ΑΣΤΑΚΙΩΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2023-ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

#Γιατί ήρθε πάλι ναι! το καρναβάλι ναι!!
Για ακόμα μια χρονιά στο Δήμο μας θα καρναβαλιστούμε!! Πλέον το Αστακιώτικο Καρναβάλι έχει γίνει θεσμός! Ας ξεχάσουμε όλα τα προβλήματα και μετά από χρόνια ας ξαναζήσουμε όλοι μαζί ένα μεγάλο ΠΑΡΤΥ!
Περιμένουμε από εσάς να βάλετε όλη σας την φαντασία και το κέφι!Αναμένουμε να μας δηλώσετε τη συμμετοχή σας!
Φέτος θα θέλαμε και την οικονομική σας στήριξη σε όλο αυτό! Όποιος έχει την καλή διάθεση μπορεί να συνεισφέρει για την πραγματοποίηση αυτού του θεσμού! Επιχειρηματίες αλλά και πολίτες μπορείτε να βοηθήσετε για να γίνει η ομάδα μας ακόμα πιο μεγάλη και να γίνει ένα μεγάλο ξεφάντωμα!!!
Σας περιμένουμε!
Τηλέφωνα συμμετοχών και οικονομικής ενίσχυσης:
6944 613595 και 6942 050063

#κάνε όποια τρέλλα σκεφτείς...μην αντισταθείς!!
διαβαστε περισσοτερα

Η διδακτική ιστορία του Βαγγέλη Ρόζου από την Κατούνα Ξηρομέρου

Μας έβαλε τα γυαλιά σε όλους ο Βαγγέλης Ρόζος η πιο γνώριμη φιγούρα της πλατείας της Κατούνας Αιτωλοακαρνανίας, ένας φτωχός, άνεργος άνθρωπος με πολλά προβλήματα.Κάθε μέρα τον Βαγγέλη τον συναντάς από τραπέζι σε τραπέζι στην πλατεία. Αρκετοί τον κακοχαρακτηρίζουν, οι πιο πολλοί του συμπαραστέκονται. Αυτός ο Άνθρωπος έκανε μια κίνηση που στις μέρες μας σπανίζει και ξάφνιασε ευχάριστα όλη την περιοχή.
διαβαστε περισσοτερα

Ετήσιος χορός και Κοπή της πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Μπαμπίνης " Χριστόδουλος Παμπλέκης "...Πρόσκληση

enmpampini. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μπαμπίνης " Χριστόδουλος Παμπλέκης " σας προσκαλεί στην κοπή της πίτας, που θα πραγματοποιηθεί στο Μουσικό Μεζεδοπωλείο " Ντο Μινόρε " την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίουκαι ώρα 22:00 μ.μ.στην οδό Ελευθερωτών 12 στον Άγιο Δημήτριο. Τιμή πρόσκλησης ανά άτομο 20 €.Περιλαμβάνει πλήρες μενού, απεριόριστο κρασί και αναψυκτικά.ΠληροφορίεςΜπενέκος Δημήτριος : 6973462391Σταμουλακάτου Κωνσταντίνα : 6945000815



διαβαστε περισσοτερα

Ν. Φαρμάκης για ΤΕΒΑ: «Ένα ολοκληρωμένο δίχτυ κοινωνικής προστασίας που απευθύνεται σε 44.614 πολίτες της Δυτικής Ελλάδας»

Οι καινοτομίες που εισάγονται στο ΤΕΒΑ, όπως επίσης οι υποστηρικτικές δράσεις που προστέθηκαν και απευθύνονται στους ωφελούμενους αναλύθηκαν στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που δόθηκε σήμερα Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023 στην έδρα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, στην Πάτρα.
διαβαστε περισσοτερα

