Δράσεις ευαισθητοποίησης από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Στο πλαίσιο των δράσεων ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης των πολιτών, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας έχει δημιουργήσει και προβάλει τρία ενημερωτικά μηνύματα με θέματα:
Τις οδηγίες προστασίας για ταξίδια του Χειμώνα.Συμβουλές για ασφαλή θέρμανση.Ενημέρωση για την λειτουργία του Ευρωπαϊκού Αριθμού Έκτακτης ανάγκης 112.Σε αυτή την προσπάθεια συμβάλλει και ο Δήμος Ξηρομέρου, αναρτώντας τα τρία σχετικά μηνύματα στην ιστοσελίδα του και κοινοποιώντας τα στα τοπικά ΜΜΕ. Γιατί η ασφάλεια της ζωής και της περιουσίας των πολιτών, πρέπει να είναι πρώτιστο μέλημα για κάθε ευνομούμενη Πολιτεία που σέβεται τους πολίτες της.
διαβαστε περισσοτερα
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ:Πρόσκληση για συνεδρίαση της Επιτροπής Διαβούλευσης την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου.

ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ:Πρόσκληση για συνεδρίαση της Επιτροπής Διαβούλευσης την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου.

Αστακός, 17.1.2020 Αριθ. πρωτ.: 291 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ  ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ  ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ Τηλ.: 2646360500  Fax:2646042531  Προς: Τα μέλη της Επιτροπής Διαβούλευσης (ως Πίνακα Αποδεκτών) Σας καλούμε σε δημόσια ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση, που θα γίνει την 29η Ιανουαρίου 2020, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00 μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Δημοτικό Κατάστημα Αστακού), σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 76 παρ. 3 του Ν. 3852/2010, προκειμένου να συζητηθεί και να ληφθεί απόφαση στο κάτωθι θέμα: ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ & ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΟΙΚ.ΕΤΟΥΣ 2020. Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας, σύμφωνα με τον κανονισμό λειτουργίας της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης, η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη ημέρα και συγκεκριμένα την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου και ώρα 18:00 μ.μ., στον ίδιο χώρο και με το ίδιο θέμα ημερήσιας διάταξης. Ο Πρόεδρος της Ε.Δ. ΚΑΤΣΑΟΥΝΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ Στην συνεδρίαση …
διαβαστε περισσοτερα

Άγιος Αθανάσιος Καραισκάκη Ξηρομέρου(video MAKEART)

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................