Αθλητική εκδήλωση στον Αστακό με την τιμητική παρουσία του Παναγιώτη Φασούλα

Ο Σύλλογος Απανταχού Αστακιωτών  σας προσκαλεί να παρευρεθείτε και να τιμήσετε την μεγάλη εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο .Δ.Α.Κ. Αστακού την 9η Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 18.00 με επίσημο προσκεκλημένο τον πρ. διεθνή αθλητή της θρυλικής Ελληνικής ομάδας μπάσκετ , πρωταθλήτριας Ευρώπης το 1987 Παναγιώτη Φασούλα

διαβαστε περισσοτερα

ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ: Ανάμεσα στα Άγρια Βουνά και την Κορυφή της Γνώσης | Η Ζωή του Καθηγητή Εμμανουήλ(βίντεο)

Ο κύριος Νικόλαος Εμμανουήλ είναι ένα πραγματικό παράδειγμα αφοσίωσης στην επιστήμη και τη φύση, και η συνέντευξή μας μας ανοίγει ένα παράθυρο στην πορεία της ζωής του. Γεννημένος και μεγαλωμένος στο Αγρίνιο, ήδη από μικρή ηλικία ανέπτυξε μια σφοδρή αγάπη για τη φύση και τα έντομα. Οι εκδρομές και η ορειβασία ήταν επίσης μέρος της ζωής του, δίνοντάς του την ευκαιρία να εξερευνήσει την πλούσια ελληνική φύση.
διαβαστε περισσοτερα

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΑΡΝΑΚΑ: Εθελοντική αιμοδοσία Κυριακη 10-09-2023

Αιμοδοσία μια πράξη αγάπης.
Ο Σύλλογος μας από το 2017 έως και σήμερα, σύμφωνα με τα στοιχεία από το Εθνικό Μητρώο Αιμοδοτών, έχει καλύψει 96 συνανθρώπους μας με 150 φιάλες αίμα.
Οι ανάγκες καθημερινά είναι τεράστιες.
Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Σύλλογος Βάρνακα
διαβαστε περισσοτερα

Οφειλόμενες απαντήσεις σε όσους ψεύδονται ασυστόλως.

ΑΠΟ.https://mytikaspress.blogspot.com
Εκ της Διευθύνσεως του Blog.
Ο συνδυασμός ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ, έβγαλε ένα δελτίο τύπου όπου αναφέρεται συγκεκριμένα ότι: Στο τοπικό BLOG ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS δημοσιεύθηκε σήμερα, ψευδώς, ότι ο Συνδυασμός μας ‘’ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ’’ δεν εξέδωσε τα απαιτούμενα παράβολα για την συμμετοχή του στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές του Οκτωβρίου 2023.
Απαντάμε πολύ συγκεκριμένα, πράγματα αυταπόδεικτα:
διαβαστε περισσοτερα

O Συνδυασμός "ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ-ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ’’ εξέδωσε τα απαιτούμενα για την συμμετοχή του στις Δημοτικές Εκλογές του Οκτωβρίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Στο τοπικό BLOG ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS δημοσιεύθηκε σήμερα, ψευδώς , ότι ο Συνδυασμός μας ‘’ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ-ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ’’ δεν εξέδωσε τα απαιτούμενα παράβολα για την συμμετοχή του στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές του Οκτωβρίου 2023.
διαβαστε περισσοτερα

ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ : Άρτος και θεάματα, αλλά ...το μέλλον ζοφερό !Γράφει-Σχολιάζει-Αποκαλύπτει Ο ΘΩΜΑΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ

Η Δημοτική Αρχή Ξηρομέρου- είναι τοις πάσι γνωστό -ότι είναι επιρρεπής  σε θέματα αυτοπροβολής και θεαμάτων και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό που να δημιουργεί έντονο προβληματισμό και ανησυχία στους κατοίκους της περιοχής.
διαβαστε περισσοτερα

