Συνάντηση φίλων τις Βελανιδιάς τον Αύγουστο στη Μαχαιρά Ξηρομέρου

Συνάντηση  στη Μαχαιρά Ξηρομέρου στην πλατεία του χωριού για τις 9 Αυγούστου προγραμματίζει ο Σύλλογος φίλων τις Βελανιδιάς .Με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων για την ενδυνάμωση της υπόθεσης βελανιδιάς.
διαβαστε περισσοτερα

H Πρέβεζα χορεύει στον ρυθμό του TANGO

διαβαστε περισσοτερα

ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΘΕΣΗ ΕΙΔΩΝ ΛΑΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΥΤΙΚΑ (ΦΩΤΟ ΠΑΠΠΑ ΒΑΣΩ)

Μια  εκπληκτική αναπαράσταση του Παραδοσιακού Γάμου παρουσίασαν οι  μαθητές του  Δημοτικό Σχολείο Μύτικα .Όπου κατάφεραν με τις θεατρικές τους ικανότητες να ταξιδέψουν τους μεγαλύτερους σε νοσταλγικές εποχές   και να μάθουν οι μικρότεροι πως γίνονταν σε παλαιότερες εποχές κάποια σημαντικά γεγονότα.Επίσης πραγματοποιήθηκε  έκθεση λαϊκής τέχνης και οι μαθητές γνώρισαν και έμαθαν τον τρόπο που ζούσαν οι άνθρωποι στην καθημερινή τους ζωή σε παλαιότερα χρόνια.
διαβαστε περισσοτερα

Σαν σήμερα:Ο θρίαμβος της Εθνικής Ελλάδος στο Ευρωμπάσκετ του 1987

Η 14η Ιουνίου 1987 είναι ημερομηνία - ορόσημο για τον ελληνικό αθλητισμό. Εκείνη την ζεστή κυριακάτικη νύχτα, η εθνική ομάδα της καλαθοσφαίρισης ανάγκασε όλους τους Έλληνες - φιλάθλους και μη- να βγουν στους δρόμους για να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος μπάσκετ, την πρώτη στην ιστορία του αθλήματος, που ήλθε έπειτα από ένα συγκλονιστικό αγώνα με την Σοβιετική Ένωση και νίκη με 103-101 στην παράταση. Ήταν ο μεγαλύτερος θρίαμβος του ελληνικού αθλητισμού σε ομαδικό άθλημα μέχρι τότε και θα παραμείνει μέχρι το 2004, όταν η εθνική ομάδα θα κατακτήσει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.Δείτε εδώ
διαβαστε περισσοτερα

Νέο διοικητικό συμβούλιο στο σύλλογο ΑΕΤΙΝΩΝ Αθήνας. Νέος πρόεδρος εξελέγη ο Δημήτρης Σωκ. Ζαφείρης

Πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017, η Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Πολιτιστικού Συλλόγου Αετινών Αθήνας, στα γραφεία του συλλόγου Πατησίων 5, Ομόνοια στην Αθήνα.      Αμέσως μετά έγινε η συγκρότηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, το οποίο απαρτίζεται από νέα παιδιά με αγάπη για το τόπου τους και το χωριό τους και είναι οι εξής:
διαβαστε περισσοτερα

Πρωτοβουλία της Περιφέρειας για ένταξη σύνδεσης Αγρινίου με Ιόνια Οδό – Πρόταση Απ. Κατσιφάρα στην αναθεώρηση του Στρατηγικού Πλαισίου Επενδύσεων Μεταφορών

Πρόταση για την ένταξη του οδικού έργου της σύνδεσης της πόλης του Αγρινίου με την Ιόνια Οδό στην επικείμενη αναθεώρηση του Στρατηγικού Πλαισίου Επενδύσεων Μεταφορών, βασική προϋπόθεση για τροποποίηση του έργου, κάνει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας προς την Επιτελική Δομή ΕΣΠΑ του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................