ΜΠΑΜΠΙΝΗ: Η ιστορία της παιδικής χαράς

Στο χώρο αυτό  (ΦΩΤΟ), κάποτε ήταν ένα κτηριακό συγκρότημα που στέγαζε έναν αλευρόμυλο (Κυλινδρόμυλο ) Μετά το γκρέμισμα του μύλου ο χώρος παρέμεινε οικόπεδο ,το οποίο και αγοράστηκε από τα παιδιά του μπάρμπα-Χαρίλαου Χαροκόπου(Θεόδωρο-Νίκο-Γιώργο - Λάμπρο)& δωρίστηκε ''εις μνήμη του πατρός τους'' το έτος 1976 στο Δημοτικό Σχολείο Μπαμπίνης για παιδική χαρά
ΦΩΤΟ:Tα αδέλφια Γιώργος & Λάμπρος

διαβαστε περισσοτερα

Αστροβραδιά στην καρδιά του δάσους Βελανιδιάς στη Σκουρτού

διαβαστε περισσοτερα

Κάστρο Βόνιτσας(ΦΩΤΟ)

Στη Βόνιτσα, πάνω σε ύψωμα που βρέχεται από τα ήρεμα νερά του Αμβρακικού κόλπου βρίσκεται το επιβλητικό κάστρο της Βόνιτσας. Έχει χαρακτηρισθεί ως "προέχον βυζαντινόν μνημείον" με Βασιλικό Διάταγμα του 1922.
διαβαστε περισσοτερα

Λαβράκι στην παραλία (βελά) Ιόνιο Πέλαγος.VIDEO:(Stathis Tsintzos)

Συνταγή από τον Στάθη Τσίντζο με καταγωγή από τη Μαχαιρά Ξηρομέρου .Μια επίσκεψη στην παραλία μας(βελά) μας έκανε να πιάσουμε και να μαγειρέψουμε ένα ψάρι!
διαβαστε περισσοτερα

Παρουσιάστηκε στο Περιφερειακό Συμβούλιο η ανάπλαση του δρόμου Μεσολογγίου-Τουρλίδας – Εγκρίθηκε η κυκλοφοριακή μελέτη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Παρουσιάστηκε στο Περιφερειακό Συμβούλιο η ανάπλαση του δρόμου Μεσολογγίου-Τουρλίδας – Εγκρίθηκε η κυκλοφοριακή μελέτη
Το σύνολο της κυκλοφοριακής μελέτης για την επαρχιακή οδό Μεσολόγγι-Αλυκές Τουρλίδας, που προβλέπει την ανάδειξη και ανάπλαση της οδού αναψυχής 3,8 χιλιομέτρων και αποτελεί έργο της Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης (ΟΧΕ) Μεσολογγίου-Αιτωλικού, αλλά και ολόκληρος ο σχεδιασμός ανάπλασης της περιοχής παρουσιάστηκε την Τρίτη 28 Αυγούστου 2018 στο Περιφερειακό Συμβούλιο.
διαβαστε περισσοτερα

ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ & ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ''ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟ ΦΩΣ''

Το Δ.Σ του Πολιτιστικού & Μορφωτικού Συλλόγου ''Ακαρνανικό Φως'' μετά το πέρας της διετούς θητείας του προκηρύσσει εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ, όπως ορίζει το καταστατικό του συλλόγου.
Το απερχόμενο Δ.Σ επιθυμεί την εκδήλωση υποψηφιοτήτων έτσι ώστε να πλαισιωθεί το ΝΕΟ Δ.Σ. με νέα μέλη, με νέες ιδέες και όρεξη για δουλειά, απαραίτητη προϋπόθεση ώστε ο σύλλογος μας να συνεχίσει το έργο του και να διευρύνει τις δραστηριότητές του.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να θέσουν υποψηφιότητα έως την Κυριακή 9/09/2018 στα μέλη του απερχόμενου Δ.Σ.


Εκ του Δ.Σ
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................