Από 14 έως 31 Μαΐου οι αιτήσεις εγγραφής για ΓΕΛ και ΕΠΑΛ (εγκύκλιος)

Από τις 14 Μαΐου και ώρα 10:00 έως τις 31 Μαΐου 2018 και ώρα 14:00 θα μπορούν οι μαθητές/τριες που επιθυμούν να εγγραφούν, να ανανεώσουν την εγγραφή τους ή να μετεγγραφούν σε οποιαδήποτε τάξη Δημοσίων Ημερησίων και Εσπερινών ΓΕ.Λ. -ΕΠΑ.Λ. για το σχολικό έτος 2018-2019, να υποβάλλουν «Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής – Δήλωση Προτίμησης».
διαβαστε περισσοτερα

Γιόρτασε το εκκλησάκι του Αγίου Χριστοφόρου στον Μαχαιρά (ΦΩΤΟ: Πηνελόπη Γκούμα)

Γιόρτασε σήμερα το παλιό εκκλησάκι του Αγίου Χριστοφόρου στον Μαχαιρά Ξηρομέρου, που είναι χτισμένο μέσα στο νεκροταφείο του χωριού. Αρκετοί χωριανοί και φίλοι από τα γύρω ανέβηκαν στο κοιμητήριο του χωριού που είναι και το εκκλησάκι του Αγίου Χριστοφόρου για να παρακολουθήσουν την πανηγυρική λειτουργία…..

διαβαστε περισσοτερα

Κυκλοφόρησε η εφημερίδα ''η φωνή του ΒΑΛΤΟΥ''

Κυκλοφόρησε το φύλλο 166 της εφημερίδας  ''η φωνή του ΒΑΛΤΟΥ'' Διμηνιαία έκδοση της Ομοσπονδίας Συλλόγων Βάλτου Αιτ/νιας.
Διαβάστε τη 
διαβαστε περισσοτερα

Μπαμπίνη μνήμες (Οικογένεια Δημητρίου Θανασούλα)

Φωτογραφία .Οι οικογένεια Δημητρίου Θανασούλα -Ευγενία Θανασούλα( το γένος Ηγουμένου)-Νίκος Θανασούλας Δημήτρης Θανασούλας.
Το φωτογραφικό υλικό μας το έδωσε ο εγγονός τους Δημήτρης (Τάκης) Θανασούλας τον οποίο και ευχαριστούμε.
διαβαστε περισσοτερα

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΤΑΡΑΚΑ:Yπογράφτηκε η παράταση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης που προβλέπει τη χορήγησης επιδόματος, ως εφάπαξ ενίσχυση, προς πληγέντα φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις των 5.000 κ 8.000 ευρώ αντίστοιχα

Yπογράφτηκε η παράταση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης που προβλέπει τη χορήγησης επιδόματος, ως εφάπαξ ενίσχυση, προς πληγέντα φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις των 5.000 κ 8.000 ευρώ αντίστοιχα, για ένα μήνα και όχι για 15 μέρες όπως είχε ειπωθεί αρχικά.
Αναμένεται εντός δυο ή τριών ημερών να πάρει ΦΕΚ, ώστε μετά να υπογραφούν οι αιτήσεις που ήδη έχουμε γίνει και να θεωρηθεί το γνήσιο της υπογραφής από τους δικαιούχους, με πιθανή ημερομηνία τις 14/5
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................