Κυπελλούχος Αιτωλοακαρνανίας 2017 η Α.Ε. Μεσολογγίου

Κυπελλούχος Αιτ/νιας ηΑ.Ε. Μεσολογγίου καθώς  επικράτησε της Φλόγας Παλαιομάνινας στον τελικό  κυπέλλου Αιτ/νιας στο γήπεδο του Παναιτωλικού με  σκορ 2-0 

Φωτορεπορτάζ: Χρήστος Κ.Μασαλής


διαβαστε περισσοτερα

Έξοδος από Ιονία προς Αγρίνιο: Από Χαλίκι ή από Αγγελόκαστρο;

Τον τελευταίο καιρό έγιναν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αμέσως μετά την Κλεισούρα και πριν το Χαλίκι που εκτρέπουν τους οδηγούς απευθείας στην Ιονία. Οι ρυθμίσεις αυτές είναι προσωρινές λόγω έργων στο τέλος του Κεφαλόβρυσου. Δηλαδή για να πάει κάποιος έστω και Μεσολόγγι, δεν περνάει -προς το παρόν-καθόλου μέσα από Κεφαλόβρυσο. Αντίθετα χρησιμοποιεί το κομμάτι της Ιονίας Οδού που κατασκευάστηκε το 2009 συν τους κυκλικούς κόμβους που έγιναν πρόσφατα.

Δείτεεδώ
διαβαστε περισσοτερα

Τα μεγάλα έργα που θα λειτουργήσουν μέχρι το Πάσχα

Πολύ μεγάλα έργα περιμένουμε να ολοκληρωθούν και να λειτουργήσουν μέχρι το Πάσχα. Αυτοκινητόδρομοι θα μπουν στη ζωή μας ενώ και έργα που έχουν πίσω τους μεγάλη διάρκεια κατασκευής ολοκληρώνονται και εντάσσονται στην καθημερινότητα μας.
διαβαστε περισσοτερα

Κυκλοφορεί σε λίγες μέρες η εφημερίδα "ΕΝ ΜΠΑΜΠΙΝΗ"

Σε λίγες μέρες θα κυκλοφορήσει το νέο φύλλο της εφημερίδας "ΕΝ ΜΠΑΜΠΙΝΗ"που εκδίδεται με τη φροντίδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Μπαμπίνης "ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΠΑΜΠΛΕΚΗΣ"
θα διαβάσετε θέματα που απασχόλησαν το τελευταίο 
καιρό το χωριό μας
διαβαστε περισσοτερα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΩΝΩΠΙΝΙΩΤΩΝ: Κοπή πίτας και Αρχαιρεσίες, στο Hotel ΑΜΑΛΙΑ στο Σύνταγμα, την Κυριακή 19.3.2017

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΩΝΩΠΙΝΙΩΤΩΝ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ 
σας  προσκαλεί
Να παρευρεθείτε  στις 19 Μαρτίου 2017, ημέρα Κυριακή και ώρα 10.00, στο ξενοδοχείο  ΑΜΑΛΙΑ, Λεωφόρος Αμαλίας  10, στο Σύνταγμα,  όπου θα πραγματοποιηθεί  η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου μας.




Στη συνέχεια  τα μέλη μας, θα λάβουν μέρος στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης – Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.  Οι υποψήφιοι για το Δ.Σ, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν  μέχρι την 16η Μαρτίου 2017, ημέρα Πέμπτη και ώρα 20.00, με τον Γραμματέα του ΣυλλόγουΘεόδωρο  Χολή, τηλ. 6974251161, για να δηλώσουν την υποψηφιότητά τους.

Για το Διοικητικό  Συμβούλιο

διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................