Ο Σύλλογος Αγραφιωτών -Σαρακατσαναίων Ν.Αιτ/νιας στη λιτάνευση της εικόνας του Αγίου Χριστοφόρου στο Αγρίνιο(ΦΩΤΟ)

Ο Σύλλογος Αγραφιωτών -Σαρακατσαναίων Ν.Αιτ/νιας συμμετείχε στις εορταστικές εκδηλώσεις του Αγίου Χριστοφόρου (πολιούχο του Αγρινίου ) φωτο από τη  λιτάνευση της εικόνας του Αγίου.

διαβαστε περισσοτερα

Μπαμπινιώτης: «Το σχολείο είναι άχρηστο. Τα παιδιά το τελειώνουν και δεν θυμούνται τίποτα»

Γεννήθηκα το 1939 στην πλατεία Κουμουνδούρου, το πιο σκληρό κέντρο της Αθήνας ανάμεσα στο Μεταξουργείο, το Θησείο και του Ψυρρή.


 Μια αξιοπρεπής και μικροαστική συνοικία στην οποία ζούσαν νοικοκυραίοι και εργαζόμενοι. Μια μετεμφυλιακή κοινωνία όπου όλοι προσπαθούσαμε για το καλύτερο. Απουσιάζει η ζώνη πολιτισμού από την εκπαίδευση.

διαβαστε περισσοτερα

Ο Σύλλογος Αγραφιωτών Σαρακατσαναίων Αιτωλοακαρνανίας συμμετείχε στις εορταστικές εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Δήμος Αγράφων στην έδρα του, στο Κερασοχώρι Ευρυτανίας

Την Πέμπτη 10 Μαΐου 2018 συμπληρώνοντας 197 χρόνια από την κήρυξη της επανάστασης του 1821 από τον Κερασοβίτη οπλαρχηγό ΚΩΣΤΑ ΒΕΛΗ στις 10 Μάη στο Κεράσοβο. Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Αγράφων, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κερασοβιτών «Το Καραούλι», την χορωδία "Αγία Σκέπη" με την μουσικοδιδάσκαλο Χρυσούλα Τασολάμπρου και την χοροδιδάσκαλο του συλλόγου μας Aργυρό Nικολοπούλου.

διαβαστε περισσοτερα

Ο Λαογραφικός Πολιτιστικός όμιλος Αγρινίου ''ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ''στη Λιτάνευση της εικόνας του Αγίου Χριστοφόρου

Όπως κάθε χρόνο, ανήμερα της εορτής του Αγίου Χριστοφόρου (πολιούχου του Αγρινίου), οι κεντρικοί δρόμοι της πόλης μας γέμισαν ομορφιά! Ευχαριστώ τις ομάδες μου που τίμησαν τη μέρα με απόλυτο σεβασμό και συνέπεια. Να είμαστε όλοι καλά! Και του χρόνου.

ΑΓΡΙΝΙΟ, 9 Μάη 2018.
Τασούλα Γεωργιάδου
διαβαστε περισσοτερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΙΔΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Ν.Π.Δ.Δ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΤΗΝ 15.05.2018

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ


Καλεί σε Ειδική Δημόσια Συνεδρίαση, την Δέκατη Πέμπτη (15η)του Μηνός Μαΐου του έτους 2018 ημέραΤρίτη και ώρα 14.00στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΠΔΔ ‘Πολιτισμός, Περιβάλλον και Αθλητισμός, Παιδεία και Κοινωνική Πρόνοια στο Δήμο Ξηρομέρου’ (Δημοτικό Κατάστημα Αστακού), σύμφωνα με το άρθρο 163 παρ.4 Κ.Δ.Κ. του Ν. 3463/2006, για λήψη Απόφασης στο κάτωθι θέμα :
διαβαστε περισσοτερα

Επιφυλακτική η ΚΕΟΣΟΕ για τον ΕΦΚ στο τσίπουρο

Εσφαλμένη η λογική του συμψηφισμού του Ε.Φ.Κ. στο κρασί με αυτόν των αποσταγμάτων αμπελοοινικής προέλευσης.   Επιφυλάξεις και προβληματισμό διατυπώνει σε ανακοίνωσή της η Κεντρική Συνεταιριστική Ένωση Αμπελοοινικών Προϊόντων (ΚΕΟΣΟΕ) σχετικά με τις δηλώσεις του υπουργού Α.Α.&Τρ Ε. Αποστόλου για αύξηση του Ε.Φ.Κ. στο τσίπουρο από 0,59 ευρώ/kg που είναι σήμερα στα 6 ευρώ, ως αντιστάθμισμα της πολυεξαγγελθείσας κατάργησης του Ε.Φ.Κ. στο κρασί, γεγονός που υπονοεί την αύξηση του Ε.Φ.Κ. στο προϊόν που παράγουν οι διήμεροι μικροί παραγωγοί.
διαβαστε περισσοτερα

Το ΚΚΕ κατέθεσε ΑΝΑΦΟΡΑ το κείμενο του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Αμφιλοχίας με το οποίο ζητείται η αύξηση του προϋπολογισμού που αντιστοιχεί στην περιοχή τους για την ένταξη παραγωγών στο πρόγραμμα της βιολογικής κτηνοτροφίας

ΑΓΡΟΤΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ Στις 27 & 28/4/2018 ανακοινώθηκε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ότι ολοκληρώθηκε η αρχική αξιολόγηση των αιτήσεων για ένταξη στο Μέτρο 11 του ΠΑΑ 2014-2020 "Βιολογικές Καλλιέργειες" σύμφωνα με την υπ' αριθμ, 539/27369/20-02-2018 πρόσκληση, υποβολής αιτήσεων στήριξης, όπως ισχύει.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................