Ακόμα 2.683.000 ευρώ για τη στήριξη επενδύσεων στον πρωτογενή τομέα από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Έγκριση νέας πίστωσης υπογράφτηκε από τον Εντεταλμένο Σύμβουλο και Βοηθό Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας σε θέματα Αγροτικής Ανάπτυξης, Παναγιώτη Σακελλαρόπουλο ποσού, δύο εκατομμυρίων εξακοσίων ογδόντα τριών χιλιάδων ευρώ (2.683.000,00), για την πληρωμή δικαιούχων Σχεδίων Βελτίωσης του ΠΑΑ 2014-2020.
διαβαστε περισσοτερα

ΖΗΤΗΣΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΓΙΑ ΘΕΑΤΡΟ 2022-2023 Ο ΜΠΑΜΠΑΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ

Σας γνωρίζουμε ότι η Θεατρική Ομάδα Μαθητών Αστακού, την οποία ο Σύλλογός μας στηρίζει, ως φορέας, προετοιμάζει τη νέα της θεατρική παράσταση. Μια απολαυστική κωμωδία του ΙάκωβουΚαμπανέλλη«Ο ΜΠΑΜΠΑΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ»Προκειμένου να ανταποκριθούμε στις στοιχειώδεις απαιτήσεις του ανεβάσματος ενός πολυπρόσωπου έργου, όπως το συγκεκριμένο, καλούμε όσους μπορούν και επιθυμούν να βοηθήσουν, ως  χορηγοί, να επικοινωνήσουν μαζί μας στα παρακάτω τηλέφωνα.Η ενίσχυση της θεατρικής ομάδας, μικρή ή μεγαλύτερη, αποτελεί συγχρόνως και μια πράξη αναγνώρισης και ενθάρρυνσης των παιδιών μας για την προσπάθειά τους να συμβάλλουν στον πολιτισμό του τόπου μας. – Σας ευχαριστούμε εκ’ των προτέρων!
      Για κάθε σχετική πληροφορία μπορείτε να απευθύνεστε στα μέλη του Συλλόγου μας στα εξής τηλ. 6944 613595 και 6946 966560
Με τιμήΤο Δ.Σ.
διαβαστε περισσοτερα

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ξηρομέρου

Αστακός 24.1.2023ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στην έναρξη της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου που έγινε την Τρίτη 24 Ιανουαρίου, κόψαμε όλοι μαζί οι παρόντες δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, μαζί με τους παριστάμενους δημότες, την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Δήμου Ξηρομέρου.Ευχόμαστε Χρόνια Πολλά με υγεία και ευτυχία σε όλους τους Ξηρομερίτες, στους εργαζομένους στον Δήμο και στους αιρετούς.Το φλουρί κέρδισε ο Θανάσης Παβέλης, από τους παριστάμενους δημότες.
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.
ΤΑΠΡΑΝΤΖΗ – ΠΕΤΤΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ 
Χρόνια Πολλά με υγεία και ευτυχία σε όλους τους Ξηρομερίτες, στους εργαζομένους στον Δήμο και στους αιρετούς.
διαβαστε περισσοτερα

Τα βιντεοσκοπημένα πρακτικά του Δ.Σ, της συνεδρίασης, τη Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023.

https://www.dimosxiromerou.gr
Στα πλαίσια της Δημοκρατίας, της διαφάνειας, της δημόσιας λογοδοσίας και της πλήρης ενημέρωσης των δημοτών, στην ιστοσελίδα του Δήμου Ξηρομέρου, αναρτώνται από την αρχή της παρούσας δημοτικής περιόδου καιγια πρώτη φορά, τα ηχητικά πρακτικά καθώς και τα βιντεοσκοπημένα πρακτικά, όλων των Δημοτικών Συμβουλίων, όπως ήταν και η προγραμματική δέσμευση της παρούσας δημοτικής αρχής. Στο βίντεο στο YouTube, αναφέρονται επιλέγοντας ''ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ'', όλα τα θέματα συζήτησης και έχει προστεθεί χρονική σήμανση, ώστε να μπορείτε εύκολα να μεταβαίνετε απ' ευθείας στο θέμα που θέλετε να ακούσετε.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................