Περιοδεία Κώστα Καρπέτα-Δήλωση για ματαίωση ντιμπέιτ και περιοδεία

 

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας και επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί Αλλάζουμε – Δυτική Ελλάδα» Κώστας Καρπέτας, μιλά στις 8.30 το βράδυ της Πέμπτης 5 Οκτωβρίου στο πάνω μέρος της πλατείας Γεωργίου στην Πάτρα, στην κεντρική πολιτική εκδήλωση της παράταξης ενόψει των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου. 




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 


4/10/2023


Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας και επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί Αλλάζουμε – Δυτική Ελλάδα» Κώστας Καρπέτας, μιλά στις 8.30 το βράδυ της Πέμπτης 5 Οκτωβρίου στο πάνω μέρος της πλατείας Γεωργίου στην Πάτρα, στην κεντρική πολιτική εκδήλωση της παράταξης ενόψει των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου. 

Ο Κώστας Καρπέτας, περιόδευσε το πρωί της Τετάρτης 4 Οκτωβρίου, συνοδευόμενος από υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της Αχαΐας, στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο, την έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας, στις υπηρεσίες του Δήμου Πατρέων και στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων, όπου έτυχε θερμής υποδοχής από τους εργαζόμενους. 

«Ακουγόμαστε δυνατά στις ψυχές των ανθρώπων, έχουμε μαζί μας τη δύναμη τους και αυτή η δύναμη κάθε ημέρα γίνεται όλο και μεγαλύτερη. Αυτή την Πέμπτη ενώνουμε τις φωνές μας για την Περιφέρεια που θέλουμε. Την Κυριακή με την ψήφο μας σφραγίζουμε την είσοδο της Δυτικής Ελλάδας σε μια νέα εποχή», ήταν το μήνυμα του Κώστα Καρπέτα στις επαφές που είχε με τους υπαλλήλους των Υπηρεσιών  που επισκέφθηκε, καλώντας τους στην εκδήλωση της παράταξης «Μαζί Αλλάζουμε – Δυτική Ελλάδα». 

Στο πλαίσιο της περιοδείας, η αντιπροσωπεία του συνδυασμού «Μαζί Αλλάζουμε – Δυτική Ελλάδα»  είχε εθιμοτυπική συνάντηση με τον διοικητή του νοσοκομείου Ρίου κ. Δ. Μπάκο και με αντιπροσωπείες των Σωματείων των εργαζομένων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου και του «Καραμανδανείου» νοσοκομείου Παίδων. 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 


4/10/2023



Κώστας Καρπέτας: Ο Νεκτάριος Φαρμάκης κρύβεται επί δυο εβδομάδες γιατί θέλει οι ψηφοφόροι να πάνε στα τυφλά στην κάλπη


Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας και επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί Αλλάζουμε – Δυτική Ελλάδα» Κώστας Καρπέτας, για την ακύρωση της τηλεοπτικής συζήτησης μεταξύ των επικεφαλής των περιφερειακών παρατάξεων ενόψει των επικείμενων εκλογών δήλωσε τα εξής: 

«Η παράταξή μας, εδώ και 15 ημέρες, πήρε την πρωτοβουλία να υπάρξει ένας ανοικτός τηλεοπτικός διάλογος με τη συμμετοχή όλων των υποψηφίων, ώστε οι πολίτες να πληροφορηθούν για τις προτάσεις και τις θέσεις όλων των παρατάξεων.

Την Τρίτη 3 Οκτωβρίου, αργά το μεσημέρι και πέντε ημέρες πριν την διεξαγωγή των εκλογών, πληροφορηθήκαμε από τον εκπρόσωπο της παράταξης του απερχόμενου Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη, ότι η προγραμματισμένη για την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου συζήτηση των επικεφαλής, δεν θα γίνει. Πρόκειται για ένα πισωγύρισμα στη Δημοκρατική παράδοση της Περιφέρειας, το οποίο αφήνουμε στην κρίση του δημοκρατικού λαού της Δυτικής Ελλάδας. 

Εδώ και δύο εβδομάδες ο κ. Φαρμάκης κρύβεται, εφευρίσκει διάφορες δικαιολογίες για να μην προσέλθει στο τραπέζι του δημόσιου διαλόγου και τώρα - λίγο πριν από την κάλπη- τινάσσει με τους χειρισμούς του τη διαδικασία στον αέρα. 

Οι προθέσεις του ήταν από την αρχή ορατές. Ο κ. Φαρμάκης δεν θέλει οι ψηφοφόροι της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας να πληροφορηθούν για το ανύπαρκτο έργο του, τη διασπάθιση του δημόσιου χρήματος, τη λειτουργία της Περιφέρειας από μια κλειστή παρέα που εξυπηρετεί τα συμφέροντα λίγων και αρεστών του συστήματος. 

Ο κ. Φαρμάκης θέλει οι ψηφοφόροι να οδηγηθούν στην κάλπη της Κυριακής στα τυφλά και στα μουγκά. 

Δυστυχώς για αυτόν, οι πολίτες και γνωρίζουν και κρίνουν. 

Την ηχηρή απάντησή τους προς τον κ. Φαρμάκη και την κλειστή παρέα του, θα τη δώσουν την Κυριακή στην κάλπη και εκ των πραγμάτων δεν θα αποφύγει το ντιμπέιτ στο δεύτερο γύρο των εκλογών». 


Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................