Προγραμμα επισκέψεων Συνδυασμού «ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023

🔺Προγραμμα επισκέψεων Συνδυασμού 
«ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ
Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023 📍Ώρα 20:00 επίσκεψη στην Κοινότητα Αρχοντοχωρίου 
✔️ Η παρουσία σας θα είναι ιδιαίτερα τιμητική.
διαβαστε περισσοτερα

Κώστας Καρπέτας: Χρεοκοπημένη η πολιτική Φαρμάκη στον τουρισμό

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ17/9/20223
Κώστας Καρπέτας: Χρεοκοπημένη η πολιτική Φαρμάκη στον τουρισμόΟ υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας και επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί Αλλάζουμε – Δυτική Ελλάδα» Κώστας Καρπέτας έκανε την εξής δήλωση: «Λίγες ημέρες πριν τις εκλογές, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης ανακοίνωσε πρόγραμμα, προϋπολογισμού τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ, για την τουριστική προβολή της Περιφέρειας, ενώ παράλληλα στην Οικονομική Επιτροπή ψήφισε πρόγραμμα 9 (4 + 5) εκατ. ευρώ για τον ίδιο ακριβώς σκοπό! Τι ακριβώς όμως έχει συμβεί;
διαβαστε περισσοτερα

ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ -ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ : Παρουσιάσαμε ένα ψηφοδέλτιο ποιοτικό, ένα ψηφοδέλτιο Νίκης, Προοπτικής και Ελπίδας για τον Δήμο μας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                                                                         Αθήνα 17/09/2023
Σε μία εντυπωσιακή εκδήλωση, με πληθωρική και ενθουσιώδη συμμετοχή συμπολιτών μας  στο Δημαρχείο Ξηρομέρου  , ο Υποψήφιος Δήμαρχος της Παράταξης μας Αλέξανδρος Σάββας  : Παρουσίασε το Ψηφοδέλτιο  μας .
διαβαστε περισσοτερα

Άγνοια; Λαϊκισμός περασμένων δεκαετιών; Επικοινωνιακό τρικ; Ή όλα μαζί;

Ημερομηνία 17.9.2023Δελτίο τύπου.
Άγνοια; Λαϊκισμός περασμένων δεκαετιών; Επικοινωνιακό τρικ;  Ή όλα μαζί;
Μετά τις παλινωδίες με την κατάθεση του ψηφοδελτίου, άλλη μια μεγάλη γκάφα από τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Αλέξανδρο Σάββα και τον συνδυασμό του ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ (το ΞΗΡΟΜΕΡΟ έχει φύγει, γιατί δεν δηλώθηκε στο Πρωτοδικείο!).Άγνοια; Λαϊκισμός περασμένων δεκαετιών; Επικοινωνιακό τρικ;  Ή όλα μαζί;Ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Αλέκος Σάββας, λέει ότι χαρίζει μισθό που….. ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ!
διαβαστε περισσοτερα

Ο Δημητρης Τραυλοστάθης από τα Αχυρά Κατουνας Αιτωλοακαρνανίας Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο πλευρο του υποψήφιου Δημάρχου ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΑΛΙΟΥΡΑ στον Δήμο Πετρούπολης

Κατάγομαι από τα Αχυρά Κατούνας Αιτωλοακαρνανίας και είμαι παντρεμένος με την Φρόσω Τάκου από τις Φυτείες Αιτωλοακαρνανίας και έχουμε μια κόρη. Είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο πλευρό του πατριώτη μας υποψηφίου Δημάρχου Πετρούπολης Δημητρίου Ταλιουρα.
διαβαστε περισσοτερα

ΠΑΝΟΣ ΠΑΛΗΟΓΙΑΝΝΗΣ-Συνεχίζουμε για τα καλύτερα που έρχονται!

Η ευθύνη μου να συνεχίσει ο Δήμος Ξηρομέρου την ανοδική του πορεία κ το κάλεσμα του Δημάρχου κ. Γιάννη Τριανταφυλλάκη να είμαι παρών στις εξελίξεις της πενταετίας που έρχεται, αλλά και η ικανοποίηση της συμμετοχής στα κοινά και της προσφοράς στον τόπο που γεννήθηκα και επέλεξα να ζήσω με οδηγούν με σιγουριά στην απόφαση να είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Ξηρομέρου με το συνδυασμό «ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ» του Δημάρχου κ. Γιάννη Τριανταφυλλάκη. H υποψηφιότητά μου στην κρίση σας.
διαβαστε περισσοτερα

Περιοδείες Λαϊκής συσπείρωσης Ξηρομέρου

Υποψήφιοι της Λαϊκής συσπείρωσης Ξηρομέρου με τον  υποψήφιο δήμαρχο  Δημήτρη κομπλίτση  την Δευτέρα:18-9-2023 θα περιοδεύσουν στο κ.Υγειας Αστακού
στις10πμ.και στις12.30  θα  επισκεφθούν τους εργαζόμενους στην δομή βοήθεια στο σπίτι. Το απόγευμα στις 8μ.μ.  θα  περιοδεύσουν στα καταστήματα του Μύτικα . Τρίτη: 19-9-23 το πρωί στις 6π.μ στο λιμάνι του Αστακού  συνάντηση με τους εργαζόμενους στις ιχθυοκαλλιέργειες. Το απόγευμα στις 7μ.μ θα περιοδεύσουν στα χωριά Αγράμπελο, Πρόδρομο, Χρυσοβιτσα.
διαβαστε περισσοτερα

ΑΡΤΕΜΗΣ ΤΣΟΜΠΟΥ:Mε όραμα και δύναμη ενωμένοι μαζί να πετύχουμε περισσότερα με μοναδικές αξίες..

Περήφανη δίπλα στον Δήμαρχο της καρδιάς μας ΓΙΑΝΝΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ με όραμα και δύναμη ενωμένοι μαζί να πετύχουμε περισσότερα με μοναδικέςαξίες.. Η στήριξη σας είναι για εμένα το όνειρο μου ...Επέλεξα και θέλω να συμπορευθώ με τον σημερινό μας Δήμαρχο γιατίείναι εργατικός έχει όραμα , είναι πάντα ανοιχτός στον διάλογο, και κυρίως αντιμετωπίζει τα πάντα με σοβαρότητα, εντιμότητα και υπευθυνότητα, προσπαθώντας να βάλει σε σωστές βάσεις το Δήμο Ξηρομέρου .
διαβαστε περισσοτερα

Φθινόπωρο: Τα χελιδόνια ετοιμάζονται για το μεγάλο ταξίδι (φωτο)

Φθινοπώριασε τα χελιδόνια ετοιμάζονται να μας αποχαιρετήσουν για το μεγάλο ταξίδι  για άλλους τόπους από εκεί που ήρθαν (Αφρική) .foto: Μπαμπίνη Ξηρομέρου
διαβαστε περισσοτερα

Περιοδεία Γιάννη Τριανταφυλλάκη και υποψηφίων του συνδυασμού του σε Παλαιομάνινα, Στρογγυλοβούνι και Πηγάδια.

διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................