ΦΥΤΕΙΕΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ: ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ

Πολιτιστικός & Μορφωτικός Σύλλογος Φυτειών Ακαρνανικό Φως
διαβαστε περισσοτερα

Παύλος Μπαρμπαρούσης, Μπαμπίνη Ξηρομέρου: Λίγα λόγια για την υποψηφιότητά μου.

Είμαι οΠαύλος Μπαρμπαρούσηςτου Σπύρου, με καταγωγή από τηΜπαμπίνη Ξηρομέρου. Πιστεύω πως με εφόδια το όραμα για την προοπτική του τόπου μας, την όρεξη για δουλειά, που για όσους με γνωρίζουν ξέρουν ότι είμαι και θα είμαι στην πρώτη γραμμή,καθώς μένω στο χωριό μας και επιθυμώ να ασχοληθώ πραγματικά με την ανάπτυξή του.
διαβαστε περισσοτερα

Την Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου ο υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου Αλέξανδρος Σάββας και μέλη της παράταξής του θα επισκεφθούν τις εγκαταστάσεις της εταιρείας AVRAMAR .

διαβαστε περισσοτερα

Η αντιμισθία Σάββα, οι εξαγγελίες Μητσοτάκη στη ΔΕΘ, οι επεξηγηματικές δηλώσεις Γεωργιάδη και οι... άμισθοι Αντιδήμαρχοι

Γράφει-Σχολιάζει-ΑποκαλύπτειΟ ΘΩΜΑΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ

Η ανακοίνωση της απόφασης του κ. Σάββα, υποψηφίου Δημάρχου Ξηρομέρου, να παραχωρήσει , εφόσον εκλεγεί, την αντιμισθία του, εξολοκλήρου, στο Δήμο προς εξυπηρέτηση κοινωνικών σκοπών, κατέλαβεξε απήνης τους πάντες και δημιούργησε αναταραχή στον Δήμαρχο κ. Τριανταφυλλάκη και στο επιτελείο του.
διαβαστε περισσοτερα

Ο Αποστόλης Μπαλτούμας στη γενέτειρα της Μητέρας του Μπαμπίνη Ξηρομέρου

Τη γενέτειρα της Μητέρας του Μπαμπίνη Ξηρομέρου επισκέφτηκε το Σάββατο 23-9-23 ο Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού και όχι μόνο Αποστόλης Μπαλτούμας.
διαβαστε περισσοτερα

Καραδήμας Σπύρος: Η υποψηφιότητα μου και εφόσον εκλεγώ θα είναι λειτούργημα

Αγαπητοί συγχωριανοί, μετά από ώριμη σκέψη αλλά και η αγάπη για το χωριό μου, αποφάσισα στις 8 Οκτωβρίου να είμαι υποψήφιος στην τοπική κοινότητα στο χωριό μας, με τον Νυν και υποψήφιο δήμαρχο Γιώργο Κατσούλα αναπτυξιακή προοπτική . Με αίσθημα ευθύνης ζητώ τη στήριξή σας !!! Η υποψηφιότητα μου και εφόσον εκλεγώ θα είναι λειτούργημα και όχι για την καρέκλα. Με εκτίμηση Καραδήμας Σπύρος
διαβαστε περισσοτερα

Η ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΦΡΟΞΥΛΙΑΣ

Την τοπική Κοινότητα Αφροξυλιάς επισκέφθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπακτίας Τάκης Λουκόπουλος  και στελέχη της Ενωτικής Πρωτοβουλίας.
διαβαστε περισσοτερα

Σήμερα Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου ο υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου Αλέξανδρος Σάββας και μέλη της παράταξής του θα επισκεφθούν τις Φυτείες και την Παπαδάτου.

διαβαστε περισσοτερα

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΞΗΡΟΜΕΡΟ: ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.Συνάντηση υποψηφίων διαφορετικών Δημοτικών Παρατάξεων στο καφενείο σε κλίμα Πολιτικού Πολιτισμού.
διαβαστε περισσοτερα

Η ομιλία του σημερινού και αυριανού Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη στις Φυτείες (φωτογραφίες και βίντεο).

Πραγματοποιήθηκε στις 8 το βράδυ του Σαββάτου 23 Σεπτεμβρίου 2023, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Φυτειών, η ομιλία του σημερινού και αυριανού Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη, μία καθαρή ομιλία, μεστή, με λόγο απλό, κατανοητό, με στέρεα επιχειρήματα, με παρουσίαση της δουλειάς που έγινε όλα αυτά τα 4 χρόνια, με σιγουριά και πειστικό λόγο για το μεγάλο έργο που πραγματοποιήθηκε στον Δήμο Ξηρομέρου, παρουσίασε το ρεαλιστικό σχέδιο του για την επόμενη μέρα στο Δήμο Ξηρομέρου.
διαβαστε περισσοτερα

Χαράλαμπος Λυγκώνης (Κυμάτος): Στοχεύοντας στο όφελος της κοινωνίας και του τόπου μας, ζήτω την υποστήριξη σας στις επερχόμενες και κρίσιμες εκλογές.

Χαράλαμπος Λυγκώνης (Κυμάτος): Στοχεύοντας στο όφελος της κοινωνίας και του τόπου μας, ζήτω την υποστήριξη σας στις επερχόμενες και κρίσιμες εκλογές.
διαβαστε περισσοτερα

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ.

