Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου

Με την φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δένδρου στην κεντρική πλατεία του Μεσολογγίου ξεκινούν την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018 οι φετινές χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου.
διαβαστε περισσοτερα

Επίσημη ανακοίνωση υποψηφιότητας για τον Δήμο Ξηρομέρου από τον κ. Γιάννη Τριανταφυλλάκη.

Από ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS Αστακός, 5/12/2018
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ.
Αγαπητές συμπολίτισσες, αγαπητοί συμπολίτες του Δήμου Ξηρομέρου. Σε μια κρίσιμη συγκυρία για το τόπο μας, με μοναδικό κίνητρο το αίσθημα ευθύνης και προσφοράς στον τόπο που αγαπώ και αγωνίζομαι, κοιτάζοντάς σας στα μάτια, δηλώνω την υποψηφιότητά μου για το αξίωμα του Δημάρχου.
διαβαστε περισσοτερα

O Θανάσης Παπαθανάσης στη ΚΕΔΕ«Υποχρέωση μας να χτίσουμε την Ελλάδα από την αρχή»

«Υποχρέωση μας να χτίσουμε την Ελλάδα από την αρχή» δήλωσε ο Θανάσης Παπαθανάσης τ.Δήμαρχος Ναυπάκτου και μέλος του ΔΣ της ΚΕΔΕ κατά τη διάρκεια του Ετήσιου Τακτικού Συνεδρίου που διεξάγεται στην Αθήνα. 
Με κεντρικό σύνθημα του Συνεδρίου «Πάμε την Ελλάδα Ψηλά, με την Αυτοδιοίκηση Μπροστά» 
αναλύθηκε το όραμα της Αυτοδιοίκησης και η συμβολή της στην αλλαγή οργάνωσης του κράτους και των θεσμών του, με στόχο να αποτελέσει βασικό πυλώνα για την παραγωγική ανασυγκρότηση και την ανάπτυξη της χώρας.
Βασικές προϋποθέσεις για να είναι αποτελεσματική υπέρ των πολιτών η Αυτοδιοίκηση είναι:
διαβαστε περισσοτερα

ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΚΔΑΠ ΑΣΤΑΚΟΥ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 6/12/2018 ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΟΡΤΗΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Σας ενημερώνουμε ότι το ΚΔΑΠ Αστακού, αύριο Πέμπτη  6/12/2018, θα παραμείνει κλειστό λόγω της τοπικής εορτής του  Αγίου Νικολάου.


Η Υπεύθυνη του ΚΔΑΠ Κουντούρη Παρασκευή






διαβαστε περισσοτερα

''Ο ΜΥΡΩΝ ΤΗΣ ΛΥΚΙΑΣ ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ''

Γράφει:Ο Αλέξανδρος Κυριαζής 
«  Είτα  την Λυκίων πόλιν, την μυρίπνουν τε και τρισόλβιον, εν ήπερ ο Μέγας Νικόλαος, ο του Θεού  θεράπων, αναβλύζει  τα μύρα  κατά  το της  πόλεως  όνομα».


(Κωνσταντίνος Πορφυρογέννητος)
       Από  μικρό  παιδί  αγαπητοί  φίλοι,  οι  λέξεις  αυτές  δεν ήσαν άγνωστοι σε  εμέ, ούτε ως  ρήση,  ούτε  ως  έννοια, καθώς στα  παιδικά μου  χρόνια  συνεπικουρούσα  τον εφημέριο εις το ιερό  του  καθήκον επί  δεκαετία(αν  και  συνέπεσε  αυτή  μου ηεπικουρία  με την υποδούλωση  του  Έθνους το 1941) παράλληλα  με τη σταθερή  επιλογή  των γονιών μας, να μας  εμπεδώνουν  εντέχνως τη χριστιανική αγωγή και  το σεβασμό  μας , στον πολιούχο  μας άγιοΝικόλαο.  Εις  το ιερόν του αγίου Νικολάου άκουσα  το κροτάλισμα των  πολυβόλων από τα γερμανικά στούκας  το 1941  ανήμερα  του Πάσχα  επικαλούμενος  τη βοήθειά του  . 
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................