Καθαρισμός Κοιμητηρίου και Αποκατάσταση προσβασιμότητας μετά τα τελευταία ακραία καιρικά φαινόμενα στην Τ.Κ.Μαχαιράς.

ΠΗΓΗ: Σελίδα facebook Πρόεδρου Τ/Κ Μαχαιράς Γιώργου Μπαρμπαρούση
Καθαρισμός Κοιμητηρίου και Αποκατάσταση προσβασιμότητας μετά τα τελευταία ακραία καιρικά φαινόμενα στην Τ.Κ.Μαχαιράς.
διαβαστε περισσοτερα

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΤΣΙΦΑΡΑΣ: Εκλογές ΠΑΣΟΚ αύριο! ΟΡΟΣΗΜΟ για το ΜΕΛΛΟΝ της δημοκρατικής παράταξης.

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΤΣΙΦΑΡΑΣ: Εκλογές ΠΑΣΟΚ αύριο! ΟΡΟΣΗΜΟ για το ΜΕΛΛΟΝ της δημοκρατικής παράταξης.Το δίλλημα σαφές και καθαρό.Στασιμότητα και ως έχει, φοβικοί, καθηλωμένοι και άτολμοι σε ποσοστά καταγραφών.Ή Αλλαγή  και ανατροπή για μια νέα πολιτική σελίδα στην πατρίδα μας και την κοινωνία.Η ΑΛΛΑΓΗ και η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ταιριάζει με την ιστορία μας το DNAμας και είναι η απαίτηση των καιρών.Πάμε την Κυριακή μαζικά στην κάλπη για να δυναμώσουμε την προοδευτική παράταξη.Ψηφίζουμε ΧΑΡΗ ΔΟΥΚΑ γιατί ο Ελληνικός Λαός που σήμερα στενάζει και είναι στο περιθώριο αξίζει καλύτερες μέρες.Ας περπατήσουμε λοιπόν  ελεύθερα και γενναία τον δρόμο της ελπίδας και της προοπτικής.
Θα έχει ενδιαφέρον να συναντηθούμε με το αύριο.
διαβαστε περισσοτερα

ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΔΟΞΑ - ΣΤΥΜΦΑΛΙΑ

Αγαπητοί συγχωριανοί, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μπαμπίνης "Χριστόδουλος Παμπλέκης" διοργανώνει μονοήμερη εκδρομή στη λίμνη Δόξα της Ορεινής Κορινθίας, την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2024.Το πρόγραμμα της ημερήσιας απόδρασης θα ξεκινήσει με την επίσκεψη μας στην Ιερά Μονή του Αγίου Γεωργίου Φενεού για προσκύνημα, από την οποία θα απολαύσουμε τη μαγευτική θέα της λίμνης. Εκεί, θα ξεναγηθούμε από τους μοναχούς ενώ θα έχουμε τη δυνατότητα να δοκιμάσουμε γλυκό του κουταλιού τριαντάφυλλο που παρασκευάζουν οι ίδιοι από τα άνθη που καλλιεργούν.
Στη συνέχεα θα επιβιβαστούμε με κατεύθυνση τη λίμνη Δόξα, όπου θα έχουμε τον ελεύθερο χρόνο για περιήγηση στη φύση, αγορές τοπικών προϊόντων, φωτογραφίες και βόλτα έως το εκκλησάκι του Αγίου Φανουρίου που βρίσκεται στο κέντρο της λίμνης. 
Επόμενος και τελευταίος σταθμός θα είναι η περιοχή Στυμφαλία όπου θα μπορούμε να ξεκουραστούμε πίνοντας καφέ στον παραδοσιακό οικισμό ενώ θα έχουμε και τον χρόνο να απολαύσουμε μεσημεριανό γεύμα, πριν την αναχώρηση γι…
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................