Πείνα και Φτώχεια - Εκείνα τα Χρόνια να μην Ξανάρθουν- Η Κυρία Ευαγγελία Διηγείται τη Ζωή της. Βίντεο

ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ Η Κυρία Ευαγγελία Διηγείται τη Ζωή της. Στα βουνά της Ευρυτανίας, εκεί όπου οι κορυφές συναντούν τον ουρανό και η φύση ζωντανεύει με κάθε της ανάσα, ζει μια γυναίκα με χαμόγελο βαθιά ριζωμένο στην καρδιά της και μια ιστορία ζωής πλούσια σε εμπειρίες και αναμνήσεις. Η κυρία Ευαγγελία, 88 ετών πλέον, μας υποδέχθηκε στο σπίτι της με ανοιχτές αγκάλες, έτοιμη να μοιραστεί μαζί μας τη δική της ιστορία ζωής.
διαβαστε περισσοτερα

Στο επιχειρησιακό κέντρο του ΕΚΑΒ Δυτικής Ελλάδας, ο Αντιπεριφερειάρχης Εξυπηρέτησης του πολίτη & Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Θ. Βασιλόπουλος

Συντονισμός ενεργειών και δράσεων  για να ενισχυθούν πρώτιστα οι υποδομές σε συνδυασμό με την  ψηφιακή αναβάθμιση των συστημάτων του ΕΚΑΒ  κυριάρχησαν στην συνάντηση που είχε την Μ.Δευτέρα 29 Απριλίου 2024 ο Αντιπεριφερειάρχης Εξυπηρέτησης του πολίτη & Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Θεόδωρος Βασιλόπουλος με την Διευθύντρια της 3ης Περιφέρειας του ΕΚΑΒ Δυτικής Ελλάδας, Αγγελική Κανελλοπούλου και τον πρόεδρο του Σωματείου Πληρωμάτων της ιδίας περιφέρειας, Αλέξη Κουτσούκο.
διαβαστε περισσοτερα

Έτσι αποχαιρέτησε τον φίλο του Παναγιώτη Κοντό ο συγχωριανός του Διονύσης Σπ.Μπερερής

Έτσι αποχαιρέτησε τον φίλο του Παναγιώτη Κοντό ο συγχωριανός του Διονύσης Σπ.Μπερερής που έφυγε από τη ζωή των περασμένο μήνα
διαβαστε περισσοτερα

ΝΙΚΟΣ ΖΩΓΑΣ. Τα παραμύθια με την ωραία κοιμωμένη

Αγαπητοί Συνδημότες, δυστυχώς τον τόπο μας τον βουλιάξουν.... δεν τον άλλαξαν με τα παραμύθια και τις ψεύτικες υποσχέσεις.!
Τοπική Αυτοδιοίκηση συνεπάγεται με κοινωνική πολιτική απέναντι στους δημότες και όχι εισπρακτική... Τα ανταποδοτικά των δημοτών να επιστρέφουν στους δημότες με έργα ανταποδοτικού χαρακτήρα όπως δρόμοι, ύδρευση, φωτισμός, καθαριότητα ( π.χ. τα καλαθάκια που βρίσκονται μετέωρα κατά μήκος του παραλιακού δρόμου στον Αστακό είναι πρόχειρα δεμένα με σύρμα ή μονωτική ταινία στις κολώνες σχεδόν κατεστραμμένα τα οποία είναι οφθαλμοφανή στους ντόπιους αλλά και στους περαστικούς επισκέπτες , ένα από αυτά εδώ και μέρες έχει πέσει) ....Αυτή είναι η ανάπτυξη και έτσι αλλάζει ο τόπος από τα απλά και καθημερινά.!
διαβαστε περισσοτερα

Ο Κώστας Λαπαβίτσας στο Αγρίνιο

Δελτίο Τύπου
Ο Κώστας Λαπαβίτσας στο Αγρίνιο
Ο Κώστας Λαπαβίτσας, καθηγητής οικονομικών στο πανεπιστήμιο του Λονδίνου, πρώην βουλευτής και υποψήφιος ευρωβουλευτής του ψηφοδελτίου Ενωτική Πρωτοβουλία ΜέΡΑ25 / ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΗ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ θα επισκεφτεί το ΑΓΡΙΝΙΟ την μεγάλη Πέμπτη, 2 Μαΐου 2024. Θα έχει παρουσία σε τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, θα περιοδεύσει στο κέντρο της πόλης και στις 1:30 μμ  θα μιλήσει σε συνάντηση φίλων του συνδυασμού στο Ουζερί "ΡΑΝΤΕΒΟΥ", Παπαστράτου 68 Β.Το Γραφείο Τύπου
διαβαστε περισσοτερα

Δράσεις καθαρισμού στη Τ .Κ . Μπαμπίνης

Δράσεις καθαρισμού σήμερα στην Τ.Κ. Μπαμπίνης στον αύλειο χώρο τού Δημοτικού Σχολείου και του Αγίου Νικολάου από συνεργείο της Δ/Ε Φυτειών.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................