Χιλιάδες επισκέπτες γνώρισαν τον «πλούτο» της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στο 7ο Φεστιβάλ Ελαιολάδου και Ελιάς

Χιλιάδες επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον πλούτο και την ποιότητα των διαφορετικών ποιοτικών κατηγοριών επιτραπέζιων ελιών και του ελαιολάδου από τις Περιφερειακές Ενότητες Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας και Ηλείας και να ενημερωθούν για τις δράσεις της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για την προώθηση και την προβολή προϊόντων του Αγροδιατροφικού τομέα.
διαβαστε περισσοτερα

ΚΑΤΟΥΝΑ: Η ζεστασιά και η φιλοξενία των ντόπιων προσελκύει τους πελαργούς, τα όμορφα πουλιά και αποτελούν πλέον ένα ζωντανό σύμβολο για την ταυτότητα του χωριού

Τα τελευταία χρόνια οι πελαργοί αποτελούνσυνηθισμένο ανοιξιάτικο θέαμα για τους κατοίκους της Κατούνας φέτος ήρθαν κατά μαρτυρίες των συγχωριανών μας την 29ηΜαρτίου 2017.
διαβαστε περισσοτερα

Πρόσκληση συμμετοχής σε προγράμματα προώθησης της φέτας

Ο ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ πρόκειται να υποβάλει πρόταση για έγκριση συμμετοχής σε δύο συγχρηματοδοτούμενα από την ΕΕ προγράμματα στις 20 Απριλίου 2017 που αφορούν την προβολή - προώθηση της Φέτας στην εσωτερική αγορά και σε Τρίτες Χώρες και καλεί, όσους φορείς επιθυμούν να συμμετάσχουν στο εταιρικό σχήμα να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέχρι την Παρασκευή, 7 Απριλίου.
διαβαστε περισσοτερα

Αυτοψία στα έργα συντήρησης του εθνικού οδικού δικτύου στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας από τον Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Δικτύων

Δύο έργα ύψους πάνω από 3,2 εκατ. ευρώ για τη συντήρηση του εθνικού οδικού δικτύου σε ολόκληρη την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, καθώς και στο δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας, βρίσκονται σε εξέλιξη αυτό το χρονικό διάστημα.
διαβαστε περισσοτερα

Εντυπωσιακή η παράσταση του 1ου ΓΕΛ Αγρινίου "Οι Ηλίθιοι" στα πλαίσια του 8ου Μαθητικού Φεστιβάλ Θεάτρου στο Αγρίνιο (foto:Γιάννης Γιαννακόπουλος)

Την εξαιρετική θεατρική παράσταση, «Οι ηλίθιοι» του Νιλ Σάιμονπαρουσίασε την Tρίτη 3Απριλίου 2017, η θεατρική ομάδα του 1ο Γενικό Λύκειο Αγρινίου στο ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου, στα πλαίσια του 8ου Μαθητικού Φεστιβάλ Θεάτρου που διοργανώνει ο Δήμος Αγρινίου και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Αιτωλοακαρνανίας.
διαβαστε περισσοτερα

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ Ν. Μωραΐτης: Να βελτιωθεί το οδικό δίκτυο Αμφιλοχίας - Λευκάδας - Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας και να κατασκευαστεί ο οδικός άξονας Αμβρακία - Άκτιο που έχει γίνει «γεφύρι της Άρτας» και να συνδεθεί με την Ιόνια Οδό μέσω της παράκαμψης της Αμφιλοχίας. (VIDEO)

Είναι επιτακτική ανάγκη να βελτιωθεί το εθνικό οδικό δίκτυο Αμφιλοχίας - Λευκάδας - Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας τόνισε ο βουλευτής του ΚΚΕ Νίκος Μωραΐτης, αναπτύσσοντας την Επίκαιρη Ερώτηση που κατέθεσε για το δρόμο-καρμανιόλα.  «Μιλάμε για ένα οδικό δίκτυο το οποίο είναι κατασκευασμένο πριν από 60 χρόνια», είπε, επισημαίνοντας πως «δικαιολογημένα ονομάζεται από τους κάτοικους της περιοχής σαν νέο πέταλο του Μαλιακού». Πρόσθεσε πως τα τελευταία δέκα χρόνια σε αυτό το οδικό δίκτυο έχουν γίνει 1.600 τροχαία, ανάμεσά τους πολλά θανατηφόρα. Μάλιστα, σήμερα σε αυτόν το δρόμο είχαμε πέντε τροχαία, το ένα θανατηφόρο.
διαβαστε περισσοτερα

20 Σημεία ασφαλούς χρήσης και προστασίας από τα κινητά και ασύρματα τηλέφωνα

Σύμφωνα με προτάσεις του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και τροποποιήσεις του Ε.ΕΛ.Ι.Α. Η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία και τα κινητά τηλέφωνα δεν είναι τόσο ακίνδυνα όσο μας παρουσιάζονται.  Προτείνουμε τις παρακάτω έγκριτες και ελεγμένες οδηγίες:
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................