Ο Δήμος Ξηρομέρου συμμετέχει με πλήθος άλλων Δήμων ,Φορέων και το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο στο Δίκτυο Πόλεων Βιώσιμη Πόλη.

ΠΗΓΗ: Σελίδα facebook Δημάρχου Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη
Ο Δήμος Ξηρομέρου συμμετέχει με πλήθος άλλων Δήμων ,Φορέων και το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο στο Δίκτυο Πόλεων Βιώσιμη Πόλη.Το Δίκτυο εστιάζει στους τομείς της Βιώσιμης Ανάπτυξης, της Αειφορίας, της Προστασίας του Περιβάλλοντος, της Κυκλικής Οικονομίας και της Έξυπνης Διαχείρισης Ενέργειας.
διαβαστε περισσοτερα

Κυριακή 31-03-2024 Εθελοντική αιμοδοσία του Πολιτιστικού Περιβαλλοντικού Συλλόγου Βάρνακα

Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Σύλλογος Βάρνακα
διαβαστε περισσοτερα

Τζαμάλα στις Πάδες Κόνιτσας .Ο εκ Μπαμπίνης μητρός ( Ευφροσύνη Β.Χρυσικού) Βαγγέλης Τσώλης στο βιολί με την παρέα του. video

ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ: Τζαμάλα στις Πάδες Κόνιτσας στο Ζαγόρι στο δρόμο για τη Σαμαρίνα ...ο εκ Μπαμπίνης μητρός ( Ευφροσύνη Β.Χρυσικού) Βαγγέλης Τσόλης στο βιολί με την παρέα του.

διαβαστε περισσοτερα

Διαγωνισμό ζωγραφικής διοργανώνει ο Πολιτιστικός & Μορφωτικός Σύλλογος Φυτειών ''Ακαρνανικό Φως''

Προκήρυξη διαγωνισμού ζωγραφικής του συλλόγου μας
Ο Σύλλογος μας διοργανώνει διαγωνισμό ζωγραφικής για ηλικίες από 5-105 ετών.

Θέμα του διαγωνισμού θα είναι : " Οι Φυτείες , ο τόπος μου".

Θα θέλαμε να αποτυπώσετε με τη φαντασία σας και τα χρώματά σας τις ομορφιές του χωριού μας και ο,τι σας εντυπωσιάζει από αυτό .

Υλικά που θα χρησιμοποιήσετε:
διαβαστε περισσοτερα

Διάσκεψη Ευρωπαϊκών Περιφερειών 21 & 22 Μαρτίου στην Πάτρα διοργανώνει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος –Παρούσα η Ευρωπαία Επίτροπος Elisa Ferreira

Διάσκεψη  Ευρωπαϊκών Περιφερειών  21 & 22 Μαρτίου στην Πάτρα διοργανώνει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος –Παρούσα η Ευρωπαία Επίτροπος Elisa FerreiraΜέλη από  Περιφέρειες της Ευρώπης, στελέχη της CPMR, εκπρόσωποι δημόσιων αρχών όπως και πολιτικά πρόσωπα υψηλού επιπέδου θα βρεθούν το επόμενο διήμερο στην Πάτρα, στο χώρο της Achaia Clauss. Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος διοργανώνει την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024 το Σεμινάριο  της CPMR με θέμα «Αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης (ευπροσβλητότητας) στις παράκτιες περιοχές μέσω της ενίσχυσης καινοτόμων λύσεων για την προσαρμογή και την αύξηση της ανθεκτικότητας» ενώ την Παρασκευή 22 Μαρτίου έχει προγραμματιστεί κλειστή σύσκεψη του Πολιτικού Γραφείου της CPMR με τη συμμετοχή της Ευρωπαίας Επιτρόπου, Elisa Ferreira.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................