Ο ήχος της παράδοσης: Τα κλαρίνα και οι παραδοσιακοί χοροί που ξεσηκώνουν το πανηγύρι του Κρέντη(Βίντεο)

Στις 5 Ιουνίου 2023, στο χωριό Κρέντης Ευρυτανίας, πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο πανηγύρι στο ξωκλήσι της Αγίας Τριάδας, που γιόρταζε.
διαβαστε περισσοτερα

Συλλυπητήρια του Συλλόγου Αστακιωτών για την εκδημία της Ειρήνης Μαρίνου

Με θλίψη το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Αστακιωτών , πληροφορήθηκε τον  θάνατο της Ειρήνης Μαρίνου , μητέρας του μέλους του  Δ..Σ  του Συλλόγου μας Αγαθής Μαρίνου
Το Διοικητικό Συμβούλιο  αισθάνεται την ανάγκη να  εκφράσει τα βαθύτατα συλλυπητήρια του στην οικογένεια της εκλιπόντος.
Ευχόμαστε ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του, δύναμη και  παρηγοριά στους οικείους.
διαβαστε περισσοτερα

Ημερίδες ψυχικής ενδυνάμωσης και συμβουλευτικής για ωφελούμενους ΤΕΒΑ, στο Δήμο Αμφιλοχίας

Σε συνέχεια των ημερίδων ψυχικής ενδυνάμωσης και συμβουλευτικής, που πραγματοποιήθηκαν στο Δήμο Ναυπακτίας, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και η Κ.Σ. της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, συνεχίζουν τη διεξαγωγή των ημερίδων για ωφελούμενους ΤΕΒΑ, με τη διεξαγωγή των επόμενων δύο ημερίδων στο Δήμο Αμφιλοχίας, στο πλαίσιο υλοποίησης των Συνοδευτικών Μέτρων του ΕΠ ΕΒΥΣ Ι του ΤΕΒΑ 2015-2016. Απώτερος σκοπός, η ενίσχυση της ψυχικής ανθεκτικότητας  των ωφελούμενων ΤΕΒΑ, με προτάσεις ορθής διαχείρισης δυσλειτουργικών σκέψεων και συναισθημάτων, καθώς και παροχής συμβουλών εργασιακής απασχόλησης, προς την εξασφάλιση μιας καλύτερης ποιότητας ζωής και άμβλυνσης των αισθημάτων κατωτερότητας και κοινωνικού αποκλεισμού.
διαβαστε περισσοτερα

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Γεώργιου Βασίλα, με το συνδυασμό του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη.

Πηγή:  Facebook.Γεώργιος Βασίλας

Μετά από τη συνάντηση που είχα σήμερα με τον Δήμαρχο Γιάννη Τριανταφυλλάκη, έγινε εποικοδομητική συζήτηση και κατόπιν ωρίμου σκέψεως, δέχτηκα την προτασή του να είμαι υποψήφιος στη Δημοτική Κοινότητα Αστακού για το καλό αυτού του τόπου που αγαπάμε, ζούμε και αναπνέουμε να τον πάμε παραπέρα όλοι μας με πολύ σκληρή δουλειά.
διαβαστε περισσοτερα

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΕΛΑΡΓΩΝ ΣΤΗ ΜΠΑΜΠΙΝΗ (ΦΩΤΟ)

Όμορφες εικόνες από την οικογένεια πελαργών κατέγραψε ο φακός του Μπαμπίνη ΙΝ στο χωριό μας . Οι πελαργοί που ήρθαν στα μέσα του Μάρτη φαίνεται ότι η οικογένεια μεγάλωσε.
διαβαστε περισσοτερα

Δράσεις του ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΙΤΩΝ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ "Ο ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ" για το περιβάλλον

Έκπληκτοι μείναμε με τις περιβαλλοντικές γνώσεις των μικρών παιδιών του δημοτικού σχολείου Χρυσοβίτσας ,την ευαισθησία και την αγάπη για τη φύση. Κουβεντιάσαμε για τα προβλήματα και την προστασία του περιβάλλοντος, παρακολουθήσαμε εκπαιδευτικό βίντεο και στην συνέχεια πραγματοποιήσαμε δεντροφύτευση στο προαύλιο του σχολείου.
διαβαστε περισσοτερα

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Ευτυχίας Πανάγου με το συνδυασμό του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη

Αγαπητοί συμπολίτες, Με ιδιαίτερη χαρά αποδέχτηκα την πρόταση του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη να συμμετέχω πρώτη φορά ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου.
διαβαστε περισσοτερα

Στη Ναύπακτο το 24ο Εθνικό Συνέδριο AHEPA Hellas ( 9-10 Ιουνίου 2023)

Στη Ναύπακτο θα χτυπάει η καρδιά της AHEPA Hellas το διήμερο 9-10 Ιουνίου, καθώς έχει προγραμματιστεί το 24ο πανελλαδικό συνέδριο της οργάνωσης. Το τμήμα της Ναυπάκτου «AHEPA Lepanto 1571» ως  οικοδεσπότης θα υποδεχτεί τους συνέδρους/μέλη AHEPA από όλη την Ελλαδική επικράτεια, φιλοδοξώντας να προβάλλει την πόλη αλλά και την σημαντική  ιστορία της.
διαβαστε περισσοτερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΑΠΛΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΙΓΙΑΛΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ.

https://www.dimosxiromerou.grΑστακός 6/6/2023ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
Ταχ. Δ/νση: Αστακός Αιτ/νίας
Πληρ. Λαινά Παρασκευή
T.K. 300 06
Τηλ.: 2646360537
e-mail: info@dimosxiromerou.grΠΡΟΣ: Κάθε ενδιαφερόμενο
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ.
Την 20η Ιουνίου 2023 ημέρα Τρίτη και ώρα 12:00 μ.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα του Αστακού θα διεξαχθεί πλειοδοτική, φανερή και προφορική δημοπρασία για την παραχώρηση του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού και κοινόχρηστης παραλίας (Μύτικας - Δήμος Ξηρομέρου). Όλες τις λεπτομέρειες του δημόσιου πλειοδοτικού ηλεκτρονικού διαγωνισμού, θα τις βρείτε στα παρακάτω επισυναπτόμενα έγγραφα. ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΚΑΝΤΙΝΕΣ ΜΥΤΙΚΑ 2023 6ΨΗ0ΩΚΖ-Ψ67.pdf145 kB
διαβαστε περισσοτερα

40ΗΜΕΡΟ μνημόσυνο για τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ (Πάνο)Θ.ΗΓΟΥΜΕΝΟ

Με τη συμπλήρωση  40ημερών από το θάνατο του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ (ΠΑΝΟ)ΗΓΟΥΜΕΝΟΥ θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέησητην Κυριακή 11 Ιουνίου 2023Το μνημόσυνο θα τελεστεί μετά το πέρας της  Θείας Λειτουργίας, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Μπαμπίνη Ξηρομέρου.
Η οικογένεια καλεί όσους επιθυμούν να τιμήσουν τη μνήμη του
διαβαστε περισσοτερα

Επίσκεψη Νικήτα Κακλαμάνη σήμερα Τρίτη 6 Ιουνίου στον Αστακό

διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................