Συλλυπητήρια επιστολή Αίολου Αστακού

Με την αναγγελία του θανάτου του ΒΑΣΙΛΗ ΧΑΝΤΖΗ γνωρίζαμε ότι ο ΑΙΟΛΟΣ έχασε ένα πολύ καλό του φίλο.Ο Βασίλης ήταν πάντα κοντά στα αθλητικά δρώμενα του τόπου είτε ως πρόεδρος του ΗΡΑΚΛΗ ΑΣΤΑΚΟΥ, είτε ως μέλος του Αίολου, είτε ως μέλος της Ε.Σ.ΚΑ.ΒΔ.Ε.Ήταν ο άνθρωπος που με προσωπικές ενέργειες μας παρότρυνε να δημιουργήσουμε το σημερινό συμβούλιο, ώστε η ομάδα να συνεχίσει λειτουργεί, την εποχή που κανένας δεν είχε διάθεση να ασχοληθεί.Φίλε Βασίλη, η οικογένεια του Α.Μ.Σ. ΑΙΟΛΟΑΣ ΑΣΤΑΚΟΥ θρηνεί για το χαμό σου!Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην σύζυγό σου, τα παιδιά σου και τα εγγόνια σου!
διαβαστε περισσοτερα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΣΤΑΚΙΩΤΩΝ. ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΗ ΧΑΤΖΗ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Απανταχού Αστακιωτών εκφράζει τα θερμά  συλλυπητήρια στους οικείους του Βασίλη Χατζή για την απώλεια του  . Ένας άνθρωπος με εξαιρετικο χιουμορ , καλοσύνη , ευπρεπεια και ηθος απαράμιλλο  , παραλληλα δε  με  την  μεγάλη προσφορά επί σειρά ετών στη τοπική ομάδα μπάσκετ, Αίολος Αστακού εδωσε δειγματα της αγπαης του για τον Αστακο .Του ευχόμαστε  Καλό Παράδεισο.
διαβαστε περισσοτερα

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΣΤΑΚΙΩΤΩΝ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Απανταχού Αστακιωτών εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους του μακ.  Μητροπολίτου Αιτωλοακαρνανιας Κοσμά ο οποίος και  μας ετίμησε με την Παρουσια του στη μεγάλη εκδήλωση του Αυγούστου στην τελετη των αποκαλυπτηριων της προτομή του Παντελή Καρασεβδά.                 το Δ.Σ
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................