020

διαβαστε περισσοτερα

Η ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑ ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ

Με θρησκευτική κατάνυξη τελέστηκε και φέτος ο Εορτασμός τής ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ στο χωριό μας.
Παραμονή τελέστηκε ο Μέγας Εσπερινός μετ' αρτοκλασιας από τον Αρχιμανδριτη Πάτερ Δαβίδ Μπαζούλα και Ιεροψάλτη τον Κον Παναγιώτη Βουρλέτση.
Μετά το τέλος του Εσπερινού ο πάτερ Δαβίδ μας μίλησε για τον Βίον της Αγίας Βαρβάρας και για τον Μαρτυρικό θάνατο της δια απαγχονισμού από τον πατέρα της Διόσκουρο.
Ανήμερα τής Αγίας Βαρβάρας τελέστηκε η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία μετ' αρτοκλασίας από τον Αρχιμανδρίτη Πάτερ Δαβίδ Μπαζούλα και Ιεροψάλτη τον Κον Παναγιώτη Βουρλέτση.
Στην Πανηγυρική Θεία Λειτουργία παραβρέθηκαν οι μαθητές τού Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Χρυσοβιτσας με την δασκάλα τους, οι απόγονοι των κτητόρων, και αρκετοί συγχωριανοί μας, καθώς και από τα όμορα χωριά, και λόγω πού το Εκκλησάκι τής Αγίας Βαρβάρας είναι μοναδικό στην περιοχή Ξηρομέρου
Μετά το τέλος τού Μέγα Εσπερινού και την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία προσφέρθηκαν στους πιστούς Αρτοκλασίες, το Ξηρομερίτικο γλυκό Ραβανί …
διαβαστε περισσοτερα

ΜΠΑΜΠΙΝΗ :Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου γιορτάζει ο Άγιος Νικόλαος Πολιούχος του Χωριού μας

Οι Μπαμπινιώτες θα τιμήσουν τον πολιούχο Άγιο ΝικόλαοτηνΠέμπτη 5 Δεκεμβρίου και ώρα 17:00 με πανηγυρικό εσπερινό μετ’ αρτοκλασίαςκαι την Παρασκευή 6 του μηνός Δεκεμβρίου 2019 θα τελεσθεί Όρθρος  και  πανηγυρική Θεια Λειτουργία.
διαβαστε περισσοτερα

Ενημερωτική Εσπερίδα με θέμα εμβολιασμοί .Στον Αστακό & Μύτικα

Δύο πολύ ενδιαφέρουσες εσπερίδες με ένα πολύ επίκαιρο θέμα (εμβολιασμοί).
Με πρωτοβουλία των Διευθυντών του Κέντρου Υγείας Μύτικα και 3ης ΤΟΜΜΥ Αγρινίου (κύριο Χρόνη Ι. και Ποσονίδη Κ.) και σε συνεργασία των δραστήριων συλλόγων γυναίκων Αστακού και Μύτικα και το Κέντρο Υγείας Αστακού διοργανώνονται ενημερωτικές ομιλίες για το θέμα του εμβολιασμού .

Ο Δήμος Ξηρομέρου και η Κοινοφελής Επιχείρηση αγκαλιάζουν την προσπάθεια πρόληψης και προαγωγής της Υγείας.

Σας περιμένουμε στις 11/12 στον Αστακό και στις 13/12 στον Μύτικα (ώρα 18:00).

Χορηγός Επικοινωνίας :Α Χ Ε Λ Ω Ο Σ
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................