Καλλιτεχνικές δημιουργίες από τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών Αστακού

Παρουσιάστηκαν χθες βράδυ στην παραλία Αστακού τα εκθέματα από τις δημιουργίες  των μελών  του Συλλόγου Γυναικών Αστακού . Η έκθεση ήταν εντυπωσιακή που προκάλεσε το ενδιαφέρον σχεδόν όλων των Αστακιωτών που βρέθηκαν στην παραλία είτε για καφέ είτε για μια βόλτα  Για πολλές ώρες ο χώρος που είχε ετοιμαστεί με τα κιόσκια ήταν ασφυχτικά γεμάτος από τους περαστικούς άλλοι για να θαυμάσουν τα αριστουργήματα άλλοι για να ζητήσουν πληροφορίες και άλλοι για να αγοράσουν ένα αναμνηστικό παρ ότι δύσκολη ήμερα η χθεσινή λόγω του ποδοσφαιρικοί αγώνα του Ολυμπιακού για το Chmapions League  ,εν τούτοις εκατοντάδες φίλοι του συλλόγου Γυναικών Αστακού παρευρέθηκαν στην μια και μοναδική ήμερα παρουσίασης των των εκθεμάτων . Άλλη μια πρωτοβουλία του εξαιρετικού και δραστήριου συλλόγου στέφθηκε με επιτυχία αποδεικνύοντας ότι όταν έχεις θέληση και ενδιαφέρον μπορείς να πετύχεις πολλά.

φωτορεπορτάζ: Χρήστος Μπόνης

διαβαστε περισσοτερα

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 8 Αυγούστου ο φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας στη μνήμη Γεράσιμου (Μάκια) Γρίνου & Βασίλη Μασαλή

Με παρουσία αρκετών φιλάθλων και με έντονη συναισθηματική φόρτιση πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γήπεδο της Μπαμπίνης ο φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας στη μνήμη των Γεράσιμου (Μάκια) Γρίνου & Βασίλη Μασαλή που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μπαμπίνης.

Πριν το ξεκίνημα του αγώνα πραγματοποιήθηκε απονομή τιμής ένεκεν τιμητικές πλακέτες στις οικογένειες των αείμνηστων Γεράσιμου (Μάκια) Γρίνου & Βασίλη Μασαλή για όσα είχαν προσφέρει στα αθλητικά και  πολιτιστικά δρόμενα του χωριού μας.Κατά τη διάρκεια του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή. 

Τίμησαν τον σημερινό αγώνα μνήμης των δύο συγχωριανών μας  Γεράσιμο (Μάκια) Γρίνο & Βασίλη Μασαλήμε την παρουσία τους και η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ καθώς παρευρέθηκαν ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ κ.Φώτης Κωστούλας ο πρόεδρος κ Γεράσιμος Μπελεβώνης ο Γεν Δ/ντης κ.Μάκης Μπελεβώνης ο οποίος και αγωνίστηκε καθώς και το μέλος του Δ/Σ Θωμάς Σπύρου.

Επίσης τίμησαν με την παρουσία τους οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Α.Ε.ΜΠΑΜΠΙΝΗΣ οι πρώην προπονητές κ.Ιωάννης Παπ…
διαβαστε περισσοτερα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΣΤΑΚΟΥ:Εκθεση φωτογραφίας του Τάκη Μπαμπούρη &Ελευθερίας Γεραφέντη (9-10 Αυγούστου)

διαβαστε περισσοτερα

Μοναστηράκι Ξηρομέρου:Μεγάλη επιτυχία το 2ο φεστιβάλ παραδοσιακών χορών (φωτο-βίντεο)

Πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 7 Αυγούστου το 2ο φεστιβάλ παραδοσιακών χορών στο Μοναστηράκι Ακτίου-Βόνιτσας . στη πλατεία του χωριού Μια εκδήλωση που σημείωσε μεγάλη επιτυχία στη οποία συμμετείχαν o Πολιτιστικός Σύλλογος Πλαγιάς,Επιμορφωτικός Σύλλογος Νεοχωρίου Άρτας ''ΚΟΣΜΑΣ ΑΙΤΩΛΟΣ ''Ποντιακός Σύλλογος Αγίου Νικολάου.
ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΒΡΑΔΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ
ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ  Του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας &Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας
ΦΩΤΟ -ΒΙΝΤΕΟ:ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
διαβαστε περισσοτερα

Μπαμπίνη ......Μεγάλη επιτυχία η θεατρική παράσταση 'Ο Τοπικός Παράγων ' από τη θεατρική ομάδα του Μορφωτικού Ομίλου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου 'Ελεύθεροι Πολιορκημένοι'.

Στις 7 Αυγούστου στα πλαίσια των Πολιτιστικών εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Συλλόγου Μπαμπίνης πραγματοποιήθηκε στο χωριό μας με εξαιρετική επιτυχία και με μεγάλη παρουσία συγχωριανών και φίλων  η θεατρική παράσταση ''Ο Τοπικός Παράγων''επίκαιρη κωμωδίατου Παναγιώτη Καγιά, σε σκηνοθεσία της  Διονυσίας Ολιβώτουαπό τη θεατρική ομάδα του Μορφωτικού Ομίλου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου "Ελεύθεροι Πολιορκημένοι" .

Οι Μπαμπινιώτες και οι φίλοι της Μπαμπίνης απόλαυσαν μια καταπληκτική παράσταση. Τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, αποδίδοντας καταπληκτικά τους ρόλους τους, γι αυτό δίκαια καταχειροκροτήθηκαν στο τέλος από τον κόσμο που παρακολουθούσε με ενδιαφέρον την παράσταση.
Δείτε πολλές φωτογραφίες  με το φακό του Χριστόφορου Ευθυμίου
διαβαστε περισσοτερα

ΜΠΑΜΠΙΝΗ :Σήμερα Πέμπτη 8 Αυγούστου ώρα 8.30 μ.μ.Ενημέρωση-Συζήτηση για τα ΒΙΟΡΕΥΣΤΑ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ο Πολιτιστικός Σύλλογος¨ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΠΑΜΠΛΕΚΗΣ¨ και το Τοπικό Συμβούλιο Μπαμπίνης  σας προσκαλούν σε: Πέμπτη  8 Αυγούστου  ώρα 8.30 μ.μ. στη  ΜΠΑΜΠΙΝΗ Θα αναπτυχθούν οι νομικές πλευρές του θέματος Θα αναλυθούν οι Περιβαλλοντικές  Επιπτώσεις καθώς και οι Συνέπειες για την αγροτοκτηνοτροφική παραγωγή. Να είμαστε όλοι εκεί Γιατί  οι ενημερωμένοι πολίτες είναι οι υπεύθυνοι πολίτες. Γιατί οι τοπικές κοινωνίες πρέπει να έχουν αποφασιστικό λόγο.

Συντονιστής :Άρης Μπιτσώρης

Θα μιλήσουν :

Γιώργος Παληογιώργος: Οικονομολόγος -συγγραφέας μέλος της επιτροπής αγώνα ενάντια στην εγκατάσταση βιορευστών στο Ξηρόμερο 
Μιχάλης Χατζής :Χημικός μέλος επιτροπής πρωτοβουλίας πολιτών λιμνοθάλαζα
Σπύρος Γρίνος: Δικηγόρος



διαβαστε περισσοτερα

ΜΠΑΜΠΙΝΗ: Σήμερα Πέμπτη .Φιλικός Ποδοσφαιρικός αγώνας εις μνήμην του Γεράσιμου(Μάκια)Γρίνου και Βασίλη Μασαλή

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μπαμπίνης ''Χριστόδουλος Παμπλέκης'' διοργανώνει σήμερα  Πέμπτη 8 Αυγούστου 2019 ,φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα στο γήπεδο του χωριού. Στην μνήμη των Γεράσιμου (Μάκια) Γρίνου  & Βασίλη Μασαλή.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................