ΜΠΑΜΠΙΝΗ ΜΝΗΜΕΣ:ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗΣ Ιατρός χειρουργός

ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗΣ Ιατρός χειρουργός και όχι μόνο. Ο Ευστάθιος Μπαμπινιώτης γεννήθηκε στην Μπαμπίνη Ξηρομέρου το 1903 και πέθανε την 19-3-1956 στο Νοσοκομείο "ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ" σε ηλικία 53 ετών από καρκίνο. Ο πατέρας του είχε αλευρόμυλο στην Μπαμπίνη. Παράλληλα ασχολούνταν και με γεωργικές εργασίες.Απέκτησε επτά παιδιά,τέσσερα κορίτσια και τρία αγόρια.Ο Ευστάθιος ήταν το τέταρτο,κατά σειρά,παιδί της οικογένειας.
διαβαστε περισσοτερα

ΑΛΚΙΜΑΧΟΣ Α.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Ξηρομερίτες μαχητές)

Ο αθλητικός σύλλογος ΑΛΚΙΜΑΧΟΣ είναι αναγνωρισμένος από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (Γ.Γ.Α.) και την Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε (ΕΛ.Ο.Κ.) Ο σύλλογος στηρίζει τον πρωταθλητισμό και συμμετέχει σε όλα τα αναγνωρισμένα πρωταθλήματα.
διαβαστε περισσοτερα

Όμορφες παραλίες στην Αιτ/νια :Σπάρτο Αμφιλοχίας (πλαζ κουλούρι)

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και με το θερμόμετρο να σκαρφαλώνει στα ύψη όλοι αναζητούμε λίγες στιγμές δροσιάς, σε κάποια κοντινή παραλία(από Αγρίνιο)
διαβαστε περισσοτερα

ΝΙΚΟΣ ΜΩΡΑΪΤΗΣ Τίποτα καλό δεν έχουν να περιμένουν οι μικρομεσαίοι αγρότες από την αναθεώρηση της ΚΑΠ (VIDEO)

«Οι μικρομεσαίοι αγρότες και κτηνοτρόφοι δεν έχουν να περιμένουν τίποτα από τις συζητήσεις για την αναθεώρηση της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής, αυτή έρχεται να εξυπηρετήσει την καπιταλιστική κερδοφορία και την ανταγωνιστικότητα των ευρωπαϊκών μονοπωλίων στον παγκόσμιο ανταγωνισμό», τόνισε ο βουλευτής του ΚΚΕ Νίκος Μωραΐτης, μιλώντας στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής, όπου έγινε συζήτηση για την αναθεώρηση της ΚΑΠ της ΕΕ μετά το 2020.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................