Συνάντηση Απόστολου Κατσιφάρα - Νεκτάριου Φαρμάκη στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 11 Ιουνίου 2019 στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, τυπική συνάντηση του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολου Κατσιφάρα με τον νεοεκλεγέντα Περιφερειάρχη Νεκτάριο Φαρμάκη.
διαβαστε περισσοτερα

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟ:Πανηγυρίζει ο ιερός ναός Αγίας Τριάδος -ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ.
Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, πανηγυρίζει κατά την αρμόζουσα Εκκλησιαστική τάξη και κατά το ακόλουθο πρόγραμμα ο Ιερός μας Ναός. 
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ  ΩΡΑ 18:30 μ.μ. Εσπερινός. 
ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ, Ψυχοσάββατο.  ΩΡΑ 06:55 μ.μ. Όρθρος και Θεία Λειτουργία. Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών πάντων των κεκοιμημένων αδελφών μας. 
ΩΡΑ 18:30 μ.μ. Πανηγυρικός Εσπερινός της Πεντηκοστής.
ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ, της Πεντηκοστής.  ΩΡΑ 06:55 π.μ. Όρθρος και Πανηγυρική - Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας, Αιτωλίας και Ακαρνανίας κκ ΚΟΣΜΑ. 
ΩΡΑ 19:00 μ.μ. Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος. Θα ακολουθήσει η Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος της Αγίας Τριάδος στους κεντρικούς δρόμους της Ενορίας μας. 
ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ, του Αγίου Πνεύματος.  ΩΡΑ 06:55 π.μ. Όρθρος και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία μετα Θείου Κηρύγματος.
ΩΡΑ 18:30 μ.μ. Μεθέορτος Εσπερινός και Ιερά Παράκληση προς την Αγία Τρ…
διαβαστε περισσοτερα

Παράταση 100 ημερών για το Κτηματολόγιο και σε περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας – Όλες οι λεπτομέρειες

Επιπλέον περιθώριο 100 ημερών έχουν οι ιδιοκτήτες ακινήτων σε 19 περιοχές της χώρας για να δηλώσουν την περιουσία τους στο Κτηματολόγιο. Πρόκειται για 12 περιοχές όπου η εξάμηνη παράταση που προβλέπεται από τον ισχύοντα νόμο έληξε τη Δευτέρα αλλά και για 7 περιοχές που το εξάμηνο λήγει την ερχόμενη Δευτέρα 17 Ιουνίου. Οι ιδιοκτήτες αυτών των περιοχών έχουν τη δυνατότητα, στο πλαίσιο της τελευταίας νομοθετικής ρύθμισης να δηλώσουν την περιουσία τους στο Κτηματολόγιο έως τις 15 Σεπτεμβρίου 2019. Η παράταση αυτή δόθηκε με απόφαση του υφυπουργού Περιβάλλοντος Γιώργου Δημαρά που υπεγράφη την περασμένη Παρασκευή και είναι καθ’ οδόν προς το Εθνικό Τυπογραφείο. Διευκρινίζεται ότι η εν λόγω παράταση δίνεται κατά περίπτωση- με υπουργική απόφαση- ανάλογα με τις ανάγκες που θα προκύπτουν κάθε φορά για κάθε περιοχή ξεχωριστά και δεν μπορεί να υπερβαίνει τους έξι μήνες. Οι περιοχές στις οποίες δόθηκε παράταση και αναμένεται η δημοσίευση της απόφασης στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως χωρίζονται σε δύο ομά…
διαβαστε περισσοτερα

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΟΡΩΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ- ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ

Ο Σύλλογος μας θα συμμετέχει στο διεθνές φεστιβάλ παραδοσιακών χορών στο Μοντάνα στη Βουλγαρία από 15- 20 Ιουνίου όπου θα συμμετέχουν άλλες έξι χώρες.  *Στην εκδρομή μας μπορεί να συμμετέχει όποιος επιθυμεί, χωρίς να χρειάζεται να συμμετέχει στο φεστιβάλ.*

Για δηλώσεις συμμετοχής στα μέλη του συλλόγου ή στο τηλέφωνο 6946612652 (Τζαχρήστας Ιωάννης)
Αναλυτικά το πρόγραμμα της εκδρομής.
Τιμή κατ άτομο 150€ (μεταφορά, διανυκτερεύσεις, ξεναγός και 3 γεύματα καθημερινά για όλες τις ημέρες) Περιλαμβάνονται :
5 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο σε δωμάτια (2-3/κλινα) και 1 διανυκτέρευση ΣΟΦΙΑ ΣΕ 4* ξενοδοχείο,
3 γεύματα καθημερινά πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό
και συνοδός για τις επισκέψεις στον ελεύθερο χρόνο μας.

διαβαστε περισσοτερα

Το βίντεο από drone για την τουριστική προβολή του Μύτικα από τον Ναυτικό Όμιλο Μύτικα - Αλυζίας.

Ο Ναυτικός Όμιλος Μύτικα - Αλυζίας το καλοκαίρι του 2018 είχε την ιδέα και πήρε την πρωτοβουλία να αναθέσει σε επαγγελματία την δημιουργία ενός βίντεο τουριστικής προβολής του Μύτικα, με λήψεις από drone.
Το βίντεο οικονομικά καλύφθηκε κατά 50% από τον Ναυτικό Όμιλο Μύτικα - Αλυζίας και χορηγοί σε αυτή την προσπάθεια ήταν ο Σύλλογος Επαγγελματιών Μύτικα κατά 25%, τα Super Market Παρασκευάς Λιότος επίσης κατά 25% και ο ίδιος ο επαγγελματίας φωτογράφος, μέσω της πολύ χαμηλής προσφοράς που έκανε για το τελικό κόστος του βίντεο, ένεκα των μακροχρόνιων δεσμών που έχει με τον Μύτικα (έχει εξοχικό στον Μύτικα). Απολαύστε το πολύ όμορφο βίντεο:
διαβαστε περισσοτερα

ΞΗΡΟΜΕΡΟ ''ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ''Κώστας Μπιτσώρης

Αναμνηστική φωτογραφία 1913 των οπλαρχηγών της Πρεμετής οι οποίοι δρούσαν παράλληλα με τον τακτικό στρατό κατά τη διάρκεια του Βορειοηπειρωτικού αγώνα .
Καθήμενος και δεύτερος από δεξιά ο Κώστας Μπιτσώρης ,με καταγωγή από τη Μπαμπίνη ο οποίος είχε γεννηθεί στο Μαχαιρά . Σκοτώθηκε σε ενέδρα στη Πρεμετή το 1914.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................