Μέσω του ΕΣΠΑ 2021-2027 εξασφαλίζεται η συνέχιση λειτουργίας τριών ακόμα Κέντρων Κοινότητας σε αντίστοιχους Δήμους της Δυτικής Ελλάδας

Μέσω του ΕΣΠΑ 2021-2027 εξασφαλίζεται η συνέχιση λειτουργίας τριών ακόμα Κέντρων Κοινότητας σε αντίστοιχους Δήμους της Δυτικής Ελλάδας
Τρία ακόμα Κέντρα Κοινότητας της Δυτικής Ελλάδας εξασφαλίζουν τη λειτουργία τους, καθώς ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης προχώρησε σε νέα  ένταξη στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος  Δυτική Ελλάδα 2021-2027.
διαβαστε περισσοτερα

Επικαιροποίηση του έκτακτου δελτίου Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων

Επικαιροποίηση του έκτακτου δελτίου Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων
Το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων που εκδόθηκε από την ΕΜΥ στις 03-09-2023 επικαιροποιείται σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία και στο σύστημα που θα μας επηρεάσει έως και την Τετάρτη 6-9-2023 έχει δοθεί η ονομασία Daniel.
διαβαστε περισσοτερα

Χρήστος Σαλτογιάννης: Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος-Σύντομο βιογραφικό/πληροφορίες

Χρήστος Σαλτογιάννης: Σύντομο βιογραφικό/πληροφορίες
Φίλες & φίλοι,Στο πλαίσιο της υποψηφιότητας μου, σας παραθέτω μερικά στοιχεία σε ότι αφορά την κοινωνική και επαγγελματική μου πορεία.
διαβαστε περισσοτερα
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ-Εφιστούμε προσοχή προς τους πολίτες του Ξηρομέρου για τα ακραία καιρικά φαινόμενα που αναμένονται.

ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ-Εφιστούμε προσοχή προς τους πολίτες του Ξηρομέρου για τα ακραία καιρικά φαινόμενα που αναμένονται.

https://www.dimosxiromerou.gr/nea
Αστακός 04.9.2023 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Ξηρομέρου, συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα αυτοπροστασίας από τους κινδύνους που προέρχονται από την επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός σήμερα Δευτέρα 4/9, κυρίως την Τρίτη 5/9 αλλά και την Τετάρτη 6/9, με κύρια χαρακτηριστικά τα μεγάλα ύψη βροχής, τους κατά τόπους θυελλώδεις ανέμους, καθώς και τοπικά τις μεγάλες ραγδαιότητες και τη μεγάλη συχνότητα κεραυνών, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών που εκδόθηκε.
διαβαστε περισσοτερα

ΣΧΟΛΕΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ: ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ.

Αν έχεις χάσει την ευκαιρία να αποκτήσεις απολυτήριο Γυμνασίου ακόμη κι αν δεν έχεις τελειώσει καν το Δημοτικό... έχεις μια δεύτερη ευκαιρία τώρα!
διαβαστε περισσοτερα

ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

Υποψήφιος ΔήμαρχοςΚΟΜΠΛΙΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣΟι υποψήφιοι που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης δεν χρειάζεται να συστηθούν. Είναι γνωστοί για την αγωνιστική τους δράση, είναι δοκιμασμένοι αγωνιστές του εργατικού λαϊκού κινήματος. Οι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο Ξηρομέρου δεν έγιναν ποτέ χειροκροτητές της αντιλαϊκής πολιτικής μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο. Τέτοιους εκλεγμένους έχει ανάγκη ο λαός της περιοχής μας. Γι’ αυτό τώρα είναι ώρα αποφασιστικής ενίσχυσης της Λαϊκής Συσπείρωσης, της μόνης ρεαλιστικής επιλογής απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική που υιοθετείται και στο Δήμο Ξηρομέρου διαχρονικά από όλες τις δημοτικές αρχές.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................