Περπάτημα στην Τουρλίδα -τον αρχαιότερο δρόμο της Αιτωλοακαρνανίας- κάτω από το φως της πανσελήνου

Ένα ξεχωριστό περίπατο σε έναν δρόμο που σε λίγο καιρό θα αποτελεί πόλο έλξης για χιλιάδες τουρίστες και θα είναι ένας από τους πλέον δημοφιλείς προορισμούς, έκαναν εκατοντάδες Αιτωλοακαρνάνες μαζί με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολο Κατσιφάρα. Το περπάτημα στην Τουρλίδα -τον αρχαιότερο δρόμο της Αιτωλοακαρνανίας- κάτω από το φως της πανσελήνου ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία για όλους. Άλλοι με ποδήλατα, άλλοι με τα πόδια διένυσαν την απόσταση από την Αγία Τριάδα στην Τουρλίδα.
διαβαστε περισσοτερα

Γιορτάζει η ιστορική μονή Παναγίας Ρόμβης ( foto Διονύσης Πετρόπουλος)

Η ιστορική μονή Παναγίας Ρόμβης ή Ρόμπου βρίσκεται βόρεια από το χωριό Βάτος, στην πλαγιά ανατολικά του Λιβαδιού, είναι αφιερωμένη στη Γέννηση της Θεοτόκου και πανηγυρίζει στις 8 Σεπτεμβρίου. (περισσότερα εδώ)










διαβαστε περισσοτερα

Συνέντευξη του Χρήστο Μπόνη στην εφημερίδα η ορθόδοξη αλήθεια

Συνέντευξη εφ όλης της ύλης του συμπατριώτη μας φωτορεπόρτερ Χρήστο Μπόνη στην εφημερίδα η ορθόδοξη αλήθεια και στο Μάκη Αδαμόπουλο
Διαβάστε τη
διαβαστε περισσοτερα

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΥΤΕΙΩΝ ''ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟ ΦΩΣ'' ΕΝΑΡΞΗ ΧΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Γίνε κι εσύ μέλος της χορευτικής μας παρέας… ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΚΥΡΙΑΚΗ 01/10/2017 Τμήματα για όλες τις ηλικίες καθώς και νέα τμήματα αρχαρίων! Χοροδιδάσκαλος: Τσιάμης Φάνης Πληροφορίες και εγγραφές στα μέλη του συλλόγου ή στο τηλέφωνο 6946612652 (Τζαχρήστας Γιάννης) (Τα μαθήματα γίνονται κάθε Κυριακή και οι ώρες των τμημάτων θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες)
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!
διαβαστε περισσοτερα

ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ 2017. 7ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΑΠΑΔΑΤΑΙΩΝ "Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ"

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν και φέτος οι πολιτιστικές εκδηλώσεις στην Παπαδάτου Ξηρομέρου. Διοργανώθηκαν από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Παπαδαταίων Ξηρομέρου Αθήνας« Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ »   από τις 6 έως και στις 12  Αυγούστου στην πλατεία του χωριού και στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου.
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................