Τα παλιά γκαρσόνια ξέρουν

Ο Πολύ έμπειρος Πάνος από το άλλοτε  Καφενείο -ψησταριά του χωριού (το  κουτούκι του Ντότσικα ) το οποίο έκλεισε στο ουζερί Ξηρομερίτικο στο Αγρίνιο το οποίο διατηρεί ο ίδιος ιδιοκτήτης ο συγχωριανός μας  Θεόδωρος Ζαρκαδούλας .Εξάλλου Όπως λεει και το τραγούδι με τον Ορφέα Περίδη.Τα παλιά γκαρσόνια ξέρουν ποιος αντέχει το γυαλί, τα παλιά γκαρσόνια ξέρουν ποιος στα αλήθεια έχει καεί .Τον καφέ μου μου τον φέρνουν στο ποτήρι του κρασιού https://www.youtube.com/watch?v=7Ro7qI8Df0Y
διαβαστε περισσοτερα

ΑΓΩΓΗ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ Το παράδειγμα των ΚΔΑΠ Δήμου Ξηρομέρου Της Μαρίας Σακουφάκη.

ΑΓΩΓΗ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΤο παράδειγμα των ΚΔΑΠ Δήμου Ξηρομέρου
Της Μαρίας Σακουφάκη.Συντονίστρια στο ΕΔΔΥΠΠΥγια τον Δήμο Ξηρομέρου.
Η Υγεία και η ποιότητα ζωής απασχολούσε ανέκαθεν τους ανθρώπους. Τα τελευταία χρόνια η ανάγκη αυτή γίνεται ακόμα πιο επιτακτική μιας και οι απειλές που δέχεται ο σύγχρονος άνθρωπος είναι πολλές. Η προστασία και η προαγωγή της υγείας αρχίζει να αποτελεί τον κύριο στόχο των σύγχρονων κοινωνιών και να απευθύνεται σε κάθε ηλικιακή ομάδα. Η ευαισθητοποίηση των πολιτών για θέματα που σχετίζονται με την υγεία γίνεται συνήθως με την υιοθέτηση από πλευράς στρατηγικών προαγωγής των υγιεινών συμπεριφορών και αποφυγής ανθυγιεινών.
διαβαστε περισσοτερα

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΕΛΥΤΗΣ ( ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΗ 1965 ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ 40)

ΠΗΓΗ: facebookGiannis Gerogiannis“Τι να έκανα εγώ, ένα χαλασμένο παιδί της Αθήνας. Με κόπο ανυπολόγιστο, κατάφερα να είμαι απλώς συνεπής προς την αποστολή μου. Αλλά είδα στο πρόσωπο των στρατιωτών μου τη λάμψη που είναι ικανός ο Ελληνισμός ν’ αναδύσει όταν πιστεύει στο δίκιο του. Και γνώρισα από πολύ κοντά την αψηφισιά του θανάτου, την ακατάβλητη θέληση της ζωής που έγινε τελικά και δική μου.
διαβαστε περισσοτερα

ΞΗΡΟΜΕΡΟ : ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ 2023 ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ; Γράφει-Σχολιάζει Ο ΘΩΜΑΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ

Ο χρόνος μετράει πλέον αντίστροφα για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023, που προσδιορίστηκαν και επίσημα για τις 8 και 15 Οκτωβρίου (ο δεύτερος γύρος ) , όπως άλλωστε ,άτυπα, είχε εξαγγελθεί στο παρελθόν. Οι υποψήφιοι Δήμαρχοι σε όλη τη χώρα , ανακοινώνουν ο ένας μετά τον άλλον τους συνδυασμούς τους, διαδικασία που θα έχει ολοκληρωθεί, στις περισσότερες των περιπτώσεων, μέχρι τέλους του χρόνου.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................