Ο Πολιτιστικός. Όμιλος "ΟΙ ΘΕΣΤΙΕΙΣ" καλεί στην γιορτή αθερίνας στο Καινούργιο

Ο Πολιτιστικός Όμιλος Καινουργίου «Οι Θεστιείς», διοργανώνει για ακόμη μια χρονιά την
«Γιορτή Αθερίνας»
διαβαστε περισσοτερα

Έλληνες & Ξένοι Δημιουργοί G.F.C στην έκθεση Τέχνης που θα πραγματοποιηθεί από τις 5 έως τις 12 Ιουλίου 2017 στο πολυχώρο Άλικο στου Ψυρρή στην Αθήνα .

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Οι Έλληνες & Ξένοι Δημιουργοί GFC σας προσκαλούν στην έκθεση τέχνης colored dreams - χρωματιστά όνειρα όπου οι καλλιτέχνες μας μέσα από το χρώμα & τη φαντασία φιλοτέχνησαν τα όνειρα τους με έργα ζωγραφικής, γλυπτικής, αγιογραφίας, mixed media και ψηφιδωτού, και εκθέτουν τα έργα τους μαζί μας για να μοιραστούν τη χαρά της δημιουργίας με το κοινό, στην έκθεση Τέχνης που θα πραγματοποιηθεί από τις 5 έως τις 12 Ιουλίου 2017 στο πολυχώρο Άλικο στου Ψυρρή στην Αθήνα

διαβαστε περισσοτερα

«Το χαμένο πετράδι της γνώσης» τη Δευτέρα 10/7 στη Βόνιτσα

Μια μυστηριώδης κωμική περιπέτεια για παιδιά, ιδιαίτερα διασκεδαστική αλλά και διδακτική, με υπέροχη μουσική, φαντασμαγορικά σκηνικά και τους πρωταγωνιστές από την αγαπημένη σειρά «Το σόι σου» του Alpha!

Δείτεεδώ
διαβαστε περισσοτερα

Επιθεώρηση εργασιών στο Οδικό Δίκτυο Αιτωλ/νίας-βελτιώνεται η πρόσβαση στο Βαθυαβάλι

Κλιμάκιο της ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας αποτελούμενο από την Αντιπεριφερειάρχη κ. Χριστίνα Σταρακά, τον Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Δικτύων κ. Γιάννη Λύτρα, καθώς και τον περιφερειακό σύμβουλο και πρόεδρο του συμβουλίου οδικής ασφάλειας κ. Γιώργο Τσόγκα, επιθεώρησε χθες (5/7) την πρόοδο των εργασιών σε εργολαβία που εκτελείται και έχει τίτλο «Συντήρηση εθνικού οδικού δικτύου της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας» προϋπολογισμού 2.800.000 ευρώ και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.
διαβαστε περισσοτερα

Ανακοίνωση για εβδομαδιαίο πρόγραμμα-Κοινωφελής Ξηρομέρου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Σε συνέχεια του δελτίου τύπου που δημοσιεύτηκε στις 30/06/2017, σχετικά με την έναρξη του προγράμματος στήριξης/ παροχής βοήθειας σε υπερήλικες και ευπαθείς ομάδες από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Ξηρομέρου, ανακοινώνουμε ότι το επίσημο εβδομαδιαίο πρόγραμμα επισκέψεών μας στα χωριά της Δημοτικής Ενότητας Αλυζίας έχει ως εξής:
διαβαστε περισσοτερα

''ΞΗΡΟΜΕΡΟ'' VIDEO Ανδρέας Κουτσοθανάσης

Ένα υπέροχο video από τον Ανδρέα Κουτσοθανάση από τις ομορφιές του Ξηρομέρου ...Απολαύστε το
διαβαστε περισσοτερα

Η ομορφότερη παραλία μέσα στα βουνά του Αχελωου Ποταμού

Τα Τζουμέρκα κρύβουν στην βραχώδη αγκαλιά τους μία παραλία με κρυστάλλινα νερά, που λίγοι μπορούν να φαντασθούν κι ακόμη λιγότεροι γνωρίζουν
Ποιος είπε ότι το καλοκαίρι είναι μόνο για νησιά και παραθαλάσσιες περιοχές; 
Δείτεεδώ
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................