Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 24.04.2018 η Συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (ΣΟΠΠ) της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας στο Μεσολόγγι

Συνεδρίασε το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας Αιτωλ/νίας: Μέλημα μας η προστασία των πολιτών και η διατήρηση του φυσικού μας πλούτου, τον οποίο οφείλουμε να παραδώσουμε ακέραιο στις επόμενες γενιές.
διαβαστε περισσοτερα

Στα Γιάννενα διεξάγεται το συνέδριο των εργαζόμενων της ΠΟΕ-ΟΤΑ εκπρόσωποι από την Αιτωλοακαρνανία (Φωτο)

Στα Γιάννενα διεξάγεται το συνέδριο των εργαζόμενων της ΠΟΕ-ΟΤΑ  Στο συνέδριο συμμετέχουν και εκπρόσωποι από την Αιτωλοακαρνανία  (Αγρίνιο--Κατοχή-Μεσολόγγι-Ναύπακτο)


διαβαστε περισσοτερα

ΑΠΕΒΙΩΣΕ Η ΔΑΣΚΑΛΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΤΑΓΚΑ-ΚΟΛΕΖΑ

Γράφει :O Γεώργιος Σπ. Γρίνος Δικηγόρος
Η  δασκάλα   Σταυρούλα Τάγκα –Κολέζα , έφυγε   αναπάντεχα από τη ζωή προ εξαμήνου  περίπου, χωρίς η είδηση του θανάτου  της να φθάσει στη Μπαμπίνη. Τη δυσάρεστη   είδηση πληροφορήθηκα μόλις χθες, σε τηλεφωνική  επικοινωνία που είχα με το δάσκαλο και σύζυγό της   Γεώργιο Κολέζα
Για την προσφορά του ζεύγους Κολέζα στο   εκπαιδευτικό γίγνεσθαι της Μπαμπίνης είχα γράψει σε παλαιότερο σημείωμά μου, στο   υπ΄αρ. 8/2005 φύλλο της εφημερίδας «ΕΝ ΜΠΑΜΠΙΝΗ».
διαβαστε περισσοτερα

Κυριακή 6 Μαΐου 2018 η παρουσίαση του βιβλίου ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ''Το ταξίδι της ζωής μου''

διαβαστε περισσοτερα

Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΟΥΧΟ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑ

Με Κατάνυξη και Θρησκευτική Λαμπρότητα εορτάστηκε και φέτος η εορτή τού Πολιούχου Αγίου Γεωργίου στο χωριό μας. Παραμονή τελέστηκε ο Μέγας Εσπερινός μετ' αρτοκλασίας από τον Ιερέα τού Αγίου Νικολάου Αστακού πάτερ Αθανάσιο Κουλοχέρη και συν-λειτουργούντες τον πάτερ Νικόδημο Ζαβογιάννη από την ενορία Μαχαιρά και τον πάτερ Γεώργιο Φλώρο τής ενορίας Φυτειών. 

διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................