ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 7:00μμ. ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΠΕΙΡΑΙΑ Φίλωνος 29. Η παρουσίαση του βιβλίου ΤΟ ΚΛΕΦΤΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 7:00μμ.ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΠΕΙΡΑΙΑ Φίλωνος 29. Ανταποκρινόμαστε στην Αγάπη και την συγκίνηση του κόσμου και με το συλλόγο "Εν Πειραιεί",πραγματοποιούμε μία ακόμη εκδήλωση για τον πολιτισμό και το τραγούδι των Ελλήνων που σφράγισε όχι μόνο τον πολιτισμό και την κουλτούρα αλλά ολάκαιρη τη ζωή τους.!
διαβαστε περισσοτερα

Λαμπαδηδρομία Εθελοντών αιμοδοτών

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Λαμπαδηδρομία των Εθελοντών Αιμοδοτών το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024 στον Αστακόπου διοργάνωσαν ο Δήμος Ξηρομέρου, ο Πολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος Γυναικών Αστακού και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α.) στο πλαίσιο της συμμετοχής τους στην 22η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία των Εθελοντών Αιμοδοτών Ελλάδος. Ο συλλογος μας εφέτος κλείνει 20 χρόνια προσφοράς στην εθελοντική αιμοδοσία.
διαβαστε περισσοτερα

Β' ΓΥΡΟΣ-ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΑΡΧΗΓΟΥ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ. Αποτελέσματα από το εκλογικό κέντρο ΑΣΤΑΚΟΥ

ΨΗΦΙΣΑΝ 166ΑΚΥΡΑ     1 ΕΓΚΥΡΑ   165   
ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ Ν. .................. ..    114                                   ΔΟΥΚΑΣ Χ ...................................   51 
διαβαστε περισσοτερα

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ: Αποφασιστική παρέμβαση των Βρυξελλών .Γράφει-Σχολιάζει Ο ΘΩΜΑΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ

Το θέμα της μη λειτουργίας του Βιολογικού του Αστακού έχει, πλέον, ξεφύγει από τα στενά πλαίσια των Ελληνικών Αρμόδιων Αρχών και απασχολεί τους υπεύθυνους των Βρυξελλών, οι οποίοι διενεργούν σχετική έρευνα, τα αποτελέσματα της οποίας δεν είναι, προς το παρόν, ανακοινώσιμα, αλλά αυτό θα συμβεί μόλις η έρευνα ολοκληρωθεί. Και αυτό, όπως φαίνεται, δεν θα αργήσει να συμβεί, γιατί η έρευνα είναι αρκετά προχωρημένη.
διαβαστε περισσοτερα

Το Αρχαίο Θέατρο Φοιτιών: Στην Πορεία για την Αναβίωσή του

Το Αρχαίο Θέατρο Φοιτιών, ένα κρυμμένο στολίδι της αρχαίας Ακαρνανίας, πρόκειται να αναδειχθεί χάρη στις συντονισμένες προσπάθειες των τοπικών φορέων και της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδας. Στις 4 Οκτωβρίου 2024, κλιμάκιο της Εφορείας Αρχαιοτήτων με επικεφαλής την κ. Φωτεινή Σαράντη πραγματοποίησε επιτόπια αυτοψία στον χώρο, μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Ξηρομέρου, κ. Ιωάννη Τριανταφυλλάκη. Η επίσκεψη αυτή σηματοδοτεί μια σημαντική πρόοδο στις προσπάθειες ανάδειξης του θεάτρου, το οποίο παραμένει επιχωματωμένο για χρόνια.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................