Τα γιορτάσια ....Θύμησες- Δεκέμβρης ο μήνας των εορτών

Δεκέμβρης ο μήνας των εορτών μας ξύπνησε μνήμες από το παρελθόν και συνεχίζετε και στις μέρες μας ....''Τα γιορτάσια''
διαβαστε περισσοτερα

ΚΚΕ_Αποχαιρετισμός του σ. Βαγγέλη Κωνσταντίνου

Τομεακή ΟργάνωσηΑιτωλοακαρνανίαςΙ. Σταΐκου 2 ,30100  ΑΓΡΙΝΙΟ,τηλ. :2641057875, Fax:2641026654,e-mail : kke_ne_aitnias@yahoo.grΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΗ Τομεακή Επιτροπή Αιτωλοακαρνανίας και η Κομματική Οργάνωση Δυτικού Αγρινίου του ΚΚΕ, αποχαιρετούν με θλίψη το σ. Βαγγέλη Κωνσταντίνου, που «έφυγε» ξαφνικά από κοντά μας, την Τρίτη 5 Δεκέμβρη.Ο σ. Βαγγέλης, γεννήθηκε το 1951 και από μικρή ηλικία βγήκε στο μεροκάματο. Δούλεψε στον κλάδο της οικοδομής σαν μπογιατζής. Από νωρίς γράφτηκε στο τότε σωματείο μπογιατζήδων.Έγινε μέλος του Κόμματος, στα τέλη της δεκαετίας του 1970. Υπήρξε γραμματέας της ΚΟΒ Οικοδόμων Αγρινίου, στα μέσα της δεκαετίας του 1980.Για χρόνια ήταν μέλος της διοίκησης της Ένωσης Οικοδόμων Αιτωλοακαρνανίας και μετά τη συνταξιοδότηση του, μέλος του προεδρείου και της διοίκησης του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Αιτωλοακαρνανίας, μέχρι και σήμερα, ενώ υπήρξε και για μικρό χρονικό διάστημα και πρόεδρος του.Στάθηκε σταθερός στη δράση του με το Κόμμα, αλλά και στο κίνημα μέσα από τις χρεώσεις…
διαβαστε περισσοτερα

Η Μπαμπίνη εόρτασε τον πολιούχο της Άγιο Νικόλαο

Με Θρησκευτική κατάνυξη, τελέστηκε και φέτος ο Εορτασμός του Αγίου Νικολάου στο χωριό μας. Ανήμερα της εορτής του Αγίου Νικολάου, τελέστηκε η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία με αρτοκλασία, από τον Πατέρα Νικόδημο. Παρευρέθηκαν οι μαθητές, με τη δασκάλα του Δημοτικού σχολείου του χωριού μας. Χρόνια πολλά στους απανταχού Μπαμπινιώτες !!!
διαβαστε περισσοτερα

ΑΣΤΑΚΟΣ: Εορτασμός Αγίου Νικολάου(foto MAKEART)

ΣΗΜΕΡΑ Ο ΑΣΤΑΚΟΣ ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΟΥΧΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ Με Θρησκευτική κατάνυξη τελέστηκε η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στον Αστακό Χοροστατούντος του Μητροπολίτου Αιτωλίας & Ακαρνανίας κ.κ Δαμασκηνού.Μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας ακολούθησε η Περιφορά της Ιεράς Εικόνας με παρουσία πλήθους πιστών.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ 
διαβαστε περισσοτερα
check page rank