Δέκα τρία χρόνια παρουσίας του ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS στον διαδικτυακό αέρα.

Ήταν πριν δέκα τρία χρόνια, Σάββατο 5 Μαρτίου 2011, που το ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS έκανε την πρώτη του ανάρτηση (δείτε την εδώ). Σκοπός της δημιουργίας του Blog, ήταν και είναι, η προβολή και ανάδειξη, των πολλών θετικών που συμβαίνουν σε αυτό τον τόπο, αλλά και των αρνητικών και των προβλημάτων. Επιτέλους κάποια θέματα να συζητηθούν, να αναδειχτούν, να ακουστούν προτάσεις, να φανούν οι διαφορετικές απόψεις, να καταγράψουμε επιτέλους και τη γνώμη των νέων ανθρώπων αυτού του τόπου. Επίσης σκοπός ήταν και είναι η ενημέρωση για τα κοινά, τα αθλητικά και τα πολιτιστικά δρώμενα αλλά και η παρουσίαση θεμάτων γενικού ενδιαφέροντος, όπως και η προβολή του τόπου.
διαβαστε περισσοτερα

Διαδικτυακό σεμινάριο για την απόκτηση επαγγελματικής ικανότητας μεταφορέα ζώντων ζώων στις 27-28-29 Μαρτίου

Διαδικτυακό σεμινάριο για την απόκτηση επαγγελματικής ικανότητας μεταφορέα ζώντων ζώων στις  27-28-29 Μαρτίου 
Η Διεύθυνση Κτηνιατρικής Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ανακοινώνει  ότι από τις 27 έως και τις 29 Μαρτίου 2024 θα πραγματοποιηθεί εκπαιδευτικό σεμινάριο για την απόκτηση επαγγελματικής ικανότητας μεταφορέα ζώντων (βοοειδή, αιγοπρόβατα, χοίροι, ιπποειδή, κόνικλοι και πουλερικά) από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Δυνατότητα συμμετοχής έχουν οι κάτοχοι διπλώματος οδήγησης κατηγορίας Γ και άνω σε ισχύ.
διαβαστε περισσοτερα

ΚΚΕ_Συγκέντρωση ''Καμία στρατιωτική αποστολή εκτός συνόρων!''

Τομεακή ΟργάνωσηΑιτωλοακαρνανίαςΙ. Σταΐκου 2 ,30100  ΑΓΡΙΝΙΟ,τηλ. :2641057875, Fax:2641026654,e-mail : kke_ne_aitnias@yahoo.gr



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΣυγκέντρωση με σύνθημα «Καμία στρατιωτική αποστολή εκτός συνόρων! Να σταματήσει η συμμετοχή της χώρας στους πολέμους των ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - ΕΕ. Η ελπίδα στην πάλη του λαού!», διοργανώνουν την Τρίτη 12 Μάρτη, στις 7το απόγευμα, οι Οργανώσεις Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου.Θα μιλήσει ο Νίκος Παπαναστάσης, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ.
διαβαστε περισσοτερα

Η Αμαλία Βούλγαρη για την παγκόσμια ημέρα Γυναίκας

Η Αμαλία Βούλγαρη για την παγκόσμια ημέρα ΓυναίκαςΜε αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας για τα δικαιώματα της Γυναίκας η Εντεταλμένη περιφερειακή σύμβουλος, υπεύθυνη για θέματα ισότητας, άρσης των κοινωνικών ανισοτήτων και των φυλετικών διακρίσεων Αμαλία Βούλγαρη,  έκανε την ακόλουθη δήλωση:
διαβαστε περισσοτερα

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η επιστημονική διημερίδα που έγινε 1-2/3/2024, με τίτλο: «Υδατοκαλλιέργειες στις ελληνικές ακτές: Κατάληψη χωρίς όρια;».

Ημερομηνία 5 Μαρτίου 2024Πανελλήνιο Δίκτυογια την Προστασία του ΘαλάσσιουΠεριβάλλοντος από τις Υδατοκαλλιέργειες
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την Παρασκευή 1/3 και το Σάββατο 2/3/2024 πραγματοποιήθηκε η διημερίδα για τις υδατοκαλλιέργειες, με εξαιρετική επιτυχία από άποψη συμμετοχής και ποιότητας.
διαβαστε περισσοτερα

Μίλτος Ζαμπάρας: Ζωτικής σημασίας η αξιοποίηση των χώρων του παλαιού νοσοκομείου Αγρινίου(βίντεο)

Μίλτος Ζαμπάρας:  Ζωτικής σημασίας η αξιοποίηση των χώρων του παλαιού νοσοκομείου ΑγρινίουΣυζητήθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής η Επίκαιρη Ερώτηση του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Μίλτου Ζαμπάρα, προς τον Υπουργό Υγείας  με θέμα την άμεση ανάγκη χρηματοδότησης των έργων για το παλιό Νοσοκομείο Αγρινίου.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................