ΠΑΝ.ΣΥ: ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΚΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΑΧΕΛΩΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.

Το κεντρικό συμβούλιο της ΠΑΝ.ΣΥ σε συνεδρίασή του στις 27/01/2020,ΟΜΟΦΩΝΑ, εξέφρασε για άλλη μία φορά την εναντίωσή του στην εκτροπή του Αχελώου ποταμού και στα σχέδια της Κυβέρνησης για επανεκκίνηση του ακυρωθέντος έργου , με 5 αποφάσεις του Συμβουλίου τις Επικρατείας καθώς και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.  Θεωρεί ότι η σύσκεψη των φορέων της Θεσσαλίας με τον υπουργό επικρατείας και η από κοινού απόφασή τους για επανέναρξη του έργου- ερήμην ημών- προσβάλλει τους Αιτωλοακαρνάνες. Δηλαδή μόνοι τους τα είπαν, μόνοι τους τα αποφάσισαν θεωρώντας μας δεδομέ- νους και υποτακτικούς.  Η ΠΑΝ.ΣΥ αυτές τις πρακτικές δεν τις επικροτεί δεν τις στηρίζει και τις καταγγέλλει ως και αντιδημοκρατικές.  Ζητά από την κυβέρνηση να διαγράψει κάθε σκέψη για την εκτροπή, να σεβαστεί τις δικα- στικές και Ευρωπαϊκές αποφάσεις, να σταματήσει κάθε τεχνική παρέμβαση στο χώρο, να αποκαταστήσει τη ζημιά του φυσικού περιβάλλοντος.  Για την επίτευξη του ανωτέρω σκοπού, πρέπει άμεσα να οριστεί κοινή συνάντηση της Συντονιστικής…
διαβαστε περισσοτερα

Οι προτάσεις της Τ/Κ Μπαμπίνης για το Τεχνικό Πρόγραμμα 2020

διαβαστε περισσοτερα

Π.Δ.Ε.Ημερίδα για την Κτηνοτροφία

Τα σημαντικά προβλήματα που απασχολούν τους κτηνοτρόφους της ορεινής ζώνης της Ηλείας αναδείχθηκαν στην ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στο κοινοτικό κατάστημα, στο Πανόπουλο, τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020.

διαβαστε περισσοτερα

Σύλλογος Γυναικών Αστακού: Συνάντηση μελών στο Καφέ - Ψησταριά JIMMYS

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γυναικών Αστακού, καλεί τα μέλη του σε συνάντηση στο Καφέ - Ψησταριά JIMMYS το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020και ώρα 7:30το απόγευμα.
Παρακαλούμε για την συμμετοχή όλων σας!


Το Δ.
διαβαστε περισσοτερα

ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ. ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2020 ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ

Αστακός 29.1.2020 Αναρτούμε τα συνεχιζόμενα έργα του Τεχνικού Προγράμματος 2020, τις προτάσεις αναγκών της δημοτικής αρχής για το Τεχνικό Πρόγραμμα 2020, καθώς και τις προτάσεις όλων των Τοπικών Συμβουλίων. Όλες οι προτάσεις είναι υπό διαβούλευση στην σημερινή συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης στις 06:00 μ.μ., στο Δημοτικό Κατάστημα Αστακού και έχουν σταλεί στα e-mails των μελών της Επιτροπής. 
ΤΕΧΝΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ 2020.pdf4062 kBΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΑ ΕΡΓΑ 2020.xls48 kB
διαβαστε περισσοτερα

Ελεύθερη η είσοδος σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους την Κυριακή

Δωρεάν θα είναι οι είσοδος στους οργανωμένους αρχαιολογικούς χώρους, τους ιστορικούς τόπους, τα μνημεία και τα μουσεία τα οποία ανήκουν στο Δημόσιο, την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου. Σύμφωνα με τη σχετική υπουργική απόφαση που είναι σε ισχύ, η είσοδος στους αρχαιολογικούς χώρους, τα μνημεία και τα μουσεία είναι ελεύθερη, χωρίς την καταβολή εισιτηρίου, την πρώτη Κυριακή κάθε μήνα από 1 Νοεμβρίου έως 31 Μαρτίου εκάστου έτους. Δείτε ποιες μέρες μπορείτε να επισκέπτεστε τα μουσεία όλης της χώρας χωρίς να πληρώσετε εισιτήριο. Ημέρες Ελευθέρας Εισόδου(Δείτε εδώ)

διαβαστε περισσοτερα

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΗ την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020 .ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Π  Ρ Ο  Σ Κ Λ  Η Σ Η 
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ξηρομέρου ( Ο.Π.ΣΥ.Ξ.)για την έλευση της Νέας Χρονιάς θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων στον Ο.Τ.Ε,3ηςΣεπτεμβρίου 110 – Πλατεία Βικτωρίας,  την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 10:30 – 13:00.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ Κοπή πίτας Ξηρομερίτη. Βραβεύσεις των π. Προέδρων της Ομοσπονδίας κ.κ. Νίκου Μήτση, Χρήστου Κλαδευτήρα και Μπάμπη Κουβέλη. Παρουσίαση παραδοσιακών χορών από το χορευτικό της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ξηρομέρου (Ο.Π.ΣΥ.Ξ.) Η παρουσία σας θα είναι τιμή μας.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Με τιμή Για το Κεντρικό Συμβούλιο

         Ο Πρόεδρος                    Ο Γεν.Γραμματέας
διαβαστε περισσοτερα

ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΚΕ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑΣ

Θέμα: Στελέχωση του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Βόνιτσας με μόνιμο εκπαιδευτικό και ειδικό προσωπικό 
Στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Βόνιτσας υπάρχει έλλειψη μόνιμου εκπαιδευτικού και ειδικού προσωπικού με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τις ειδικές μορφωτικές και εκπαιδευτικές ανάγκες αυτών των παιδιών. 


διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................