Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024, η 1η ημέρα της διημερίδας: «Υδατοκαλλιέργειες στις ελληνικές ακτές: Κατάληψη χωρίς όρια;»

Φωτογραφίες: Σπύρος Μπενέκος - Χρήστος Μπόνης.
Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024, η 1η ημέρα της διημερίδας: «Υδατοκαλλιέργειες στις ελληνικές ακτές: Κατάληψη χωρίς όρια;» με διοργανωτές το Επιμελητήριο Περιβάλλοντος και Βιωσιμότητος, τους Δήμους Ξηρομέρου, Επιδαύρου, Ερέτριας και Κύμης-Αλιβερίου και το Πανελλήνιο Δίκτυο για την Προστασία του Θαλάσσιου Περιβάλλοντος από τις Υδατοκαλλιέργειες στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων – Αμφιθέατρο “Αντώνη Τρίτση” (Ακαδημίας 50, Αθήνα), με τη συμμετοχή ειδικών επιστημόνων, φορέων, ΟΤΑ και εκπροσώπων της κοινωνίας των πολιτών. Με αδιαμφισβήτητα επιστημονικά στοιχεία καταδείχθηκε ο στρεβλός τρόπος ανάπτυξης της συγκεκριμένης δραστηριότητας, με ανάλυση των οικονομικών, των περιβαλλοντικών, των νομικών και χωροταξικών πτυχών του θέματος, στα οποία εστίασαν οι παρουσιάσεις των εισηγητών.
Ακολουθεί αύριο Σάββατο 2 Μαρτίου η 2η ημέρα της διημερίδας όπου τον λόγο έχουν οι τοπικές κοινωνίες και το ''Πανελλήνιο Δ…
διαβαστε περισσοτερα

Η Συγκινητική Ιστορία από το Παρελθόν | Ο 84χρονος κύριος Θανάσης μοιράζεται ιστορίες(video)

ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ Σκαρφαλωμένο στις πλαγιές της Ευρυτανίας, το χωριό Βύθισμα(Σέλος), φιλοξενεί ιστορίες ανθρώπων γεμάτες μνήμες και βιώματα. Εκεί, συναντήσαμε τον κύριο Θανάση, έναν άντρα 84 χρόνων με μάτια γεμάτα σοφία και ζεστασιά και την 73χρονη κυρία Χαριτωμένη, την σύζυγό του σε αυτό το ταξίδι της ζωής.
διαβαστε περισσοτερα

Προμήθεια ψυχρής πίσσας και αποκατάσταση επαρχιακής οδού από λακκούβες στην Τ.Κ.Μαχαιράς.

Προμήθεια ψυχρής πίσσας και αποκατάσταση επαρχιακής οδού από λακκούβες στην Τ.Κ.Μαχαιράς. Όπως κάθε χρόνο προμηθευτήκαμε ψυχρή πίσσα επουλώνουντας τις πληγές χωρίς όμως να λύνουμε το πρόβλημα.
διαβαστε περισσοτερα

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ενισχύει την Ελληνική Αστυνομία με οχήματα και εξοπλισμό

Η  Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ενισχύει την Ελληνική Αστυνομία με οχήματα και εξοπλισμό 
Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ενισχύει την Ελληνική Αστυνομία, καθώς ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης, προχώρησε στην υπογραφή της ένταξης προμήθειας στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Ελλάδα 2021-2027» αστυνομικού εξοπλισμού, προϋπολογισμού 1 εκ. ευρώ.
διαβαστε περισσοτερα

Υπενθύμιση από την Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας Αιτωλοακαρνανίας για την ισχύ της καθολικής απαγόρευσης καπνίσματος σε κλειστούς χώρους

Υπενθύμιση από την Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας Αιτωλοακαρνανίας για την ισχύ της καθολικής απαγόρευσης καπνίσματος σε κλειστούς χώρουςΣε υπενθύμιση για την καθολική απαγόρευση καπνίσματος σε εσωτερικούς δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους προβαίνει η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, με σχετική επιστολή που απέστειλε σε Δημόσιες Αρχές και παραγωγικούς φορείς.
διαβαστε περισσοτερα

Ζωντανή μετάδοση 1ης ημέρας διημερίδας: «Υδατοκαλλιέργειες στις ελληνικές ακτές: Κατάληψη χωρίς όρια;»

ΠΗΓΗ.https://mytikaspressΖωντανή μετάδοση 1ης ημέρας διημερίδας: «Υδατοκαλλιέργειες στις ελληνικές ακτές: Κατάληψη χωρίς όρια;»

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑΣ
διαβαστε περισσοτερα

Μίλτος Ζαμπάρας: Το νομοσχέδιο ούτε προστατεύει τον αιγιαλό, ούτε ωφελεί τους πολίτες

Μίλτος Ζαμπάρας: Το νομοσχέδιο ούτε προστατεύει τον αιγιαλό, ούτε ωφελεί τους πολίτες Σημεία της ομιλίας του βουλευτή και Τομεάρχη Περιβάλλοντος και Ενέργειας Μίλτου Ζαμπάρα στην Ολομέλεια της Βουλής για το νομοσχέδιο του Υπουργείο Οικονομικών που αφορά τους όρους αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας στις παραθαλάσσιες περιοχές.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................