Επίσκεψη Περιφερειάρχη - Αγρινιώτικο ΑΕΒΕ

Αναγνωρίζοντας τη σημασία της επιχειρηματικότητας στην περιφερειακή οικονομία και στην τόνωση της απασχόλησης  ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018, την επιχείρηση «ΑΓΡΙΝΙΩΤΙΚΟ ΑΕΒΕ» που λειτουργεί στο Αγρίνιο.  Ξεναγήθηκε στους χώρους της μονάδας κι ενημερώθηκε από τους εκπροσώπους της εταιρίας για τη δραστηριότητα της.
διαβαστε περισσοτερα

Την κατασκευή του 7ου Γυμνασίου Αγρινίου,χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος

Η ανέγερση τεσσάρων νέων σχολικών συγκροτημάτων στην Πάτρα, στο Αγρίνιο, στη Νέα Μανωλάδα και στα Λεχαινάεντάσσεται για χρηματοδότηση στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Ελλάδα 2014-2010» μετά την θετική αξιολόγηση των προτάσεων που είχαν υποβληθεί στην Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος.
διαβαστε περισσοτερα

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΤΟ ΚΈΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΣΤΑΚΟΥ

Με πρωτοβουλία και συντονισμό του γιατρού - επιμελητή Κου Γιάννη Τριανταφυλλάκη ανακαινίσθηκε το ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΣΤΑΚΟΥ.
(φωτορεπορτάζ:Τζένη Παππαδημητρίου)
διαβαστε περισσοτερα

''Όταν σε είδα στο χορό'' Κυκλοφόρησε το πρώτο τραγούδι του ΝΙΚΟΥ ΑΡΒΑΝΙΤΗ

Γνωρίζουμε ότι ένας πολιτισμός δεν χάνεται αν οι άνθρωποι κρατούν τα στοιχεία της πολιτισμικής του ταυτότητας, αν μπορούν να τα διαδώσουν και να τα μεταδώσουν, αν μπορούν να τηρούν τις παραδόσεις.Είναι επιτακτική ανάγκη στην κοινωνία της παγκοσμιοποίησης να γνωρίσουμε και να διατηρήσουμε την παράδοσή μας. Τα τελευταία χρόνια πολλοί νέοι ενδιαφέρονται για την παράδοση, μαθαίνουν παραδοσιακά όργανα και τη παραδοσιακή μουσική . Ένας από τους νέους που ασχολείται με τη μουσική παράδοση είναι ο Νίκος Αρβανίτης (δείτε εδώ) ο οποίος κυκλοφόρησε το πρώτο του τραγούδι με τίτλο'' Όταν σε είδα στο χορό'' Στίχοι - Μουσική : Νίκος Αρβανίτης Ερμηνεία : Νίκος Αρβανίτης Κλαρίνο : Πέτρος Χαλκιάς Βιολί : Λεωνίδας Πότσης Ενορχήστρωση : Νίκος Αρβανίτης Mix-Master : Μανώλης Αγγελάκης

Απολαύστε το

διαβαστε περισσοτερα

40ημερο μνημόσυνο της Θεοδοσίας Καραγιάννογλου-(Σία) Κυριαζή.

Την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 11.00 πμ  στο Κοιμητήριο Αγίου Δημητρίου (Μπραχάμι)  θα τελεστεί το σαρανταήμερο μνημόσυνο  της Θεοδοσίας Καραγιάννογλου (Σία) Κυριαζή.Η οικογένεια της καλεί όσους επιθυμούν να τιμήσουν
 τη μνήμη της.
διαβαστε περισσοτερα

«Απλουταριά» Γράφει ο Χρήστος Τούμπουρος*

Το Λαογραφικό Σημείωμα της εβδομάδας

Ομολογώ ότι τη λέξη αυτή, απλουταριά, την πρωτοάκουσα μικρός, πολύ μικρός. Είχα κάνα δυό χρόνια καβαλικέψει την πρώτη δεκαετία της ζωής μου.  Ήταν απόγιομα, όταν είχα αναλάβει εγώ και ο ξάδερφός μου να φυλάμε τα γίδια της γειτονιάς, εργολαβικά. Μιλάμε για μεροκάματο. 
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................