Το νέο σχήμα διοίκησης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

Με απόφαση του Περιφερειάρχη, Νεκτάριου Φαρμάκη, το νέο διοικητικό σχήμα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, διαρθρώνεται ως εξής:ΧΩΡΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ:Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας: Μαρία Σαλμά

Π.Ε. Αχαΐας: Χαράλαμπος Μπονάνος

Π.Ε. Ηλείας: Βασίλειος Γιαννόπουλος

ΘΕΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ:Βιώσιμης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος: Λάμπρος Δημητρογιάννης
διαβαστε περισσοτερα

ΚΑΤΟΥΝΑ: Η είδηση του θανάτου του Ιερέως Γεώργιου Λαζούρα 41 ετών σόκαρε την Κατούνα και όλη την Αιτωλοακαρνανία (βίντεο)

Στον άγιο Γεώργιο Βελαώρας μετα την Θεία Λειτουργία ο Πατήρ Γεώργιος Λαζούρας το 2020ΑΠΟ:https://katounanews.grΕκοιμήθη ο π. Γεώργιος ΛαζούραςΣοκ προκάλεσε σε ολόκληρη την Αιτωλοακαρνανία και ιδιαίτερα στην Κατούνα η είδηση του θανάτου του σεμνού και καλοσυνάτου ιερέως Αθανασίου Λαζούρα που έφυγε σε ηλικία 41 ετών πατέρας 2 ανήλικων παιδιών.
Ο πατήρ Γεώργιος ήρθε στην Κατούνα και έπραξε ως αρμόζει σε έναν νέο κληρικό, σε ένα μεγάλο χωριό . Αγκάλιασε όλον τον κόσμο και κατέβαλε μεγάλες προσπάθειες για να αναπληρώσει το μεγάλο κενό που υπήρχε στον Άγιο Αθανάσιο.
Ήταν Κυριακή 18 /11/ 18, η Εκκλησία του Αγίου Αθανασίου Κατούνας, πλημμύρισε με πιστούς για να υποδεχθούν τον νέο ιερέα που εγκαταστάθηκε στην Κατούνα από τον Μητροπολίτη Κοσμά με συλλειτουργούς πολλούς ιερείς, όπου τελέσθηκε  Θεία Αρχιερατική Λειτουργία και αναφέρθηκε στον διορισμό του νέου ιερέα παπά Γεώργιου Λαζούρα οποίος κατάγονταν από τη Νέα Αβώρανη, και υπηρετούσε μέχρι τότε στην Αγία Τριάδα Αγρινίου.
Ήρθε στην Κατούνα σε μι…
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................