ΨΗΦΙΣΜΑ ΟΠΣΥΞ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΗ ΚΟΥΒΕΛΗ

Σας διαβιβάζουμε ψήφισμα της ΟΠΣΥΞ  για την απώλεια του Ξηρομερίτη Μπάμπης Κουβέλη ο οποίος γεννήθηκε στις Φυτείες Ξηρομέρου.  Η κηδεία του θα γίνει την Πέμπτη 3 Αυγούστου 2023 και ώρα 10.00 π. μ στον Ιερό Ναό Φανερωμένης στον Χολαργό Αττικής, η δε ταφή θα γίνει στην ιδιαιτέρα του πατρίδα τις Φυτείες (Μαχαλάς) Ξηρομέρου που τόσο πολύ αγαπούσε.
Για το Κ.Σ.  Της Ομοσπονδίας Ξηρομεριτών
Δημήτρης Στεργίου
διαβαστε περισσοτερα

Αλέξανδρος Σάββας :Καλωσορίζω στο συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ τον ανιψιό μου, Γιάννη Ζορμπά του Ανδρέα από τη Χρυσοβίτσα Ξηρομέρου.

Καλωσορίζω στο συνδυασμό μας «ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ – ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ» τον ανιψιό μου, Γιάννη Ζορμπά του Ανδρέα από τη Χρυσοβίτσα Ξηρομέρου, ο οποίος διατηρεί φοροτεχνικό – λογιστικό γραφείο.
διαβαστε περισσοτερα

ΑΡΗΣ ΜΠΙΤΣΩΡΗΣ-ΔΙΛΗΜΜΑ (αφιερωμένο στο Γιώργο Βαρδή*)

Εάν ο Γιώργος ο Βαρδής δεν είχε αποδημήσειθα είχε πάλι δίλλημα τι πρέπει να ψηφίσει.Αν θα σταυρώσει ¨συγγενή, τον καρδιακό το φίλοκουμπάρο ή το γείτονα∙ πολλοί σ’ αυτό το μύλο¨.
διαβαστε περισσοτερα

ΓΟΥΡΙΩΤΙΣΣΑ: Το μεγαλύτερο Πανηγύρι της Αιτωλοακαρνανίας Πέμπτη 10 Αυγούστου 2023

Το λαμπρό πανηγύρι  στη Γουριώτισσα Πέμπτη  10 Αυγούστουαποτελεί εδώ και χρόνια το μεγαλύτερο παραδοσιακό πανηγύρι της Αιτωλοακαρνανίας...... Στη μεγάλη παραδοσιακή βραδιά θα συμμετέχουν μεγάλα  ονόματα της παράδοσης για όλες της ηλικίες και για όλα τα γούστα
διαβαστε περισσοτερα

Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο του Κωνσταντίνου Λίχνου-Μετανεωτερικότητα & ρεαλισμός

Κυκλοφόρησε το  νέο βιβλίο του Κωνσταντίνου Λίχνου,Μετανεωτερικότητα & ρεαλισμός   από τις εκδόσεις Γράφημα και υπό την αιγίδα του φιλολογικού ομίλου Ελλάδος.
διαβαστε περισσοτερα

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Αλεξάνδρας (Αλέκας) Καραλή, με το συνδυασμό του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη (γενικό ψηφοδέλτιο Φυτειών).

Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης: Αλέκα μου καλωσήρθες. Καλή επιτυχία και καλή δύναμη.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ
Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες,αποδεχόμενη την τιμητική πρόταση του Δημάρχου μας, Γιάννη Τριανταφυλλάκη, ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου σαν Δημοτική Σύμβουλος.
διαβαστε περισσοτερα

Το Αυγουστιάτικο πρόγραμμα των πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας

Ολοκληρώθηκε ένας εντυπωσιακός Πολιτιστικός Ιούλιος του προγράμματος «Ταξίδια Πολιτισμού – Καλοκαιρινά  Ραντεβού Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας –  ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2023»
διαβαστε περισσοτερα

Ένα πανηγύρι που δεν πρέπει να γίνει. . Γράφει ο Γιώργος Θεοδώρου

Ένα πανηγύρι που δεν πρέπει να γίνει. Γράφει ο  Γιώργος Θεοδώρου  Δεν γνωρίζω, αλλά δεν έχει και σημασία σε ποιόν ανήκει η φαεινή ιδέα, ως προς το  περιεχόμενο των φετινών εκδηλώσεων του πολιτιστικού συλλόγου του χωριού μας. Καμία  αξία, έστω και αν η απόφαση αυτή είναι της σχετικής ή της απόλυτης πλειοψηφίας των  μελών του Διοικητικού Συμβουλίου. Ακόμη, και το τονίζω, δεν έχει σημασία είτε η  απόφαση είναι πλειοψηφική είτε ομόφωνη. Αποκτά βαρύνουσα σημασία από μόνη της,  καθότι αποτελεί απόφαση συλλογική των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.
διαβαστε περισσοτερα

Ανακοίνωση υποψηφιότητας ΣΠΥΡΟΥ ΚΑΡΑΔΗΜΑ με το συνδυασμό του Δημάρχου Αμφιλοχίας ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΤΣΟΥΛΑ(τοπικό Στάνου)

ΠΗΓΗ.Σελίδα facebook Δημάρχου Αμφιλοχίας Γιώργου Κατσούλα
Ο επί σειρά ετών πρόεδρος των εν Αθήναις Στανιατών Σπύρος Καραδήμας θα είναι υποψήφιος σύμβουλος στην τοπική κοινότητα Στάνου με το συνδυασμό του Δημάρχου Αμφιλοχίας Γιώργου Κατσούλα «Αναπτυξιακή Προοπτική».
διαβαστε περισσοτερα
Πρόσκληση για τακτική συνεδρίαση Δ.Σ. Νομικού Προσώπου, την Παρασκευή 4 Αυγούστου.

Πρόσκληση για τακτική συνεδρίαση Δ.Σ. Νομικού Προσώπου, την Παρασκευή 4 Αυγούστου.

https://www.dimosxiromerou.gr
Αστακός, 31.7.2023 Αριθ. πρωτ: 532 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ν.Π.Δ.Δ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΠΑΙΔΕΙΑ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Προς: Τα μέλη του Ν.Π.Δ.Δ. (ως Πίνακα Αποδεκτών) ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Καλεί τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, σε Τακτική Δια Ζώσης Δημόσια Συνεδρίαση την τετάρτη (4η) του μηνός Αυγούστου, του έτους 2023, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14.00, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου (Δημοτικό Κατάστημα Αστακού) σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 11 του Ν. 5043/2023, το άρθρο 67 του Ν. 3852/2010, όπως συμπληρώθηκε από το άρθρο 184 του Ν. 4635/19 και σε συνδυασμό τις διατάξεις των άρθρων 234 και 240 του Ν. 3463/2006, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα κάτωθι θέματα ημερήσιας διάταξης:
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................