Τοποθέτηση τεχνικής φωλιάς λευκοπελαργών {ciconia ciconia} στην κοινότητα Μπαμπίνης

Τοποθέτηση τεχνικής φωλιάς λευκοπελαργών {ciconia ciconia} στην κοινότητα ΜπαμπίνηςΓια την ομαλή λειτουργία του ηλεκτροφόρου δικτύου της ΔΕΔΔΗΕ και την προστασία των πελαργών, έγινε απομάκρυνση της φωλιάς και νέα τοποθέτηση με τεχνική φωλιά σε υποδειχθέν  σημείο από τον  Ο.ΦΥ.ΠΕ.Κ.Α σε συνεργασία με το ΔΕΔΔΗΕ Αγρινίου.
διαβαστε περισσοτερα

Αύριο ΔΕΥΤΕΡΑ 6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2023 τακτική ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ του Συλλόγου Γυναικών Αστακού

Αγαπητοί μας αιμοδότες, O Σύλλογος μας σε συνεργασία με το Π.Ν. Ρίου θα πραγματοποιήσει την τακτική ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ την ΔΕΥΤΕΡΑ 6  ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2023, από τις 4:30 μ.μ. έως τις 8:00 μ.μ. στην αίθουσα του ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ (ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΣΤΑΚΟΥ).Καλούμε όλους τους εθελοντές μας, αλλά και νέους αιμοδότες να στηρίξουν την προσπάθειά μας και  να συνεχίσουν να προσφέρουν το δώρο ζωής προς τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.Δεν πρέπει να ξεχνάμε , η ανάγκη για αίμα είναι καθημερινή και μας αφορά όλους!Το Δ.Σ.
διαβαστε περισσοτερα

1 Δεκέμβρη 2023 η παρουσίαση του βιβλίου του Γιάννη Γερογιάννη "Το κλέφτικο τραγούδι και οι επιδράσεις στην ελληνική κοινωνία"

1 Δεκέμβρη 6:30 Γερανίου 44 στην Αθήνα. Η παρουσίαση του βιβλίου "Το κλέφτικο τραγούδι και οι επιδράσεις στην ελληνική κοινωνία"στην Ομοσπονδία Μουργκάνας. Με τις εξαιρετικές ερμηνείες της Γεωργίας Ζώη, Δάφνης Πανουργιά και Άννας Καρλαύτη! Για το βιβλίο θα μιλήσει η Σοφία Σκλείδα και ο συγγραφέας. Ο Κ. Καρούσος θα απευθύνει χαιρετισμό, ενώ ο Κος Δημ. Κανακόπουλος. Θα αναλάβει τον συντονισμό.
ΠΗΓΗ: facebookGiannis Gerogiannis
διαβαστε περισσοτερα

Ο Θανάσης Παπαθανάσης Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας στο 1ο Αγροδιατροφικό Συνέδριο Agrown.

Ο Θανάσης Παπαθανάσης Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας στο 1ο Αγροδιατροφικό Συνέδριο Agrown. Στο 1ο Αγροδιατροφικό Συνέδριο και Εκθεση AGROWN στη λίμνη Τριχωνίδα παρευρέθηκε ο Θανάσης Παπαθανάσης Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας. Κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού του αφού συνεχάρη τους διοργανωτές και τους νέους παραγωγούς που συμμετείχαν και βραβεύτηκαν  τόνισε: 
διαβαστε περισσοτερα

Ευχαριστήριο Προέδρου Κοινότητας Αστακού Αρετής Γριτσίπη.

Ευχαριστήριο Προέδρου Κοινότητας Αστακού Αρετής Γριτσίπη.
Αγαπητές φίλες και φίλοι.Μετά την επίσημη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων από το Πρωτοδικείο, αισθάνομαι την χαρά και την ανάγκη, να σας εκφράσω, την ευγνωμοσύνη μου και τις ευχαριστίες μου διότι μου προσμετρήθηκαν 40 ψήφοι επιπλέον.. Αυτό δείχνει την απεριόριστη εκτίμηση σας προς το πρόσωπο μου, την οποία σας την ανταποδίδω με ευγνωμοσύνη και έργο.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................