Συμμετέχουμε για το μέλλον του τόπου μας. Δήλωσε τώρα συμμετοχή. Όλοι στη πανδημοτική συγκέντρωση διαμαρτυρίας, στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου στην Πάτρα.

Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023

Όλοι στη πανδημοτική συγκέντρωση διαμαρτυρίαςστην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου στην Πάτρα στις 10:30 π.μ. Αναχώρηση λεωφορείων Δευτέρα 11/12/2023:Από Μύτικα: 08:00 π.μ.Από Αστακό: 08:30 π.μ.Με τα ιδιωτικά μας αυτοκίνητα πομπή με τα λεωφορεία.

Κλείνουμε έγκαιρα θέσεις τηλεφωνώντας στο:  6944397522

διαβαστε περισσοτερα

Ομιλία του κ. Θανάση Παπαθανάση, βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας για το Σ/Ν του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών: «Μέτρα για τον περιορισμό της Φοροδιαφυγής»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Θανάση ΠαπαθανάσηΟμιλία του κ. Θανάση Παπαθανάση, βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας για το Σ/Ν του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών: «Μέτρα για τον περιορισμό της Φοροδιαφυγής»Ο κ. Παπαθανάσης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η κατάλληλη διαμόρφωση της φορολογικής νομοθεσίας είναι κρίσιμη για την οικονομία μας και αποτελεί το μεγαλύτερο εχέγγυο  για μια κοινωνία με ισονομία, ισοτιμία και αίσθημα δικαίου»
διαβαστε περισσοτερα

ΑΓΡΙΝΙΟ: Τo Βιβλιοτρόπιο και οι Εκδόσεις Πατάκη σας προσκαλούν τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου στις 18:30 στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Ισίδωρου Ζουργού «Παλιές και νέες χώρες»

Τo Βιβλιοτρόπιο και οι Εκδόσεις Πατάκη σας προσκαλούν τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου στις 18:30 στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Ισίδωρου Ζουργού «Παλιές και νέες χώρες»Βιβλιοπωλείο Βιβλιοτρόπιο
Τηλ. 26410.21454
Καζαντζή 25, Αγρίνιο
διαβαστε περισσοτερα

Διανομή Τροφίμων & Είδη Βασικής Υλικής Συνδρομής για τον Δεκέμβριο στους ωφελούμενους του Δήμου Αγρινίου στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Διανομή Τροφίμων & Είδη Βασικής Υλικής Συνδρομής για τον Δεκέμβριο στους ωφελούμενους του Δήμου Αγρινίου στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας.Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΤΕΒΑ-«ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ – ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ & ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ 2018- 2019 ΚΩΔΙΚΟΣ ΟΠΣ 5029532» &Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΤΕΒΑ-«ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ – ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ & ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ 2015- 2016 ΚΩΔΙΚΟΣ ΟΠΣ 5000218»Στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (Ε.Β.Υ.Σ) του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ), που υλοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με φορείς, η Κοινωνική Σύμπραξη Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας και ο Δήμος Αγρινίου θα προχωρήσουν στη διανομή Τροφίμων (φέτα ΠΟΠ, τυρί ημίσκληρο, τυρί γραβιέρα ΠΟΠ, ακτινίδια, μήλα, αχλάδια, ρύζι, αλεύρι, ελαιόλαδο, κριθαράκι, μακαρόνια, φακές, …
διαβαστε περισσοτερα

Ανακοινώση Συνταξιούχων παραρτήματος Αστακού- ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ Γ.Ν. ΑΓΡΙΝΙΟΥ

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ Γ.Ν. ΑΓΡΙΝΙΟΥΤο παράρτημα Αστακού του σωματείου συνταξιούχων Αγρινίου συμπαραστέκεται στους νοσοκομειακούς γιατρούς που διώκονται και απαιτεί:Να σταματήσουν τώρα οι παράλογες και άδικες διώξεις των νοσοκομειακών ιατρών του Γενικού Νοσοκομείου Αγρινίου.Οι 200 γιατροί που υπηρέτησαν στο Νοσοκομείο Αγρινίου από τον Αύγουστο του 2018 μέχρι το Γενάρη του 2021 κατηγορούνται για παράβαση καθήκοντος κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό να βλάψουν το κράτος και να προσπορίσουν σε άλλους παράνομο όφελος, επειδή συνταγογραφούσαν χειρόγραφα και όχι ηλεκτρονικά παραπεμπτικά στο τμήμα επειγόντων περιστατικών.
διαβαστε περισσοτερα

Ψήφισμα της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ξηρομέρου (ΟΠΣΥΞ) για την απώλεια του μέλους του Κεντρικού Συμβουλίου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΠΡΟΥΜΟΥ του ΦΩΤΙΟΥ

Αθήνα, 6 Δεκεμβρίου 2023  ΨΗΦΙΣΜΑΤο Κεντρικό Συμβούλιο τηςΟμοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ξηρομέρου (Ο.Π.ΣΥ.Ξ.), το οποίο συνήλθε σήμερα ειδικά, ύστερα από επείγουσα πρόσκληση του Προέδρου κ. Δημήτρη Στεργίου, μόλις πληροφορήθηκε τη θλιβερή είδηση του θανάτου του Γ Ε Ω Ρ Γ Ι Ο ΥΜ Π Ρ Ο Υ Μ Ο Υ ετών 55ο οποίος ήταν Γ. Γραμματέας του Συλλόγου εν Αθήναις Βονιτσάνων Ξηρομέρου «Ο Αμβρακικός» και μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ξηρομέρου (Ο.Π.ΣΥ.Ξ.), υπηρέτησε με δυναμισμό και ειλικρίνεια το πολιτιστικό κίνημα του Ξηρομέρου.Το Κεντρικό Συμβούλιο εκτιμώντας την αστείρευτη προσφορά του, την ευγένεια, τον ακέραιο χαρακτήρα του και ότι απετέλεσε εξαίρετο παράδειγμα Ξηρομερίτη, Ψ Η Φ Ι Ζ Ε ΙΝα εκπροσωπηθεί στην κηδεία το ΚεντρικόΣυμβούλιο.Να επιδοθεί το ψήφισμαστην οικογένεια του εκλιπόντος.Να επιδοθεί το ψήφισμα στο Σύλλογο εν Αθήναις Βονιτσάνων «ο Αμβρακικός».Να κατατεθεί δωρεά στο εργαστήρι «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ». Να δημοσιευθεί …
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................