Ανακοίνωση υποψηφιότητας Θεόδωρου-Παρασκευά Παπανικόλα με το συνδυασμό του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη

πηγη facebookParaskeuas PapanikolasΑγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες, μετά από την τιμητική πρόταση του δημάρχου μας Κος Giannis Triantafillakis ,αποφάσισα να συμμετάσχω ενεργά στις ερχόμενες εκλογές τοπικής αυτοδιοίκησης ως υποψήφιος στην κοινότητα Μύτικα και να συμπορευθώ στον αγώνα για να βελτιώσουμε και να αναδείξουμε τον τόπο μας.Εναν αγώνα που ο δήμαρχος και οι συνεργάτες του τα τελευταία 4 χρόνια δίνουν με αυταπάρνηση και προσήλωση για το καλό του χωριού μας.Σε αυτόν τον αγώνα κανένας δεν περισσεύει.Ζητώ την στήριξη σας για να μπορέσουμε όλοι μαζί να κάνουμε τον τόπο μας καλύτερο! ΜΕ εκτίμηση Θεόδωρος-παρασκευάς Παπανικολάς
διαβαστε περισσοτερα

Σύλλογος Χαλκιοπουλιτών Αθήνας – Πειραιά "Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ Ο ΕΡΗΜΙΤΗΣ". Εορτασμός του Αγίου Ανδρέα του Ερημίτη στην Αθήνα

Σύλλογος Χαλκιοπουλιτών Αθήνας – Πειραιά "Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ Ο ΕΡΗΜΙΤΗΣ".Εσπερινός και Θεία Λειτουργία στις 14 & 15 Μάη 2023 στην Αθήνα. Στον Ιερό Ναό Αγ. Ανδρέα Λαμπρινής (Τραλλέων & Ωρωπού – Λαμπρινή), την Κυριακή 14 Μάη 2023, ώρα 6:00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί Εσπερινός και Αρτοκλασία ενώ την Δευτέρα 15 Μάη 2023 το πρωί, Θεία Λειτουργία και Αρτοκλασία, για τον εορτασμό του Αγίου Ανδρέα του Ερημίτη.
διαβαστε περισσοτερα

32ο Αντάμωμα Βαλτινών Αιτωλοακαρνανίας

32ο Αντάμωμα Βαλτινών Αιτωλοακαρνανίας Κυριακή 28 Μαΐου 2023 στο Χαλικάκι Ηλιούπολης (από τις 18:00 μ.μ. -23:00 μ.μ.) Τραγουδούν: Γωγώ Τσαμπά, Αντώνης Κυρίτσης, Ελένη Βίτσα. Στο κλαρίνο: Δημήτρης Καρακώστας Ελάτε να ανταμώσουμε, να διασκεδάσουμε, να χορέψουμε και να απολαύσουμε παραδοσιακούς χορούς από τα χορευτικά των πολιτιστικών Συλλόγων μας ! Σας περιμένουμε! Είσοδος ελεύθερη! Ο Πρόεδρος της ΟΣΥΒΑ Κουρέτσης Αθανάσιος Η Γενική Γραμματέας Mantha Karadima Ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας Baggelis Saganas
ΠΗΓΗ: facebook Θανασης Κουρετσης
διαβαστε περισσοτερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΤΟ ΣΠΟΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Το ΣΠΟΤ από την ομιλία του Θανάση Παπαθανάση στην Αθήνα.

Θανάσης ΠαπαθανάσηςΥποψήφιος Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Νέας Δημοκρατίας Την πρωτοφανή και με  παλμό ομιλία του Θανάση Παπαθανάση στην Αθήνα προλόγισαν ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστής Χατζηδάκης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης.
διαβαστε περισσοτερα

Επίσκεψη του Δημοτικού Σχολείου Μπαμπίνης στο Λαογραφικό Μουσείο της Μπαμπίνης

Το Δημοτικό Σχολείο Μπαμπίνης σήμερα επισκέφθηκε το Λαογραφικό Μουσείο. Με μεγάλη μας χαρά ξεναγήσαμε τους μικρούς μας μαθητές και την δασκάλα του σχολείου. Στην συνέχεια ακολούθησε μια μικρή εκδρομή στο γήπεδο.Ευχαριστούμε πολυ την Δασκάλα Αθηνά Χαραλάμπους για την πρωτοβουλία αυτή.Δασκάλα και μαθητές έφυγαν από το μουσείο με τις καλύτερες εντυπώσεις. enmpampini.
διαβαστε περισσοτερα

