Η Ξηρομερίτισα (Φυτείες)Γεωργία Μακρυπίδη υποψήφια δημοτική σύμβουλος Καισαριανής με το ψηφοδέλτιο ''ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ -ΜΠΕΤΙΝΑ ΓΡΑΦΙΔΟΥ''

Μακρυπίδη Γεωργία.Γεννήθηκε το 1989 στην Αιτωλοακαρνανία, στις Φυτείες Ξηρομέρου. Σπούδασε Νοσηλευτική και εργάζεται ως νοσηλεύτρια από το 2010. Έχει συνεργαστεί με μεγάλους ιατρικούς ομίλους.
διαβαστε περισσοτερα

Η πάγια προκαταβολή προς τους Προέδρους των Κοινοτήτων για 4η συνεχή χρονιά, σε αντίθεση με την προηγούμενη δημοτική αρχή, που δεν την έδωσε ποτέ τα 5 χρόνια της.

ΠΗΓΗ: mytikaspress.Με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ξηρομέρου, που έγινε 8 Αυγούστου 2023, ορίστηκαν ονομαστικά οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων, ως υπόλογοι για την διαχείριση της πάγιας προκαταβολής. Αφορά χρήματα που δόθηκαν και το έτος 2023, για 4η συνεχή χρονιά από την δημοτική αρχή Τριανταφυλλάκη, προς αντιμετώπιση έκτακτων μικρών προβλημάτων, για να πληρώνεται οποιαδήποτε δαπάνη σχετίζεται με τις αρμοδιότητες που απονέμει ο νόμος στις Κοινότητες ή μεταβιβάζει σε αυτές το Δημοτικό Συμβούλιο.
διαβαστε περισσοτερα

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ: Επενδύσαμε σε υποδομές ψηφιακής μετάβασης

Ψηφιακές Υποδομές-Εγκαταστήσαμε σύστημα τηλεμετρίας με on line σύνδεση με δεξαμενές υδροδότησης -Εγκαταστήσαμε από τους πρώτους Δήμους της χώρας το ηλεκτρονικό σύστημα ΙΡΙΔΑ -Εγκαταστήσαμε σύστημα εντοπισμού GPS στον στόλο του Δήμου
διαβαστε περισσοτερα

ΑΝΑΒΟΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ Απολογισμός τουριστικής καμπάνιας "OLYMPIAN LAND"

Η εκδήλωση απολογισμού της τουριστικής καμπάνιας OLYMPIAN LAND που επρόκειτο να λάβει χώρα την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου στο Θεατράκι Μαρίνας Πατρών στις 19:30 αναβάλλεται.Η νέα ημερομηνία θα ανακοινωθεί σε επόμενο χρόνο.
διαβαστε περισσοτερα

Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα γίνεται δεκτός από τους πολίτες ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Κώστας Καρπέτα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ12/9/20223
Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα γίνεται δεκτός από τους πολίτες ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Κώστας Καρπέτας. Ο επικεφαλής της παράταξης «Μαζί Αλλάζουμε – Δυτική Ελλάδα», συνοδευόμενος από υποψηφίους του συνδυασμού, περιόδευσε στα Ψηλαλώνια και την πλατεία Βουδ το πρωί της Δευτέρας 11 Σεπτεμβρίου και στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Πράτσικα, το πρωί της Τρίτης 12 Σεπτεμβρίου.
διαβαστε περισσοτερα

ΝΙΚΟΣ ΖΩΓΑΣ-Αλήθειες και ψέμματα...

Αγαπητοί Συνδημότες, για άλλη μια φορά παίζουν με την νοημοσύνη σας και σας κοροϊδεύουν όπως κάνουν επί 4 χρόνια τώρα το ίδιο, με επικοινωνιακά παιχνίδια και δήθεν πληροφορίες βαφτίζοντας το ψάρι κρέας.
διαβαστε περισσοτερα
Πρόσκληση - γνωστοποίηση, δημόσιου πλειοδοτικού διαγωνισμού με σφραγισμένες προσφορές, για την εκμίσθωση του κυλικείου Γυμνασίου και Λυκείου Φυτειών.

Πρόσκληση - γνωστοποίηση, δημόσιου πλειοδοτικού διαγωνισμού με σφραγισμένες προσφορές, για την εκμίσθωση του κυλικείου Γυμνασίου και Λυκείου Φυτειών.

https://www.dimosxiromerou.gr Ημερομηνία 12/9/2023  ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Β/ΒΑΘΜΙΑΣ ΔΙΑΚHΡYΞΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΛΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΤΟΥ ΚΥΛΙΚΕΙΟΥ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΟΥ ΦΥΤΕΙΩΝ Η Σχολική Επιτροπή Β/βάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ξηρομέρου, προκηρύσσει Δημόσιο Πλειοδοτικό Διαγωνισμό, με σφραγισμένες προσφορές για την Εκμίσθωση του κυλικείου του Γυμνασίου και Λυκείου Φυτειών.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................