Ευχαριστίες από τον Περιβαλλοντικό Πολιτιστικό Σύλλογο Αρχοντοχωρίου "Η Ζάβιτσα".

Ημερομηνία 26.4.2021 Περιβαλλοντικός Πολιτιστικός Σύλλογος Αρχοντοχωρίου "Η Ζάβιτσα"
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.
Ευχαριστούμε πολύ τον Δήμαρχο Ξηρομέρου κ. Ιωάννη Τριανταφυλλάκη και τους Αντιδημάρχους κ.κ. Σωτήρη Μακρή και Παναγιώτη Παληογιάννη για την αμέριστη βοήθεια τους για να δημιουργήσουμε τον μικρό χώρο αναψυχής στην είσοδο του χωριού μας. Θα ήταν παράλειψη μας να ξεχάσουμε να ευχαριστήσουμε τους:
«ΦΥΤΑ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΠΟΧΕΣ» Γ. ΠΑΥΛΟΣ – Π. ΧΟΛΗΣ Ο.Ε.Βιβή Δρακά για το φωτοτυπικόΜαρία ΧατζαράΙωάννη ΣάλτοΠάρη ΣιδεράΝίκο ΚαρκάσηΒάσω ΤριάντηΧρήστο ΜωραΐτηΠαρασκευάς ΝτζουροπάνοΚων/νο Μούρτο Επίσης ευχαριστούμε όλα τα μέλη του Συλλόγου μας για την ανιδιοτελή προσφορά τους, με προσωπική εργασία και κόπο, ώστε να μετατρέψουμε μια άσχημη εικόνα υπαίθριας χωματερής στην είσοδο του Αρχοντοχωρίου, σε ένα όμορφο χώρο πρασίνου, αναψυχής, κοινωνικότητας και συναναστροφής. Η διαμόρφωση του χώρου θα συνεχιστεί ώστε να πάρει τη τελική του μορφή και ευελπιστούμε στην περαιτέρω βοήθεια όλων.




διαβαστε περισσοτερα

~ Διαδρομές ~

Γράφει ο Απόστολος Κομπλίτσης
 Οι παλιές γραφές συνεχίζονται με επιστολές, κείμενα, ποιήματα και ευχαριστίες, όπως έχουν αποτυπωθεί από συγχωριανούς μας στην εφημερίδα του πρώτου Πολιτιστικού Συλλόγου Μπαμπίνης.Άρθρο 1 Παιδική χαρά στο χωριό μας. Ακολουθεί απόσπασμα από την ιστορία της όπως την κατέγραψε το 1983 ο πρώην πρόεδρος του Συλλόγου « Άη-Γιώργης», συγχωριανός μας και διακεκριμένος δικηγόρος του Αγρινίου Γεώργιος Σπ. Γρίνος.
διαβαστε περισσοτερα

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ: Θλιβερές συμπεριφορές και παρουσίες μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο από τους κ.κ. Γαλούνη και Στάϊκο.

Θέλουμε ως παράταξη, να καταδικάσουμε την αναίτια, συντονισμένη, άδικη και απαράδεκτη επίθεση με προσωπικούς χαρακτηρισμούς, των επικεφαλής της μείζονος και ελάσσονος αντιπολίτευσης κ.κ. Γαλούνη και Στάϊκου, προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, ενός ανθρώπου χαμηλών τόνων, βαθιά δημοκρατικού, με ήθος και αναγνωρισμένη προσφορά χρόνων στην τοπική κοινωνία της Αλυζίας από κάθε θέση που βρέθηκε.
Οι δύο επικεφαλής συντονισμένα και με φανερή προσυνεννόηση, έχουν διακρίνει ως αδυναμία του Προέδρου και το εκμεταλλεύονται φανερά, ότι είναι ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων, συναινετικός, με ευγένεια και σεβαστικός προς όλους, που ποτέ δεν θα ρίξει το επίπεδο του και θα μπει στην διαδικασία να απαντήσει στο ίδιο ύφος, σε ύβρεις και προσωπικές επιθέσεις.Προσπαθεί με πνεύμα δικαιοσύνης να εφαρμόσει τον κανονισμό του Δημοτικού Συμβουλίου, ο οποίος είναι σαφής και συγκεκριμένος, ώστε να τηρείται η διαδικασία, να ακούγονται όλες οι απόψεις επί του θέματος που συζητείται κάθε φορά και οι δημότες να β…
διαβαστε περισσοτερα

ΚΚΕ_Ομιλία του Δ. Κουτσούμπα σε διαδικτυακή εκδήλωση παρουσίασης των θέσεων του ΚΚΕ για την Υγεία

Τομεακή ΟργάνωσηΑιτωλοακαρνανίαςΙ. Σταΐκου 2 ,30100  ΑΓΡΙΝΙΟ,τηλ. :2641057875, Fax :2641026654,e-mail : kke_ne_aitnias@yahoo.gr




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΟ ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, θα μιλήσει σε διαδικτυακή εκδήλωση παρουσίασης των θέσεων του Κόμματος για την Υγεία, με θέμα «Το ΚΚΕ στο πλευρό των υγειονομικών, στην πρώτη γραμμή του αγώνα για: Αποκλειστικά δημόσιο και δωρεάν σύστημα Υγείας για το λαό και τις ανάγκες του».Στην εκδήλωση θα παρέμβουν ακόμη γιατροί και υγειονομικοί από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Μ. Δευτέρα 26 Απρίλη στις 6 μ.μ., στην έδρα της ΚΕ του ΚΚΕ, στον Περισσό, και θα μεταδίδεται ζωντανά από το κανάλι του ΚΚΕ στο YouTube. Η εκδήλωση θα προβάλλεται ζωντανά και στο portal 902.gr.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................