Τριάντα χρόνια χωρίς τον Ν. Γκάτσο-Γράφει ο Γιάννης Γερογιάννης

Τριάντα χρόνια χωρίς τον Ν. Γκάτσο το τραγούδι έγινε φτωχότερο. Η σκέψη μας μίκρυνε. Μπορεί και να σταμάτησε. Αν γνώριζαν οι πολιτικοί μας το βάθος, τούτων των στίχων ίσως να μιλούσαν λιγότερο. Γιατί με ψέματα δεν αλλάζεις τον κόσμο. Ούτε με τις παλικαριές του Κεμάλ. Χρειάζονται έργα και σύνεση. Έργα που να αντέχουν στο χρόνο.
διαβαστε περισσοτερα

Χρηστος Μαντζος - Συμπόρευση με τον Γιάννη Τριανταφυλλάκη

ΠΗΓΗ: facebookΧρηστος ΜαντζοςΥποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ή απλά ένθερμος υποστηρικτής του Τριανταφυλλάκη ;; Πιστεύω ότι ο κύριος Γιάννης Τριανταφυλλακης έχει τα απαιτούμενα προσόντα να διοικήσει έναν δήμο διότι γνωρίζω πως έχει μάθει να οργανώνει , να βάζει στόχους και να τους υλοποιεί επιλέγοντας ικανούς συνεργάτες δίπλα του !!
διαβαστε περισσοτερα

Επίσκεψη Σταύρου Καραγκούνη στο Παναιτώλιο

Στο Παναιτώλιο κατέληξε χθες βράδυ ο Σταύρος ΚαραγκούνηςΔελτίο τύπου
Μετά από μια πολύωρη απογευματινή περιοδεία στην Παντάνασσα, Παραβόλα, Καινούργιο, ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Σταύρος Καραγκούνης  επισκέφτηκε το εκλογικό κέντρο της ΟΜ Παναιτωλίου, όπου τον υποδέχτηκαν τοπικά στελέχη του κόμματος .
διαβαστε περισσοτερα

ΚΚΕ_Κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στο Αγρίνιο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΗ Τομεακή Επιτροπή Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, καλεί το λαό του νομού να συμμετέχει μαζικά στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του Κόμματος, τη Δευτέρα 15 Μάη, στις 8:30 μμ, στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου.Θα μιλήσει ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος του Πολιτικού Γραφείου της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής επικρατείας.Μπροστά στη δεδομένα αντιλαϊκή κυβέρνηση που θα προκύψει, τη διαφορά υπέρ του λαού μπορεί να την κάνει μόνο ένα πιο δυνατό ΚΚΕ. Περισσότεροι βουλευτές του ΚΚΕ σημαίνει περισσότερη δύναμη για να ακούγεται η φωνή και τα προβλήματα του λαού, περισσότεροι μαχητικοί “συμπαραστάτες” στον αγώνα για το δίκιο, παντού.Το ζήσαμε και το ξέρουμε: Σωτήρες δεν υπάρχουν! Μόνο ο λαός σώζει τον λαό, στον δρόμο της ανατροπής, με δυνατό ΚΚΕ.Τα κόμματα που θα σχηματίσουν την επόμενη κυβέρνηση πρέπει να βρεθούν όσο πιο αδύναμα γίνεται, για να είναι πιο δυνατός ο λαός.ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ & ΟΛΟΙ ΜΑΣ #ΤΩΡΑ_ΚΚΕ!
διαβαστε περισσοτερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΦΙΛΩΝ ΣΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟ

Πρόσκληση του Θανάση Παπαθανάση στη συνάντηση φίλων στο café bar Ναυπακτιακόν ,στη Ναύπακτο.
‘’Σας προσκαλώ στη συνάντηση φίλων στο café bar Ναυπακτιακόν (Λεωφ.Καθόδου Δωριέων,Γρίμποβο) στη Ναύπακτο  την Κυριακή 14/05 και ώρα 11:30 π.μ.Θα είναι ιδιαίτερη χαρά για εμένα να σας δω από κοντά.’’Θανάσης ΠαπαθανάσηςΥποψήφιος Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας#ΑνεβάζουμετηνΑιτωλοακαρνανία_Ψηλά!
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................