ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ- Μόνος στο Βουνό με το Κοπάδι του | Κραυγή Αγωνίας για το Μέλλον της Κτηνοτροφίας-Βίντεο

ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ"Η βουνίσια κτηνοτροφία αργοσβήνει" Στα ψηλά βουνά της ορεινής Ναυπακτίας, όπου ο ουρανός σμίγει με τη γη και η φύση ζωντανεύει σε κάθε της γωνιά, συναντήσαμε έναν άνθρωπο αφοσιωμένο στην κτηνοτροφία, τον 63χρονο κύριο Θανάση. Μοναχικός παραμονεύει στο βουνό, περιτριγυρισμένος από τα πιστά του γιδοπρόβατα, τα οποία αποτελούν τη μοναδική του συντροφιά.
διαβαστε περισσοτερα

Μπαμπινιώτες στον 40ο αυθεντικό Μαραθώνιο(Φωτο)

Με γνώμονα το ευ αγωνίζεσθαι, οι Μπαμπινιώτες δρομείς Βλάσης Χρυσικός-Μάριος Ζαχαριάς για άλλη μια φορά δοκίμασαν τις δυνάμεις τους και τα κατάφεραν αφού τερμάτισαν στον 40
διαβαστε περισσοτερα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΧΑΙΡΙΩΤΩΝ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΧΑΙΡΙΩΤΩΝ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
Την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων ΟΤΕ (3ης Σεπτεμβρίου 110, Πλατεία Βικτωρίας, Αθήνα) έγιναν οι αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαχαιριωτών.
Τα αποτελέσματα των εκλογών κατά σειρά προτίμησης είναι :
διαβαστε περισσοτερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΓΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΓΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ, ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ, ΤΩΝ 12 Ή 24 ΔΟΣΕΩΝ

https://www.dimosxiromerou.gr/neaΑστακός, 13.11.2023ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ: ΑΣΤΑΚΟΣ 300 06 ΤΗΛ.: 26463 60500 /46 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ Σε συνέχεια των ρυθμίσεων που πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα, καθώς και των κατασχέσεων που προχώρησε η Οικονομική Υπηρεσία σε οφειλέτες μεγάλων χρηματικών ποσών, καλούμε εκ νέου τους δημότες, να προσέλθουν τις αμέσως επόμενες ημέρες στην Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου Ξηρομέρου και να ρυθμίσουν τις οφειλές τους με την πάγια ρύθμιση, που συνεχίζει να ισχύει, των 12 ή 24 δόσεων.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................