ΚΑΤΟΥΝΑ: ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΡΡΗΚΤΕΣ

Χθες το απόγευμα, κατά τις επτά,διαρρήκτες μπήκαν από το μπαλκόνι σε σπίτι στην Κατούνα και πήραν χρυσαφικά και χρήματα. 

διαβαστε περισσοτερα

Γιόρτασαν οι γυναίκες της Κατούνας και τίμησαν την Παγκόσμια ημέρα της γυναίκας στη Ταβέρνα το Ξηρόμερο του Θωμά Καφρίτσα

Γιόρτασαν οι γυναίκες της Κατούνας και τίμησαν την Παγκόσμια ημέρα της γυναίκας στη Ταβέρνα το Ξηρόμερο του Θωμά Καφρίτσα. Όπως κάθε φορά οι γυναίκες της Κατούνας διοργάνωσαν μια όμορφη βραδιά όπου διασκέδασαν μέχρι αργά. Στην εκδήλωση το Δ.Σ. του Συλλόγου βράβευσε και τίμησε την γιατρίνα του χωριού μας Ζαρμπαλα Τριχα Ειρήνη (π. Διευθύντρια του Κ.Υ. Κατούνας) για τις υπηρεσίες της που πρόσφερε πολλά χρόνια στην Κατούνα και τώρα έφυγε με σύνταξη.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί όλες τις γυναίκες που παραβρέθηκαν στην χθεσινή εκδήλωση. Δείτε εδώ
διαβαστε περισσοτερα

ΕΠΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ Τελικός κυπέλου.Α.Ε.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ-ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ

Σημείωση:Στην ομάδα της Παλαιομάνινας αγωνίζεται ο συγχωριανός μας Γιάννης Κατερινόπουλος .
διαβαστε περισσοτερα

Εργαστήρι Αγιογραφίας Β. Στάμου

Μέσα απο τις σελίδες αυτές θα προσπαθήσω να σας μεταφέρω στον χώρο της Βυζαντινής Αγιογραφίας καθώς και στην κατασκευή ψηφιδωτών που για τόσους αιώνες και οι δύο τέχνες έμειναν αναλλοίωτες στον χρόνο προσφέροντας θαυμασμό και συγκίνηση σε όλους μας.

Β.Στάμου
Διαβάστε περισσότερα: http://ergastiri-agiogra-ias-psi-idota.webnode.gr/


διαβαστε περισσοτερα

Όμορφη χοροεσπερίδα πραγματοποίησε η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ξηρομέρου Αιτωλοακαρνανίας (Ο.Π.ΣΥ.Ξ.), στην ταβέρνα «Μουριές» στο Περιστέρι, το Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

Όμορφη χοροεσπερίδα πραγματοποίησε η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ξηρομέρου Αιτωλοακαρνανίας (Ο.Π.ΣΥ.Ξ.), στην ταβέρνα «Μουριές» στο Περιστέρι, το Σάββατο 11 Μαρτίου 2017. Μια βραδιά, όπου κυριάρχησε ηζεστή οικογενειακή ατμόσφαιρα, το κέφι και η διασκέδαση. Στη χοροεσπερίδα συμμετείχαν πολλοί Ξηρομερίτες που διαμένουν στην Αθήνα και διασκέδασαν με καλή ελληνική μουσική και τραγούδι.
διαβαστε περισσοτερα

Χοροεσπερίδα Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ(Ο.Π.ΣΥ.Ξ) Α'ΜΕΡΟΣ foto-video

διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................