Την Πυροσβεστική υπηρεσία Ναυπάκτου και τον Διοικητή της κύριο Θάνο Χριστοβασίλη επισκέφτηκε ο υπ. Δήμαρχος Ναυπακτίας Τάκης Λουκόπουλος μαζί με τα στελέχη της παράταξης Ενωτικής Πρωτοβουλίας, Νεκταρία Πανάγου, Αλέξανδρο Πετσίνη, Θεοδώρα Ζαμπάρα, Μυρτώ Κιμινουλάκη, Βασίλη Πατσαούρα και Παγώνα Πολιτοπούλου.
διαβαστε περισσοτερα

10 Λόγοι για να στηρίξετε τον Α. Σάββα της Γεωργίας Λαδά

Πριν σχεδόν δύο μήνες είχα την τιμή να γνωρίσω το κο Αλέξανδρο Σάββα και να δεχτώ την πρότασή του για συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του. Θα προσπαθήσω μέσα σε λίγες γραμμές να αποτυπώσω τους λόγους που με έκαναν να στηρίξω την προσπάθειά του και έχω την εντύπωση ότι με αυτόν τον τρόπο θα βοηθήσω κάποιους να πάρουν την τελική τους απόφαση στη ψήφο.
διαβαστε περισσοτερα

Αέρας Νίκης απο Βάρνακα και Αρχοντοχώρι.

διαβαστε περισσοτερα

ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ : Που θα κριθούν οι εκλογές-Τα υπέρ και τα κατά Υποψηφίων και Συνδυασμών !

Γράφει-Σχολιάζει-Αποκαλύπτει Ο ΘΩΜΑΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ
Μόλις δύο εβδομάδες μας χωρίζουν από το βράδυ της 8ης Οκτωβρίου, οπότε ο λαός του Ξηρομέρου θα κληθεί να πάρει τις αποφάσεις του και να επιλέξει τον Δήμαρχο , που θα κατευθύνει τις τύχες του τόπου για την επόμενη πενταετία 2024-2028. Σάββας, ή Τριανταφυλλάκης ;
διαβαστε περισσοτερα

Ο ΑΡΗΣ ΓΑΒ ΚΑΙ Η ΣΚΥΛΙΤΣΑ

Ο ΑΡΗΣ ΓΑΒ ΚΑΙ Η ΣΚΥΛΙΤΣΑ Σκυλιά κι άλλα τετράποδα δεν είχα μέχρι τώραόμως ποτέ μη λες ποτέ γιατί θα έρθει η ώρα.
διαβαστε περισσοτερα

ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΖΗΜΙΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ

       ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ   Αστακός 23/09/2023                ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ
ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΖΗΜΙΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΜερικά ερωτήματα προς τον Δήμαρχο και την Δημοτική Αρχή :Γιατί ο Δήμαρχος και η Δημοτική Αρχή δεν δέχθηκε την πρόταση του επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης να γίνει αυτοψία στο έργο;Από τον Δήμαρχο τους τρείς επικεφαλής των Δ. Παρατάξεων και την μηχανικό του Δήμου και να διαπιστωθεί έτσι εάν το έργο εκτελείται με βάση την μελέτη και τις προβλεπόμενες από αυτή τεχνικές προδιαγραφές.Γιατί άραγε….;
διαβαστε περισσοτερα

Κώστας Καρπέτας: Να μπει τέλος στις χαμένες ευκαιρίες Φαρμάκη

Ο Αγροτικός Τομέας αποτελεί το θεμέλιο λίθο της αναπτυξιακής διαδικασίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και για αυτό πρέπει να μπει τέλος στις χαμένες ευκαιρίες της περιφερειακής Αρχής Φαρμάκη.Αυτό τόνισε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Κώστας Καρπέτας κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη Γαστούνη και στο Βαρθολομιό του Δήμου Πηνειού Ηλείας, το πρωί του Σαββάτου 23 Σεπτεμβρίου.
διαβαστε περισσοτερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΟΔΕΙΩΝ – ΟΜΙΛΙΩΝ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΟΔΕΙΩΝ – ΟΜΙΛΙΩΝ

Οι περιοδείες, οι συγκεντρώσεις, οι συσκέψεις και οι άλλες εκδηλώσεις της «Λαϊκής Συσπείρωσης Ακτίου Βόνιτσας», που θα απευθύνουν κάλεσμα σε ενίσχυση των ψηφοδελτίων της στις τοπικές και περιφερειακές εκλογές, ώστε να δυναμώσει η φωνή αντίστασης στην αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης, περιφερειών και δήμων.
Αναλυτικά:
διαβαστε περισσοτερα

Λαϊκή Συσπείρωση Δ. Ελλάδας. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για την τραγική κατάσταση που βρίσκεται το επαρχιακό οδικό δίκτυο των Δ. Κοινοτήτων Θυρίου και Μοναστηρακίου του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας στην ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για την τραγική κατάσταση που βρίσκεται το επαρχιακό οδικό δίκτυο των Δ. Κοινοτήτων Θυρίου και Μοναστηρακίου του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας στην ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................