400 εκ. ευρώ στις Περιφέρειες για την στήριξη δράσεων κοινωνικής συνοχής – Τρίτη σε χρηματοδότηση η Δυτική Ελλάδα με 54,5 εκ. ευρώ

400 εκ. ευρώ στις Περιφέρειες για την στήριξη δράσεων κοινωνικής συνοχής – Τρίτη σε χρηματοδότηση η Δυτική Ελλάδα με 54,5 εκ. ευρώΣυνολικό ποσό ύψους 54.526.610,42 ευρώ θα διατεθεί από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, μέσω του Υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, για την υλοποίηση των δράσεων του Προγράμματος «Ανθρώπινο Δυναμικό και Κοινωνική Συνοχή» με απώτερο σκοπό την αντιμετώπιση του κοινωνικού αποκλεισμού και της άμβλυνσης του φαινομένου περιθωριοποίησης ευάλωτων ομάδων.
διαβαστε περισσοτερα

ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ-Η Συγκινητική Ιστορία του 91χρονου κυρ Παντελή(ΒΊΝΤΕΟ)

ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ 91 Χρόνια Σοφίας και Ιστοριών: Ο κ. Παντελής Μας Ξεναγεί σε μια Ξεχασμένη Εποχή Στο γραφικό Μικρό Χωριό Ευρυτανίας, είχαμε την τύχη να συναντήσουμε τον 91χρονο κύριο Παντελή. Μας άνοιξε τις πόρτες του σπιτιού του και μοιράστηκε μαζί μας ιστορίες από μια εποχή γεμάτη θυσίες και ανθεκτικότητα.
διαβαστε περισσοτερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΙΟΛΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Παρακαλούνται οι γονείς των αθλητών του Συλλόγου μας να παρευρεθούνΣτην συγκέντρωση για τη ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ της ομάδας την Κυριακή 14 Απριλίου Στις 19:00Στο Δ.Α.Κ.
διαβαστε περισσοτερα
Πρόσκληση για Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας Δημοτικής Αρχής 2ου διμήνου 2024.

Πρόσκληση για Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας Δημοτικής Αρχής 2ου διμήνου 2024.

https://www.dimosxiromerou.gr/nea Αστακός 12/4/2024 Αριθμ. Πρωτ: 5036 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ  ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ  ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Προς: 1. Δήμαρχο Ξηρομέρου 2. Δημοτικούς Συμβούλους Δήμου Ξηρομέρου 3. Προέδρους Δημοτικών Κοινοτήτων Δήμου Ξηρομέρου Πρόσκληση για Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας Δημοτικής Αρχής 2ου διμήνου 2024. Σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 67 & 67Α του Ν. 3852/2010 (Φ.Ε.Κ. 87/Α/2010), όπως ισχύουν καθώς και της αριθμ. 98/8182/26.01.2024 εγκυκλίου του Υπουργείου Εσωτερικών, εκτός από τη συνεδρίαση η οποία πραγματοποιείται υποχρεωτικά τουλάχιστον μία φορά τον μήνα με αντικείμενο τις τρέχουσες υποθέσεις του Δήμου, το Δημοτικό Συμβούλιο συγκαλείται υποχρεωτικά κάθε δύο (2) μήνες σε ειδική δημόσια συνεδρίαση κατά την οποία η Δημοτική Αρχή λογοδοτεί για το έργο και τη δράση της.
διαβαστε περισσοτερα

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΣΤΑΚΙΩΤΩΝ

Αθήνα 12/4/2024

 ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ 
O ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΣΤΑΚΙΩΤΩΝ εκφράζει τις βαθιές του ευχαριστίες στον κ. Κώστα Γαλάνη για την εθελοντική προσφορά του να εκπροσωπήσει τον Σύλλογο Απανταχού Αστακιωτων κατά την τελετή κατάθεσης στέφανων στο Ηρώο των πεσόντων στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων για Εθνική επέτειο της 25ης Μάρτιου
                                                                ΤΟ  Δ.Σ
διαβαστε περισσοτερα

Μονοήμερη εκδρομήΛΕΥΚΑΔΑ – ΠΑΝΑΓΙΑ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ - ΝΥΔΡΙ του Πολιτιστικού - Λαογραφικού Συλλόγου Γυναικών Αστακού την ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

ΕΚΔΡΟΜΗ Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού - Λαογραφικού Συλλόγου Γυναικών Αστακού, σε συνεργασία με το ταξιδιωτικό γραφείο TRICHONIDA TRAVEL  διοργανώνει μονοήμερη εκδρομή.      την ΚΥΡΙΑΚΗ  14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ  2024       ΛΕΥΚΑΔΑ – ΠΑΝΑΓΙΑ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ - ΝΥΔΡΙΤΙΜΗ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ: 25,00 ευρώΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΣΤΙΣ 8:00 Π.Μ.ΑΠΟ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝΓΙΑΝΝΑ ΡΕΠΑΝΗ ΖΟΥΛΑ : 6944 613595ΠΗΓΗ ΓΡΥΛΛΙΑ:                   6945 774595Το Δ.Σ.
διαβαστε περισσοτερα

Εκκίνηση εκτέλεσης εργασιών στον Βάρνακα (έξοδος του χωριού προς το Αρχοντοχώρι), του έργου: «ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΚΑΙ ΕΕΛ Δ.Δ ΚΑΝΔΗΛΑΣ, ΜΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΑΡΝΑΚΑ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ».

https://www.dimosxiromerou.gr/neaΗμερομηνία 12-4-2024ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ξεκινάνε από την Δευτέρα 15 Απρίλιου 2024, και συγκεκριμένα από τον Βάρνακα (έξοδος του χωριού προς το Αρχοντοχώρι), οι εργασίες του έργου: «ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΚΑΙ ΕΕΛ Δ.Δ ΚΑΝΔΗΛΑΣ, ΜΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΑΡΝΑΚΑ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ». Παρακαλούνται οι κάτοικοι, οι περιπατητές, καθώς και οι οδηγοί οχημάτων που χρησιμοποιούν τον δρόμο από Βάρνακα προς Αρχοντοχώρι - Αγρίνιο, να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή λόγω ύπαρξης συνεργείων και μηχανημάτων έργου. Ζητάμε την κατανόηση των δημοτών και των επισκεπτών της Αλυζίας για την προσωρινή ταλαιπωρία. Το έργο του βιολογικού καθαρισμού είναι ένα σπουδαίο έργο, που θα συμβάλει τα μέγιστα στην ανάπτυξη της περιοχής. ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................