Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΑΠΛΟΤΗΤΑΣ -Γράφει ο Παναγιώτης Ηλ. Χολής.

Στην εποχή που ζούμε, με τις περισσότερες ανέσεις, επιλογές και δυνατότητες να περνάμε τις γιορτές, ειδικά της Χριστιανοσύνης και τις Πρωτοχρονιάς, σε διάφορα μέρη της επιλογής μας ακόμα και στο εξωτερικό, γνωρίζοντας και απολαμβάνοντας τους εκεί τρόπους εορτασμού των γιορτών, ίσως οδηγούμαστε πολλές φορές, κατ' επιλογή, να ξεχνάμε την απλότητα αυτών των γιορτών που μας προσφέρει η γενέτειρα πόλη ή το χωριό μας.
διαβαστε περισσοτερα
Το παραμύθι της Κδαπούπολης του Δήμου Ξηρομέρου στην Ογκολογική Μονάδα και στον Ξενώνα Ελπίδα.

Το παραμύθι της Κδαπούπολης του Δήμου Ξηρομέρου στην Ογκολογική Μονάδα και στον Ξενώνα Ελπίδα.

https://www.dimosxiromerou.gr/nea
Ημερομηνία 27.12.2022 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο Δήμος Ξηρομέρου και η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ξηρομέρου, πρόσφεραν στα παιδιά της Ογκολογικής Μονάδας και του Ξενώνα Ελπίδα το παραμύθι της Κδαπούπολης. Τα παιδιά των 4 ΚΔΑΠ του Δήμου μας, επιμελήθηκαν τις ευχετήριες κάρτες για τα παιδιά με πολλές ευχές και πολύ αγάπη. Τα παραμύθια παρέδωσε εκ μέρους του Δήμου η κα Σακουφάκη στην κα Πασλάνη, η οποία επισκέφτηκε τον Ξενώνα της Ελπίδας. Στην διάρκεια της παράδοσης η κα Σακουφάκη συνομίλησε με την Διευθύντρια του ξενώνα κα Παναγοπούλου και της μετέφερε το ενδιαφέρον αλλά και τις δράσεις που έχουν γίνει στο Δήμο και την συμμετοχή των παιδιών των ΚΔΑΠ στις εκδηλώσεις ευαισθητοποίησης δοτών μυελού των οστών, που έχουν πραγματοποιηθεί για το ΣΥΛΛΟΓΟ ''ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ''. Με την σειρά της και η κα Παναγοπούλου ευχαρίστησε τα παιδια των ΚΔΑΠ για την ευγενική τους προσπάθεια. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για αυτή τ…
διαβαστε περισσοτερα

Χριστουγεννιάτικο jazz πάρτι από το καλλιτεχνικό σχήμα «Jazzerbitter»- Εκδήλωση της ΠΔΕ, στο Μεσολόγγι.

ΟΤομέας Πολιτισμού της ΠΔΕ-ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας σε συνεργασία με το Πνευματικό Κοινωνικό Αθλητικό Κέντρο του Δήμου της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου σας προσκαλούν σε ένα ξεχωριστό εορταστικό πάρτι με χριστουγεννιάτικες μελωδίες της jazz μουσικής από το καλλιτεχνικό σχήμα «Jazzerbitter». Η εκδήλωση  θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στις 28 Δεκεμβρίου του 2022 και ώρα 12:00 το μεσημέρι, στον πεζόδρομο της Χαριλάου Τρικούπη, της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου.Ο Τομέας Πολιτισμού διοργανώνει την εν λόγω εκδήλωση με σκοπό να συμβάλλει στη χαρούμενη και εορταστική διάθεση των ημερών, εφαρμόζοντας την «Μουσική του δρόμου» στα στενά της Ιερής Πόλης του Μεσολογγίου. Με τον τρόπο αυτό επιδιώκει να προσφέρει όχι μόνο μια διαφορετική μουσική ατμόσφαιρα στο κέντρο της πόλης, αλλά να ενισχύσει και την εμπορική κίνησή της.
διαβαστε περισσοτερα

Ευχές Ομοσπονδίας Συλλόγων Βάλτου Αιτωλοακαρνανίας(ΟΣΥΒΑ)

Η γέννηση του Χριστού ας σημάνει την αρχή για μια ζωή γεμάτη αλήθεια,  ελπίδα κι αγάπη! 
Ευχόμαστε το νέο έτος 2023 να   κάνει τα όνειρά σας πραγματικότητα και να σκορπίσει υγεία, ευημερία και καλοτυχία !    Χρόνια πολλά!  
 Καλή & δημιουργική χρονιά! 
Για  το Κεντρικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Συλλόγων Βάλτου Αιτωλοακαρνανίας
Ο πρόεδρος της ΟΣΥΒΑ  Κουρέτσης Αθανάσιος                                                           Η Γενική   Γραμματέας                                                                      Καραδήμα Μάνθα-Γεωργία
διαβαστε περισσοτερα

ΕΝΟΡΙΑ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ. ΘΕΑΤΡΙΚΉ ΠΑΡΆΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΚΑΤΑΧΗΤΗΚΟΥ "Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ"

διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................