Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μπαμπίνης δημιουργεί δυναμική ''Ομάδα Γυναικών''

Κάλεσμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Μπαμπίνης στις Γυναίκες μέλη του και όχι μόνο για την ίδρυση ''Δημιουργικής ομάδαςΓυναικών '' μέσα από το Σύλλογο που θα έχει σαν σκοπό να παρουσιάζουν  τις δημιουργίες τους  καθώς  την ανάδειξη και την αξιοποίηση της παρουσίας, του ρόλου και του έργου των γυναικών της Μπαμπίνης, τόσο στην τοπική, όσο και στην ευρύτερη κοινωνία της Αιτ/νιας.

Πληρ: Παύλος Μπαρμπαρούσης τηλ. 698 034 0203
διαβαστε περισσοτερα

Προστατέψετε τα δέντρα

Το μικρό δασύλλιο που βλέπετε στη foto έγινε με κόπο και μεράκι από εθελοντές Μπαμπινιώτες με πρωτοβουλία του Πολιτιστικού μας Συλλόγου ,καταστράφηκε από την μεγάλες πυρκαγιές τον Αύγουστο του 2007 και του 2011 αλλά μετά από προσπάθειες συγχωριανών μας ξαναζωντάνεψε και έγινε μια μικρή όαση στην είσοδο του χωριού μας που ο καθένας μας θα μπορεί να απολαμβάνει. Ο Σύλλογός μας το καλοκαίρι  προτίθεται να τοθετήση στο χώρο αυτό παγκάκια ώστε ο επισκέπτηςνα απολαμβάνει το δροσερό αεράκι της λαγκάδας και να ξεκουράζετε.

Τα δέντρα ρίχνουν τη δροσερή σκιά τους στους ανθρώπους, στα ζώα και τα κτήρια. Συμβάλλουν στη μείωση των αερίων του θερμοκηπίου και ομορφαίνουν το χώρο μας








Όλοι μας μπορούμε με μικρές, καθημερινές πράξεις να προστατεύσουμε τα δέντρα και τα δάση.

foto: Δ.Κατερινόπουλος

διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................