Στον Αστακό ο Θωμάς Μαύρος

ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΌ βρίσκονται οι Θωμάς Μαύρος και Νίκος Βαμβακούλας Ο λόγος της επίσκεψης τους είναι η παρουσίαση του βιβλίου του Θωμά Μαύρου που θα γίνει το βράδυ της παρασκευης. 
Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν οι Γκόκιτς ,Μπατίστα, Μπέλλος, Αρμύλαγος. Μανίκας και Λάμπρος Γεωργιάδης. Την επομενη μέρα οι ομάδα των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της Αθήνας θα δώσει φιλικό αγώνα με τους παλαίμαχους του Παναιτωλικύ.
Οι δυο παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές γευμάτισαν σε ταβέρνα στον Αστακό(ΜΑΙΣΤΡΟΣ) θαλασσινούς μεζέδες και τοπικά εδέσματα ενώ στην συνεχεία για πολλές  ώρες έμειναν στην πλαζ του Αστακού χαλαρώνοντας.

Φωτορεπορτάζ:Χρήστος Μπόνης

διαβαστε περισσοτερα

Το θαλασσόκρινο που αποκαλούν «κρινάκι της Παναγίας»

Το θαλασσόκρινο που αποκαλούν «κρινάκι της Παναγίας» γιατί τα άνθη του ευωδιάζουν το Δεκαπεντάγουστο. Επιμένει να ανθίζει εδώ και χιλιάδες χρόνια και είναι γνωστό από αρχαίες εικονογραφήσεις στην Κνωσό και την Σαντορίνη... 

«Κρινάκι της Παναγίας» ή «Κρινάκι της Άμμου» ή «Κρινάκι της Θάλασσας» ή «Θαλάσσιος Ασφόδελος» ή «Θαλασσόκρινο» είναι μερικές από τις ονομασίες του είδους Pancratium maritimum, του φυτού που επιμένει εδώ και χιλιάδες χρόνια να φυτρώνει στην καυτή και άνυδρη άμμο του καλοκαιριού και να χαρίζει το σπάνιο άρωμά του σε όσους το παρατηρούν! 

διαβαστε περισσοτερα

ΣΗΜΕΡΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΒΑΡΝΑΚΑΣ-ΜΥΤΙΚΑΣ

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι και λίγο πριν το ξεκίνημα στα ΤΗΛ

6944328088 (ΙΩΑΝΝΑ ΒΕΡΡΗ)
6946280462 (ΠΟΛΥΖΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ)
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................