Προληπτικός έλεγχος μοριακής ανίχνευσης για τον Covid – 19 στην Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020, δειγματοληπτικός έλεγχος μοριακής ανίχνευσης για τον Covid – 19 στην Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας, με πρωτοβουλία της Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας Μαρίας Σαλμά, στο πλαίσιο της προγραμματικής σύμβασης που έχει συνάψει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με τον Ιατρικό Σύλλογο Πατρών και το Πανεπιστήμιο Πατρών (Τμ. Υγιεινής και Επιδημιολογίας).
Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι διεργήθηκαν παρουσία της κ. Σαλμά, που  ενημερώθηκε για τη διαδικασία από το γιατρό Λεωνίδα Γούδα, τον οποίο κι ευχαρίστησε για τη συνδρομή. Η Αντιπεριφερειάρχης ευχαρίστησε επίσης για την ανταπόκριση και τη συνεργασία τον Αστυνομικό Διευθυντή Ακαρνανίας Δημήτρη Γαλαζούλα και τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου Παντελή Παπαθανάση, που ήταν παρόντες. Παρευρέθηκαν ακόμη και συνέδραμαν η Περιφερειακή Σύμβουλος Αγγελική Χαλιμούδρα και η Προϊσταμένη του Τμήματος Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Αγρινίου Αθηνά Σταμούλη. 
διαβαστε περισσοτερα

Το θέμα της υπό ίδρυση Π.Ο.Α.Υ. Εχινάδων Νήσων και Αιτ/νίας, τίθεται στην ΚΕΔΕ (βίντεο).

Ημερομηνία, 21.11.2020 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ Π.Ο.Α.Υ. ΕΧΙΝΑΔΩΝ ΝΗΣΩΝ ΚΑΙ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Θέμα: Το θέμα της υπό ίδρυση Π.Ο.Α.Υ. Εχινάδων Νήσων και Αιτ/νίας, τίθεται στην ΚΕΔΕ. Σε πρόσφατη τηλεδιάσκεψη στα πλαίσια της συνεδριάκης διαδικασίας της Κ.Ε.Δ.Ε., όπου συμμετέχουν οι Δήμαρχοι των ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων, ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης θέτει το πρόβλημα της υπό θεσμοθέτηση Π.Ο.Α.Υ. Εχινάδων Νήσων και Αιτ/νίας. Αναδεικνύει με σαφήνεια τις στρεβλώσεις του θέματος και τις ευθύνες της προηγούμενης διοίκησης, ζητώντας την συνδρομή Κ.Ε.Δ.Ε και Δήμων, για την ματαίωση του υπό ψήφιση Προεδρικού Διατάγματος.
https://www.dimosxiromerou.gr/
διαβαστε περισσοτερα

Πολυσπόρια της Πολυσπορίτισσας: Ένα πιάτο γευστικό και συμβολικό…Γράφει η Μαρία Ν. Αγγέλη

Γράφει η Μαρία Ν. Αγγέλη Δρ. Κοινωνικής Λαογραφίας

«Και τι δεν κάνατε για να με θάψετε
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................