«Εγκαινιάζουμε τη Νέα Εποχή για την Ψυχική Υγεία» δήλωσε από του βήματος της Βουλής ο κ. Θανάσης Παπαθανάσης.

«Εγκαινιάζουμε τη Νέα Εποχή για την Ψυχική Υγεία» δήλωσε από του βήματος της Βουλής ο κ. Θανάσης Παπαθανάσης. Στην ομιλία του στην Ολομέλεια της Βουλής για το νέο Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Υγείας για την ολοκλήρωση της Ψυχιατρικής Μεταρρύθμισης, ο κ. Θανάσης Παπαθανάσης τόνισε τη σημασία της αναδιαμόρφωσης της ψυχικής υγείας στη χώρα μας.
διαβαστε περισσοτερα

Αύριο Τετάρτη 31 Ιουλίου 2024 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Καισαριανής το τελευταίο αντίο στη Ξηρομερίτισα Βασιλική (Βάσω) Παλιογιώργου

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί αύριο Τετάρτη 31 Ιουλίου και ώρα 10:00 π.μ στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Καισαριανής και η ταφή στο κοιμητήριο  Καισαριανής
διαβαστε περισσοτερα

Μίλτος Ζαμπάρας: Τεράστια προβλήματα στελέχωσης και λειτουργίας στις Δασικές Υπηρεσίες

Ερώτηση προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κατέθεσε ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και Τομεάρχης Περιβάλλοντος &Ενέργειας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Μίλτος Ζαμπάρας και άλλοι 25 βουλευτές για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Δασική Υπηρεσία.
διαβαστε περισσοτερα

Συνεργασία της ΠΔΕ με το ΤΕΕ για την ενίσχυση του οδοφωτισμού στους οδικούς άξονες της Δυτικής Ελλάδας με αυτόνομα «έξυπνα» συστήματα

Ένα ακόμα σημαντικό έργο που θα βελτιώσει τα επίπεδα οδικής ασφάλειας σε τμήματα του οδικού δικτύου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με ενίσχυση του οδοφωτισμού, ξεκινά μέσω της συνεργασίας με το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, η σύναψη της οποίας, εκκρίθηκε από την Περιφερειακή Επιτροπή, μετά από σχετική εισήγηση του Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Έργων, Βασίλη Γιαννόπουλου, στην συνεδρίαση της Δευτέρας 29 Ιουλίου 2024.
διαβαστε περισσοτερα

Προβολή παιδικής ταινίας στο Πνευματικό Κέντρο Μύτικα, την Πέμπτη 1 Αυγούστου στις 09:30 μ.μ.

Προβολή παιδικής ταινίας στο Πνευματικό Κέντρο Μύτικα, την Πέμπτη 1 Αυγούστου στις 09:30 μ.μ.
Την Πέμπτη 1 Αυγούστου στις 09:30 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο Μύτικα, θα προβληθεί η παιδική ταινία «Λίο». Η ταινία είναι του 2023 και απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 7+.Η διοργάνωση της προβολής, είναι στα πλαίσια των πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων που διοργανώνονται από τον Δήμο Ξηρομέρου, σε συνεργασία με τους συλλόγους, εθελοντές και τις Κοινότητες.
ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
διαβαστε περισσοτερα

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ:Άλλο ένα όχημα προστίθεται στον στόλο του Δήμου Ξηρομέρου.

ΠΗΓΗ: Σελίδα facebook Δημάρχου Ξηρομέρου ΓΙΑΝΝΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ
Άλλο ένα όχημα προστίθεται στον στόλο του Δήμου Ξηρομέρου.Προμήθεια ειδικού οχήματος πλύσης κάδων (καδοπλυντήριο) με καυστήρα ζεστού νερού για τις ανάγκες του τμήματος Καθαριότητας. Σχεδιάζουμε και Υλοποιούμε . #ΞηρόμεροΔύναμηΕλπίδας #Αλλάζουμε το ντόπο μας



διαβαστε περισσοτερα

2ος Αγώνας Δρόμου Μπαμπίνης «Μεγιστίας ο Ακαρνάν»

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μπαμπίνης "Χριστόδουλος Παμπλέκης", διοργανώνει στις 09/08/2024, ημέρα Παρασκευή, τον 2ο Αγώνα Δρόμου « Μεγιστίας ο Ακαρνάν » στην Μπαμπίνη του Δήμου Ξηρομέρου.
διαβαστε περισσοτερα

ΚΩΝΩΠΙΝΑ Κάτω από τα πλατάνια η θρησκευτική πανήγυρις για τον εορτασμό της Αγίας Παρασκευής

https://konopina.blogspot.comΚάθε χρόνο τέτοια μέρα, στην Κωνωπίνα γιορτάζεται με λαμπρότητα και μοναδικό τρόπο η γιορτή της Αγίας Παρασκευής.
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η εκδήλωση έγινε με πλήθος κόσμου από την ευρύτερη περιοχή, οι οποίοι παρακάθισαν σε ένα όμορφο τραπέζι κάτω από τα πλατάνια τις Κωνωπίνας, όπου σερβιρίστηκε εξαιρετική ψητή προβατίνα, συνοδευόμενη από τυρί, πίτες, και άλλα διάφορα Ξηρομερίτικα εδέσματα.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................